میخوای شاد باشی بیا تو تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » میخوای شاد باشی بیا تو سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۸۴ روز قبل من اولش یه گوله نمک ید دار بودم بعد دستو پا در آوردم...گفتم شما هم در جریان باشید.:) علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۵۸۴ روز قبل علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۵۸۴ روز قبل علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۵۸۴ روز قبل این برنامه محبوب دخترم تو اون دوران بود فکر کنم خیلی از شما هم باهاش خاطره دارید علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۵۸۴ روز قبل علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۵۸۳ روز قبل سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۸۳ روز قبل سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۸۳ روز قبل مورد داشتیم دختره رفته بیمارستان دکتر بهش گفته باید عکس بندازی.دخترم گفته:خودم سلفی بگیرم ایراد نداره؟!خبر جدیدی از وضعیت فعلی دکتر در دسترس نیست!خدایا گاهی یه نگاهی... shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۸۲ روز قبل داشتم با خانواده فیلم نگاه میکردم پسره تو فیلم داشت مواد میکشید بعدش مشروب خورد بعدش سیگار کشید بعدش باباش اینا داشتن میومدن خونه یسره آدامس میجویید تا دهنش بو نده ولی هرکاری میکرد بوش نمیرفت منم که دلم واسش سوخت گفتم خاک تو سرش اینجوری بوش نمیره باید بره چای خشک بجوه.....لگدی که از بابام خوردم بماندالان دارم از مرکز ترک اعتیاد براتون پست میزارم(dizzy) shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۸۲ روز قبل دیروز رفتم سوپر مارکت میگم خسته نباشی نوشابه دارین؟_آره_پپسیه؟_آره_سیاهه؟_آره_خنکه؟_آره_پس بی زحمت یه دوغ بدینهیچی دیگه 5 کیلومتر دنبالم کرد آخرشم نتونست بگیره! مردم اعصاب ندارن:((( shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۸۲ روز قبل اگر خواستید یک مدت تنها باشید ..............به همه اطرافیانتون بگید پول لازم دارید......بخدا جواب میده اساسی ، همه در افق محو میشن!!!!! shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۸۲ روز قبل امسال عید تصمیم گرفتم ایتالیا نرم.......ما خانوادگی همینطوری هستیم هرسال تصمیم میگیریم یک کشور خارجی رو نریم.....پارسال هم اسپانیا نرفتیم !! سال دیگه هم میخوام نریم برزیل !!!!!! shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۸۲ روز قبل ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﻃﺮﻑ ﺭﻓﺘﻪ ﺧﺎﺳﺘﮕﺎﺭﯼ .. ﺗﺎ ﭘﺎﺷﻮ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺗﻮ ﺧﻮﻧﻪ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺘﺶﻭﺻﻞ ﺷﺪﻩ ﺩﯾﻠﯿﻨﮓ ﺩﯾﻠﺒﻨﮓ ﺩﯾﻠﯿﻨﮓ ﺩﯾﻠﯿﻨﮓ ﭘﯿﻐﺎﻡ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﻭﺍﺳﺶ ...............ﻣﯿﮕﻦ ﻫﻤﻮﻧﺠﺎ ﭘﺪﺭ ﻋﺮﻭﺱ ﺯﺩﻩ ﺗﻮ ﮔﻮﺵ ﺩﺧﺘﺮﺵﮔﻔﺘﻪ ﺍﯾﻦ ﭘﺴﺮﻩ ﺭﻣﺰﻩ ﻭﺍﯼ ﻓﺎﯼ ﺭﻭ ﺍﺯ ﮐﺠﺎ ﺩﺍﺭﻩ؟؟؟ علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۵۸۲ روز قبل علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۵۸۲ روز قبل وجه : مژده به هواداران باشگاه پرسپولیسکم حجم ترین کتاب جهان منتشر شد این کتاب تحت عنوان زیر می باشد :“ مجموعه افتخارات ۱۰سال اخیر پرسپولیس”این کتاب فقط جلد دارد و منقش به قهرمانی این تیم در جام ولایت می باشد و به زودی روانه بازار خواهد شد. علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۵۸۲ روز قبل سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۸۱ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان اولیه خیلی جالب بود.تا حالا اینطوری بهش نگاه نