لنگیهای وحشی و دهمین باخت این فصل تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » لنگیهای وحشی و دهمین باخت این فصل وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 لنگیهای وحشی و دهمین باخت این فصل توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۷۵ روز قبل لنکیها بعد از هر باخت . باد و مه و خورشید و فلک و زمین و زمان و کسوف و خسوف و اوضاع جوی و بوکوحرام و طالبان و داعش و از همه مهمتر داور را عامل باخت تیمشان میدانند . دو تا برد تو باشگاهای آسیا آوردن شدن سرور آسیا . در صورتی که نمیدانند که شدن . سر خر . آسیا . جنگ و دعواها و بزن بزناشونو کسی توی زمین نمیببنه . رفتار پیام صادقیان وحشی را در بازی با تراکتور . همچنین عالیشا . بنگر و اکثر بازیکنان لنگی را احتمالا دیروز مشاهده کردین . تمام دست اندر کاران ورزش .داور . ناظر . همه و همه کور بودن . من اگر در تیمی روبروی تیم لنگیها بازی کنم اولین کاری که میکنم و میدانم منجر به اخراجم میشود . لباس صادقیان را از تنش در میاوردم تا همه کمر خالکوبی صادقیان را ببینند . وحشی گری بنگر که دیگه از حد گذشته . سرمربی حسرت بدلشان که با این ده باختش تا اینجا یک رکورد بدست آورده از داور گله داره گه جرا پنالتی براشون نگرفته . اگر آندو صادقیان را نمیگرفت مطمنا ما یک فیلم اکشن و تمام زد و خورد را از این بازیکن به همراه عالیشا . بنگر و چند بازیکن دیگر لنگیها . شاهد بودیم . چرا داوران . کمک داوران .ناظران . کمیته انظباطی وووووو کاری واقعا به این تیم ندارند . چه کسی جوابگو است . علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۵۷۵ روز قبل پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا