اخبار روز در ایران

آواتار آریا جاوید
اخبار روز در ایران
توسط   آریا جاوید   ۵۷۲۰ روز قبل
پس از تساوی مقابل استقلال
ابراهیم‌زاده: می‌خواهیم قهرمان شویم

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت: هدف ما کسب سهمیه آسیایی است اما دوست داریم قهرمان شویم.

به گزارش خبرگزاری فارس منصور ابراهیم‌زاده پس از تساوی یک بر یک مقابل استقلال اظهار داشت: نیمه اول موقعیت‌های خوبی داشتیم. 15 دقیقه فشار خوبی به استقلال وارد کردیم اما نیمه دوم بازی را بد آغاز کردیم و به همین دلیل استقلال به گل رسید.
وی افزود: بعد از اخراج پیروز قربانی می‌توانستیم به گل برسیم اما این اتفاق نیفتاد. در چند هفته اخیر بازی‌های سنگینی را پشت سر گذاشتیم که هر کدام با فاصله‌ کم انجام شد.
سرمربی ذوب آهن ادامه داد: هدف ما این بود که فاصله 6 امتیازی خود با استقلال را کم کنیم که توانستیم به این هدف برسیم اما برای ما مهم این است که در بازی‌های بعدی تلاش بیشتری کنیم و در نهایت به هدف گذاری که در ابتدای فصل با حمایت مدیران کارخانه ذوب آهن و مدیرعامل باشگاه داشتیم؛ برسیم.
ابراهیم‌زاده یادآور شد: هدف ما ماندن در جمع صدرنشینان است. ما قبل از فصل به دنبال کسب سهمیه آسیایی بودیم اما این بدین معنا نیست که کسی فکر کند دوست نداریم قهرمان شویم. ما باید تلاش خود را بیشتر کنیم.
وی اضافه کرد: متاسفانه قبل از بازی اسماعیل فرهادی را از دست دادیم اما کاسترو به ما کمک کرد. در بعضی پست‌ها با کمبود بازیکن مواجه هستیم. به هر حال با همین بضاعت توانستیم مقابل استقلال بازی خوبی ارائه کنیم.
ابراهیم زاده در پاسخ به این سئوال که در تعویض‌ها دیر تصمیم‌گیری کرده؛ گفت: من به موقع تعویض کردم. اگر هم گل خوردیم به این دلیل بود که ما به دنبال به ثمر رساندن گل‌های بیشتر بودیم. حتی صالحی نژاد را برای گل زدن به میدان فرستادم.
سرمربی ذوب آهن در پاسخ به این سئوال که چه میزان شانس قهرمانی برای تیم خود قائل است اظهار داشت: از بعضی رسانه‌ها گله دار.م من در جایی مصاحبه کردم و گفتم وقتی در برنامه نود در ابتدای فصل برای ما دو درصد شانس قهرمانی قائل شدند می‌توانیم تا آخر فصل این شانس را به صددرصد برسانیم اما حرف من به نوع دیگری تعبیر شده بود.همانطور که از قول من نسبت به مایلی کهن حرف‌های بدی زدند در حالی که مایلی کهن را از زمان دانشگاه می‌شناسم. او مربی با شخصیتی است.
ابراهیم زاده درباره اینکه استقلال با بازی در لیگ قهرمانان آسیا خسته می‌شود و این بهترین فرصت برای ذوب آهن است گفت: اتفاقا استقلال با دو بازی در لیگ قهرمانان آسیا در کوران مسابقه قرار می‌گیرد و نسبت به ما که بازی نداریم آماده‌تر می‌شود.
انتهای پیام/

آواتار آریا جاوید
آذری:‌ ذوب آهن قهرمان لیگ خواهد شد

خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه ذوب آهن اصفهان گفت: ذوب آهن قهرمان لیگ برتر خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری فارس سعید آذری پس از تساوی مقابل استقلال اظهار داشت: با بازی که از تیم ذوب آهن امروز دیدم مطمئن شدم قهرمان می‌شویم.
وی افزود: می‌دانستیم این بازی سخت است. قبل از بازی گفته بودم که برنده این دیدار قهرمان صددرصد نیست.
آذری درباره صحنه پنالتی گفت: زمانی که داور خطای اندوی را اعلام کرد مجیدی در آفساید بود.
انتهای پیام/

آواتار آریا جاوید
برهانی: رکورد عنایتی را می شکنم

خبرگزاری فارس: مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: با گلزنی در بازی های آینده رکورد آقای گلی عنایتی را می شکنم.

به گزارش خبرگزاری فارس، آرش برهانی درباره بازی مقابل ذوب آهن اظهار داشت: بازی خوبی انجام دادیم. اعتقاد دارم که در همان نیمه اول می توانستیم کار را تمام کنیم.
وی در انتقاد از اینکه چرا در بازی های اخیر گل نزده است گفت: صددرصد در چهار بازی آینده طوری گل می زنم که رکورد گلزنی رضا عنایتی در لیگ را بشکنم. ما هم رکورد می زنیم هم قهرمان می شویم.
انتهای پیام/

آواتار آریا جاوید
پس از تساوی برابر ابومسلم
یاوری: امیدوارم سال آینده داوری‌ها بهتر شود

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال راه‌آهن گفت: امیدوارم در فصل آینده شاهد داوری‌ها بهتری در مسابقات لیگ برتر باشیم.

به گزارش خبرگزاری فارس، محمود یاوری پس از تساوی بدون گل برابر ابومسلم اظهار داشت: در غیاب چند بازیکن اصلی خود به میدان رفتیم. بارش باران هم شرایط مسابقه را تغییر داد و از کیفیت بازی کاست.
وی ادامه داد: اگر بارش باران نبود شرایط بازی به مراتب بهتر می شد و دو تیم بازی بهتری را به نمایش می‌گذاشتند.
یاوری در مورد عملکرد داوری خاطرنشان کرد: داور این مسابقه جوان بود، اما قضاوت خوبی را به نمایش گذاشت و این دیدار را قاطعانه سوت زد. داوری باید همسطح لیگ و فوتبال ایران باشد. امیدوارم سال بعد داوری بهتری را شاهد باشیم.
سرمربی راه‌آهن با اشاره به اینکه ابومسلم جایگاهش باید بهتر از این باشد؛ گفت: راه آهن این پتانسیل را دارد تا به جایگاه بهتری در فوتبال ایران برسد.
انتهای پیام/

آواتار آریا جاوید
کوشکی: با آرامش به ادامه لیگ فکر می کنیم

خبرگزاری فارس: مدافع تیم فوتبال استقلال گفت: از اکنون با آرامش بیشتری به بازی های لیگ فکر می کنیم.

به گزارش خبرگزاری فارس، بیژن کوشکی درباره بازی مقابل ذوب آهن اظهار داشت: از اینکه توانستیم در اصفهان امتیاز بگیریم خوشحالیم. با این امتیاز تا حدودی تکلیف قهرمانی مشخص شد.
وی افزود: این دلیل نمی شود که چهار بازی دیگر را دستکم بگیریم اما با آرامش خاطر به بازی ها فکر می کنیم و با تمرکز بهتر به قهرمانی فکر می کنیم.
انتهای پیام/

آواتار آریا جاوید
مایلی کهن:
مسئولان فدراسیون به جای حضور فیزیکی باید حضور فکری داشته باشند

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال سایپا گفت: مسئولان فدراسیون باید حضور فکری داشته باشند و حضور فیزیکی چندان نمی‌تواند مفید باشد.

به گزارش خبرگزاری فارس محمد مایلی‌کهن پس از شکست 2 بر یک برابر پیام مشهد خاطرنشان کرد: به تیم پیام به خاطر ارائه یک فوتبال سنجیده تبریک می‌گویم. قبول دارم بازیکنان ما امروز کمبود انگیزه داشتند و بی‌انگیزگی آنها یکی از عوامل شکست بود. امروز، روز خوب ما نبود.
وی افزود: پیام برای کسب یک امتیاز آمده بود اما روی یک ضربه استثنایی و با کمک باد گل اول را زد. ضمن اینکه بازیکنان ما از لحاظ بدنی نیز تحلیل رفته بودند و این به خاطر فشردگی مسابقات بود. امروز از سه ملی‌پوش تیم سایپا فقط به یکی اجازه حضور در میدان را دادم زیرا رحمتی و کعبی خسته بودند.
مایلی کهن تاکید کرد: ما هم اکنون در مکان دهم جدول هستیم و اگر این دیدرا را می‌بردیم به مکان هشتم می‌آمدیم بنابراین بی‌انگیزگی یکی از دلایل باخت ما بود. با این حال تلاش می‌کنیم در دیدارهای آینده بازی‌های جوانمردانه انجام دهیم تا حق هیچ تیمی ضایع نشود. ما حتی اگر ببازیم نیز زمین و آسمان را به هم نمی‌دوزنم و خودم را مقصر این شکست می‌دانم.
سرمربی سایپا در مورد اینکه در جام حذفی می‌تواند این تیم را قهرمان کند یا نه گفت: زمانی که تیم را در اختیار گرفتم در شرایط خوبی قرار نداشت ومربیان قبلی نتایج خوبی را نتوانسته بودند کسب کنند. اما من به هیچ کس قولی ندادم. مسابقات جام حذفی دشواری‌ خاص خود را دارد و یکشنبه آینده باید برابر شموشک به میدان برویم.
وی افزود: اتفاق خوبی که در تیم ما افتاده این استکه بازیکنانی مانند حسین کعبی، کاظم برجلو و کیانوش رحمتی با وجود آنکه نامشان در فهرست نبود اما برای تماشای مسابقه به ورزشگاه آمده بودند و این نشان دهنده آن است که همه بازیکنان دلشان با تیم است.
مایلی کهن در مورد اعتراض به داور گفت: در آن صحنه بلند با داور صحبت کردم اما بین دونیمه از او معذرت خواهی کردم. تمام اشتباهات داوران ما سهوی است. اگر اشتباهات عمدی باشد باید با آن برخورد شود هر چند معتقدم وضعیت داوران می‌تواند بهتر از این باشد.
سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران با انتقاد از برنامه‌ریزی فدراسیون گفت: نمی‌خواهم جای هیچ شخصی را در فدراسیون بگیرم اما ما به جای آنکه تمام فکر و ذهن‌مان معطوف تیم ملی باشد، باید از هم اکنون برای فصل آینده برنامه‌ریزی کنیم. تیم ملی یا به جام جهانی می‌رود یا نمی‌رود. ما باید برنامه خود را تنظیم کنیم. فقط حضور فیزیکی در فدراسیون نمی‌تواند مفید باشد باید حضور فکری هم داشته باشیم و برای این کار وقت بگذاریم.
انتهای پیام/

آواتار آریا جاوید
ثبت قرارداد تا یکشنبه
رجب‌زاده از فردا در تمرینات پرسپولیس شرکت می‌کند

خبرگزاری فارس: هافبک جدید تیم فوتبال پرسپولیس تهران از فردا در تمرینات این تیم شرکت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری فارس، مهدی رجب‌زاده که با مسئولان پرسپولیس برای حضور در این تیم به توافق نهایی رسیده است، با تایید اعضای هیات مدیره و کادر فنی فردا رسما در تمرینات حضور پیدا خواهد کرد.
قرارداد این بازیکن با پرسپولیس تا پایان فصل آینده است.
رجب‌زاده قرارداد خود را تا روز یک‌شنبه هفته آینده ثبت خواهد کرد.
وی پیش از الظفره در تیم ذوب آهن اصفهان عضویت داشت.
انتهای پیام/م

آواتار آریا جاوید
درخشان: پرسپولیس با وینگادا سنتی بازی می‌کند

خبرگزاری فارس: عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس گفت: پرسپولیس با مربی پرتغالی خود فوتبال سنتی دهه 60 را برابر مقاومت سپاسی انجام داد.

حمید درخشان در گفت و گو با خبرگزاری فارس تصریح کرد: پرسپولیس در دیدار با مقاومت با تفکر دفاعی به میدان آمد؛ در حالی که تفکر تیمی مثل پرسپولیس باید هجومی باشد. پرسپولیس روز گذشته شرایط خوبی نداشت. این تیم تا پشت محوطه جریمه حریف با ارائه یک فوتبال سنتی مربوط به دهه 60 حضور پیدا می‌کرد و دل به سانتر از جناحین برای ابراهیم توره بسته بود.
وی افزود: تیمی مانند پرسپولیس که در خانه خودش و با حمایت تماشاگرانش به میدان می‌رود باید هجومی بازی کند. این تیم در دیدارهای گذشته نیز با تفکر دفاعی به میدان می‌رفت. باید برای حضور در محوطه جریمه حریف برنامه‌ داشت.
سرمربی اسبق پرسپولیس تاکید کرد: در دیدار با مقاومت سپاسی؛ پرسپولیس فقط به سانتر از جناحین و ضربات ابراهیم توره دل بسته بود و زمانی که این مهاجم مهار شد تیم کارآیی خود را از دست داد. ضمن اینکه هافبک‌های پرسپولیس در این مسابقه خوب بازی نکرد.
درخشان در مورد اینکه وینگادا چه تاثیری در پرسپولیس گذاشته است، یادآور شد: من معتقدم باید حداقل 5 هفته به وینگادا مهلت بدهیم تا تاثیرش را بر تیم نشان دهد. البته این مربی پرتغالی 4 هفته است که تیم را در دست دارد و در این مدت تغییرات زیادی در تیم به وجود نیامده است. این مربی تاثیر خاصی نداشته، به جز اینکه پرسپولیس محتاط‌تر و دفاعی‌تر بازی می‌کند و شاید با ترس و لرز به میدان می‌آید.
عضو کمیته فنی تیم پرسپولیس در مورد اینکه نظرات فنی خود را به مدیریت باشگاه منتقل می‌کند یا نه، اظهار داشت: من نظرات خود را به انصاری‌فرد می‌گویم و او این نظرها را به کادر فنی منتقل می‌کنند.
درخشان در مورد اینکه چند درصد از نظرهای فنی او در تیم پرسپولیس اعمال شده است، عنوان کرد: به دلیل مشغله زیاد انصاری فرد جلسه‌ فوق‌العاده‌ای نداشته‌ایم و من نظرات فنی خود را در دو سه دیدار اخیر به مدیرعامل باشگاه منتقل نکرده‌ام.
درخشان در مورد اینکه وینگادا می‌تواند در پرسپولیس دوام بیاورد یا نه، خاطرنشان کرد: این مربی اگر تفکراتش را عوض کند می‌تواند دوام بیاورد در غیر این صورت در فصل آینده باید تغییراتی در کادر فنی تیم پرسپولیس به وجود آید.
انتهای پیام/

آواتار آریا جاوید
استیلی: پرسپولیس برنامه های مربیگری ام را بهم زد

خبرگزاری فارس: مربی سابق تیم فوتبال پرسپولیس گفت: پرسپولیس تمام برنامه های مربیگری ام را بهم زد و اجازه نداد تیمی برای کار پیدا کنم.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت دویچه وله، حمید استیلی عنوان کرد: از آن جایی که اتفاقات مدیریتی باشگاه پرسپولیس در فصل جاری دیر رخ داد و من هم مورد نظر هیات مدیره سابق بودم، امکان انتخاب تیمی جهت مربیگری در فصل جاری مهیا نشد.
وی افزود: اتفاقاتی که برای من در پرسپولیس روی داد، خیلی دیر به وقوع پیوست و برنامه های کاری ام را بر هم زد.
استیلی تصریح کرد: چهار، پنج تیم با من صحبت کرده بودند اما چون زمان کم بود و آنها ترکیب خود را بسته بودند، موفق به انتخاب تیمی نشدم.
این مربی اظهار داشت: برای فصل بعد تلاش می کنم حتما با تیمی لیگ برتری همکاری کنم. معتقدم باید تیمی را انتخاب کنم که همه شرایطش از لحاظ روحی و روانی و تاکتیکی مناسب باشد. از این رو سعی می کنم با یکی از سه تیم برتر لیگ همکاری کنم.
وی در مورد اتفاقات مدیریتی روی داده در ابتدای فصل برای سرخ پوشان تهرانی عنوان کرد: امسال پرسپولیس پس از نتایج خوب سال قبل که با قهرمانی همراه شد، در همه سطوح از جمله رئیس باشگاه، هیات مدیره و سرمربی دستخوش تغییر شد. مدیریت جدید پس از آقای کاشانی، سراغ افشین قطبی رفت و با رقم سنگینی با او قرارداد بستند تا وی ‌در کنار افشین پیروانی، احمدرضا عابدزاده و کماسی کار کند. بازیکنان خیلی خوبی گرفتند و به این ترتیب کار شروع شد.
استیلی اضافه کرد: شروع کار قدری مشکل بود. تا هفته چهاردهم که آقای قطبی بنا به دلایلی از تیم رفت. بعد هیات مدیره آقای پیروانی را به صورت موقت به کار گمارد، او هم بعد از 10 هفته جای خود را به نلو وینگادا داد.
وی در مورد وینگادا خاطرنشان کرد: این مربی مدت اندکی با تیم بوده و باید صبر کرد و به او فرصت داد تا بتوان در موردش نظر داد. آنچه که مشخص است این است که وینگادا مربی بزرگی است و در عربستان، تیم ملی ‌پرتغال و چند کشور دیگر کار کرده و امیدوارم برای پرسپولیس هم موثر باشد.
استیلی در مورد قهرمانی فصل قبل پرسپولیس اظهار داشت: قهرمانی فصل قبل حاصل کار تیمی همه جانبه و به معنای واقعی از سوی مدیران، مربیان، بازیکنان، تماشاگران و دیگر افراد مرتبط با تیم بود. با این شرایط خوب، با وجودی که فیفا 6 امتیاز از ما کسر کرد، توانستیم پرسپولیس را قهرمان کنیم و به هدف کوتاه مدت خود که قهرمانی لیگ برتر بود برسیم.
وی افزود: آن موقع برای میان مدت هم هدف گذاشتیم که قهرمانی آسیا مدنظر ما بود. برای بلند مدت، قهرمانی در لیگ برتر، قهرمانی در آسیا و احداث ورزشگاه اختصاصی را در نظر داشتیم ولی چون مدیرعامل باشگاه تغییر کرد و نتوانستیم به این اهداف برسیم.
استیلی یادآور شد: در مورد من هم که صحبت شد گفتم فقط به عنوان سرمربی کار می کنم. من حتی تمام برنامه هایم را ارائه کردم و این قضیه در مراحل پایانی بود که با کنار رفتن آقای کاشانی، هیات مدیره جدید نخواست با من کار کند و من هم کنار رفتم.
وی در مورد تغییرات مدیریتی و مربیگری در فوتبال ایران تاکید کرد: این تغییرات در فوتبال ما همیشه وجود داشته و این اواخر بیشتر شده است. امیدوارم این تغییرات کم شود تا با ثبات مدیریتی بیشتر، پرسپولیس یا تیم های دیگر بتوانند به شرایط بهتری برسند.
این مربی تصریح کرد: سپاهان با وجودی که نسبت به پرسپولیس تماشاگر کمتری دارد، اما چون ثبات بیشتری داشته، موفق تر بوده است. نمونه دوم در این زمینه آقای آذری در تیم ذوب آهن است که تیمش امسال نسبت به سال های قبل نتایج بهتری گرفته است. تیم های پرسپولیس و استقلال باید از ثبات مدیریتی زیادی برخوردار باشند تا موفق باشند. با موفقیت یا ناکامی این دو تیم، میلیون ها ایرانی شاد یا ناراحت می شوند.
وی در مورد بحث استفاده از مربیان گران قیمت خارجی اظهار داشت: ‌معتقدم اگر می رویم و مربی یک میلیاردی می آوریم، باید ورزشگاه 5 میلیاردی داشته باشیم تا این مربی بتواند در زمین تمرینی مناسب بازیکنان را تمرین بدهد و شرایطی ایده آل برای تیمش ایجاد کند. شما می بینید که در تیم پرسپولیس امسال سه تفکر مربوط به سه مربی وجود داشته است. به نظرم در وهله نخست باید امکانات سخت افزاری فوتبال را درست کنیم تا بتوان بهتر کار کرد.
استیلی گفت: الان وقتی به لیگ برتر نگاه می کنیم، می بینم که اکثر مربیان ایرانی هستند. آنها مربیان خوبی هستند که مرتب دانش خودشان را به روز می کنند. با حضور این مربیان به فوتبالمان کمک شایانی می شود. زیرا فوتبال ایران احساسی و عاطفی است و مربی داخلی راحت تر می تواند با این مسئله کنار بیاید.
انتهای پیام/ا

آواتار nima karimi
توسط   nima karimi   ۵۷۲۰ روز قبل

ضمن تشکر از شما دوست عزیز

خواهشمند است مطالب بسیار مفید خود را در تاپیک مربوط به آن که قیلا توسط دوستان دیگر ایجاد شده قرار دهید.

ضمنا از قرار دادن پست های تکراری جدا خود داری کنید.

عدم رعایت قوانین مربوط به تالار ها موجب پایین آمدن شان تالار گفتگوی سایت باشگاه استقلال شده و به خصوص موجب مسخره کردن بازدید کنندکان علی الخصوص p.p ها (پرسپولیسی ها) میشود.

آواتار حمید شریفی
توسط   حمید شریفی   ۵۷۱۹ روز قبل

بازگشت علی کریمی به تیم ملی

آفتاب:علی کریمی با ویژگی‌های منحصر به فردش، روحیات خاص خود را نیز دارد؛ بازیکنی که مرد لحظه‌هاست، یعنی ممکن است در طول ۹۰ دقیقه بازی به اندازه ۳۰ دقیقه نیز در زمین ندود؛ اما برای یک لحظه که به حرکت درمی‌آید، دودمان هر تیمی را بر باد می‌دهد.
برای همین نیز بود که نلو جونگ مو، سرمربی کره جنوبی، وقتی در تهران متوجه شد که علی کریمی در تیم ملی نیست، نفسی براحتی کشید و ته دل مطمئن شد که دفاع تیمش روز چندان سختی را در بازی ۲۳ بهمن ماه در مقابل ایران نخواهد داشت.
براستی سوال این است که چرا باید فوتبال ایران از وجود یکی از سرمایه‌های خوب خود محروم شود؟ این درست که علی کریمی در دعوت مجددش به تیم ملی، پس از مسائل ایجاد شده و محرومیتش از سوی فدراسیون فوتبال اعلام کرد که از تیم ملی خداحافظی کرده و می‌خواهد جایش را به جوان‌ها دهد؛ اما بی‌شک این واکنش به ادامه آن ماجراها برمی‌گشت تا کریمی به واسطه دلخوری‌های ایجاد شده و عدم زمینه‌سازی لازم برای حضور دوباره‌اش در تیم ملی ترجیح دهد که در سکوت درونی‌اش ، تمام فکر و ذهنش را متوجه تیم پرسپولیس کند ؛ تیمی که اصولا به واسطه به رخ کشیدن دوباره‌اش به آن بازگشته بود تا به نوعی سرمربی تیم ملی را در مقابل عمل انجام شده قرار دهد ؛ چراکه تا مادامی که در فوتبال باشگاهی قطر بازی می‌کرد، به واسطه تحلیل رفتن انگیزه‌هایش نمی‌توانست آن کریمی همیشگی باشد بنابراین جادوگر به پرسپولیس برگشت تا این بار علی دایی، بهانه‌ای برای دعوت نکردنش نداشته باشد.
شاید ابتدا افشین قطبی نیز چندان تمایلی برای حضور کریمی در ترکیب تیمش نداشت؛ اما وقتی از نزدیک هنر فوتبالی‌اش را دید، او نیز مجذوب تکنیک و خلاقیت‌های فردی‌اش شد تا با حضور وی در ترکیب پرسپولیس، سرخ‌ها بهتر نفس کشیده و با گلزنی‌ها و بازی موثرش، همه به نوعی خواستار حضورش در ترکیب تیم ملی شوند.
دایی نیز چنین کرد تا نشان دهد که با علی کریمی پدرکشتگی ندارد، غافل از این که کریمی هنوز با خود برای حضور مجدد در تیم ملی کنار نیامده و به نوعی نتوانسته بود که دلایل کنار گذاشته شدنش را هضم کند بنابراین وقتی دایی، پاسخ منفی کریمی را دید، اعلام کرد که او نیز کمکش خواهد کرد تا هیچ زمان پایش به تیم ملی باز نشود!
طی همین مدت، سرمربی تیم ملی کوشید نفراتی را جایگزین کریمی کند تا خلا‡ جادوگر حس نشود. مسعود شجاعی، گزینه اصلی در این خصوص بود؛ اما با وجود تکنیکی بودن شجاعی و حضورش در تیم اوساسونا، باز هم نمی‌شود بازیکنی را با کریمی قیاس کرد و شاید خود دایی نیز به این نتیجه منطقی رسیده باشد. همچنان که طی این سال‌ها مهاجمی نتوانسته بسان دایی عمل کرده و به عنوان گلزنی تمام عیار، خیال تیم ملی را از این بابت راحت کند.
حتی علی کفاشیان نیز در مقام رئیس فدراسیون وقتی خوب حلاجی کرد، به این نتیجه رسید که باید قبل از دعوت مجدد از علی کریمی، جلسه‌ای بین وی و علی دایی برگزار می‌شد تا هیچ‌گونه سوءتفاهمی بین طرفین باقی نمی‌ماند.
به هر حال هرچه بوده تمام شده و نباید در گذشته توقف کرد. مهم این است که تیم ملی فوتبال ایران باید از تمام ابزار و امکانات و سرمایه‌های خویش در راه حضور در جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی استفاده کند و به طور حتم یکی از این سرمایه‌ها نیز علی کریمی است. گرچه علی دایی قائل به بازی گروهی بوده و معتقد است که بازی تک‌نفره نمی‌تواند چندان در این عرصه به چشم آید؛ اما یقینا بازی موثر و گره‌گشای علی کریمی وقتی در خدمت کار گروهی باشد ، به بازی تیم ملی ریتم و آهنگی موزون و زیبا می‌بخشد و اصولا فکر نمی‌کنیم که علی دایی نیز بخواهد تیمش از وجود یک ستاره محروم شود. تنها می‌ماند که یک نفر این وسط پیشقدم شده و واسطه آشتی دایی و کریمی شود. کسانی که به واسطه ویژگی‌های فردی محال است که به سمت یکدیگر بروند و به ضرورت باید یک نفر این وسط نقش میانجی را ایفا کند.
گرچه معتقدیم فدراسیون فوتبال می‌تواند بهترین واسطه در این خصوص باشد تا با اضافه شدن علی کریمی در آستانه دیدار با عربستان (۸ فروردین ۸۸) تیم ملی با قدرت بیشتری در مقابل حریف در ورزشگاه آزادی صف‌آرایی کند؛ اما کسانی چون علی پروین نیز می‌توانند در آستانه سال نو باعث رفع کدورت‌ها شوند.
خوشبختانه اینطور که گفته شده دایی و کریمی طی روزهای گذشته با واسطه چند ساعتی با یکدیگر گپ و گفت داشته‌اند تا با رفع سوء تفاهم‌ها، زمینه بازگشت جادوگر به تیم ملی فراهم شود. نکته‌ای که مدیر برنامه‌های علی کریمی نیز آن را تایید کرده است.

آواتار حمید شریفی

گاف بزرگ مدیران پرسپولیس برای خرید رجب زاده :نه می‌تواند در لیگ ‌قهرمانان بازی کند و نه لیگ برتر / رجب‌زاده بازیکن خیالی پرسپولیس

آفتاب:

رجب‌زاده بازیکن خیالی پرسپولیس

معلوم نیست در باشگاه پرسپولیس چه می‌گذرد، این تیم تبدیل به فستیوال اشتباهات مدیریتی و فنی در لیگ هشتم شده است و نشان می‌دهد مدیریت منسجمی در راس این تیم قرار ندارد. بعد از گاف این تیم در خصوص ارسال مدارک ناقص به کنفدراسیون فوتبال آسیا که با هماهنگی و پادرمیانی فدراسیون فوتبال حل شد و بعد از اینکه در همان لیست پژمان نوری و علی کریمی صاحب پیراهن شماره هشت معرفی شدند، باز هم این تیم تبدیل به کانون خبر شده است و گافی دیگر در پرونده مدیران باشگاه پرسپولیس ثبت شد. انگار آه افشین قطبی همه را گرفته و این تیم با دست خودش به خود آسیب وارد می‌کند.

صید جدید، رجب‌زاده

خبرگزاری‌ها در اقدامی هماهنگ از انتقال مهدی رجب‌زاده به پرسپولیس خبر داده‌اند و نحوه تنظیم خبر نشان می‌دهد که آنها از یک منبع رسمی در باشگاه توانسته‌اند خبر را درج کنند. خبرگزاری‌ها نوشته‌اند مسئولان باشگاه پرسپولیس از مدت‌ها پیش رایزنی‌هایی را با مهدی رجب‌زاده آغاز کرده بودند تا بتوانند وی را برای لیگ‌قهرمانان آسیا به خدمت بگیرند و در همین راستا طرفین به نتیجه رسیده‌اند تا طی روزها آتی قرارداد رسمی را امضا کنند. قرار است نام رجب‌زاده به‌جای دی‌کارمو به فدراسیون فوتبال اعلام شود تا فدراسیون تصمیم بگیرد.

لیگ‌قهرمانان یا لیگ برتر؟

در خبر از منبع رسمی باشگاه و البته مصاحبه‌های انصاریفرد، دی‌کارمو به‌عنوان نامی که از لیست خارج خواهد شد اعلام شده است اما مسئله اینجاست که اصلا نام این بازیکن در لیست باشگاه پرسپولیس برای لیگ قهرمانان آسیا وجود ندارد و دی‌کارمو فقط در لیست بازیکنان لیگ‌برتر یه‌چشم می‌خورد. آیا مدیران پرسپولیس باز هم اشتباه کرده‌اند و عاقلانه خودشان را به بی‌خبری زده‌اند تا با صحبت‌های پشت‌پرده مسئله را حل کنند؟ مدیران پرسپولیس گفته‌اند رجب‌زاده فقط برای لیگ‌قهرمانان به تیم خواهد آمد اما نام دی‌کارمو در لیست نیست و این در حالیست که برای حضور در لیگ‌برتر هم چندان امیدی وجود ندارد.

لیگ‌قهرمانان؟ تا 30اردیبهشت

طبق قانون لیگ‌قهرمانان آسیا که مدیران پرسپولیس چندان حوصله‌ای برای تورق آن ندارند نوشته است:«برای حضور تیم‌ها در مسابقات مقدماتی لیگ‌قهرمانان آسیا فقط تا 23بهمن فرصت وجود دارد» این یعنی بعد از این تاریخ نام هیچ بازیکنی پذیرفته نخواهد شد و تلاش‌ها بی‌ثمر خواهد بود، احتمالا مدیران قرمزپوشن پایتخت فکر می‌کنند «فوقش جریمه می‌دهند» اما AFC سال‌هاست که به قوانینش پایبند شده است و راه میانبری وجود ندراد. البته قانون در ادامه آورده است:«برای دور دوم مسابقات لیگ‌قهرمانان تیم‌ها می‌توانند از 30اردیبهشت نسبت به قرارداد جدید اقدام کنند و آنرا به ثبت برسانند» اما چه کسی تضمین می‌دهد که پرسپولیس در آن تاریخ هنوز در کورس رقابت‌ها باقی بماند؟

میثاق، نه در‌کارمو

اما بد نیست بدانید که باشگاه پرسپولیس برای خرید رجب‌زاده، درخواستی به فدراسیون فوتبال فرستاده‌اند که در آن آمده است:«لطفا نسبت به جایگزینی میثاق معمارزاده، دروازه‌بان مصدوم باشگاه پرسپولیس به‌جای بازیکن دیگر اقدام کنید» اما باز هم مدیران پرسپولیس دچار کمبود اطلاعات هستند چراکه بر طبق قوانین AFC، بازیکن جایگزین دروازه بان مصدوم فقط دروازه‌بان خواهد بود نه هر بازیکنی در پست دیگر. فعلا که مرغ مدیران پرسپولیسی یک‌پا دارد.

لیگ‌برتر هم منتفی

برای حضور مهدی رجب‌زاده در لیگ برتر شانس کمی وجود دارد، لیست بازیکنان این تیم پر است و جای خالی وجود ندارد و فقط هیات‌رییسه سازمان لیگ می‌تواند مصوب کند تا رجب‌زاده بتواند در لیگ‌برتر بازی کند که با این روندی که شاهد آن هستیم احتمالش کم است و البته هنوز ITC او از باشگاه الظفره صادر نشده است و ضمن اینکه مدیران پرسپولیس خودشان بهتر می‌دانستند که شانسی برای بازی در لیگ وجود ندارد و اعلام کردند فقط لیگ‌قهرمانان آسیا. حکایت عجیبی شده است، خرید بازیکن با چشم‌های بسته، حساب و کتاب این پول‌ها با کیست؟

آواتار حمید شریفی

الاتحاد آماده دیدار با استقلال
حریف صدرنشین ایران، صدرنشین عربستان شد

خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: ورزشی - فوتبال

الاتحاد اولین حریف استقلال در لیگ قهرمانان آسیا روز جمعه 3-0 الاتفاق را برد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آنها با این برد نه تنها در صدر جدول لیگ عربستان ایستادند بلکه برای بازی چهارشنبه هفته بعد هم روحیه گرفتند.

عماد متائب مهاجم الاتحاد دو گل و صالح السکری مدافع یکی دیگر از گل‌ها را به ثمر رساندند تا الاتحاد که دوبار به قهرمانی آسیا رسیده آماده میزبانی استقلال شود.

در همین هفته الهلال که حریف صبا باتری خواهد بود تن به تساوی 1-1 برابر الشباب داد تا به رده دوم سقوط کند.

حسن مواث در وقت اضافه برای الشباب گل زد اما یاسر القحطانی لحظاتی بعد قبل از آنکه بازی به پایان برسد کار را برای الهلال به تساوی کشاند.

در دیگر بازی انجام شده النصر 2-1 الوطنی را برد. بازیهای لیگ عربستان در 22 هفته برگزار می شود.

جدول رده بندی : 1- الاتحاد 46 ( 19 بازی) ، 2- الهلال 44 (19 بازی)، الشباب 31 (19 بازی)، اهلی 28 ( 16 بازی)، الاتفاق 27 (18 بازی).

آواتار حمید شریفی

یوونتوس اشنایدر را می خواهد

خبرگزاری فارس: باشگاه یوونتوس قصد دارد مهاجم هلندی رئال مادرید را به خدمت بگیرد.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از مارکا، وسلس اشنایدر مهاجم رئال مادرید به خاطر نیمکت نشینی در این تیم دلخور است.
اشنایدر به خاطر بازی نکردن در رئال مادرید از ترکیب تیم ملی هلند نیز کنار گذاشته شده است. این مسئله باعث شده وی جدی تر از قبل به پیشنهاد رسمی باشگاه یوونتوس ایتالیا بیندیشد.
یوونتوس مبلغ 18 میلیون یورو را پیشنهاد کرده است.

آواتار بردیا امینی
توسط   بردیا امینی   ۵۶۸۷ روز قبل

به گزارش خبرگزاری ایسنا، در حال حاضر تیم بارسلونای اسپانیا با 85 گل زده صاحب بهترین خط حمله لالیگا و فوتبال باشگاهی جهان است، این تیم در پایان هفته بیست و نهم با دریافت 24 گل صاحب تفاضل گل 61+ است که از این نظر نیز در میان باشگاه‌های جهان پیشتاز است.

اما، پس از بارسلونا در اسپانیا، تیم استقلال تهران در لیگ برتر ایران پس از 31 هفته و با به ثمر رساندن 68 گل صاحب دومین خط حمله برتر باشگاهی در کنار لیگ‌های معتبر جهان است. این تیم 33 گل نیز دریافت کرده و با تفاضل گل 35+ صدرنشین لیگ برتر ایران است.

پس از این تیم‌ها نیز وولفسبورگ صدرنشین بوندسلیگای آلمان تا پایان هفته بیست و ششم با 58 گل زده سومین خط حمله برتر باشگاهی را در اختیار دارد. تفاضل گل این تیم نیز 26+ است.

تیم‌های گلاسکو رنجرز اسکاتلند، با 59 گل زده، آلکمار هلند با 56 و اینترمیلان ایتالیا و الاتحاد عربستان با 55 گل در رده‌های بعدی قرار دارند.

در انگلستان بهترین خط حمله با 55 گل در اختیار لیورپول است اما، منچستریونایتد صدرنشین لیگ برتر انگلیس نیز 52 گل به ثمر رسانده است.

در لاشامپیونه لیون پس از 30 هفته 41 گل به ثمر رسانده و بهترین خط حمله را دارد و در پرتغال نیز پورتو همین تعداد گل را در 22 هفته وارد دروازه حریفان کرده است.

در آرژانتین سن لورنزو در پایان هفته نوزدهم با 34 گل زده بهترین خط آتش را در لیگ فوتبال این کشور در اختیار داشته است.

آواتار nima karimi
توسط   nima karimi   ۵۶۸۷ روز قبل

گروهباندوم 783

با توجه به تذکر قبلی مبنی بر تکراری بودن این تاپیک خواهشمند است اخبار خود را در تاپیک هایی که قبلا توسط دوستان دیگر ایجاد شده است قرار دهید.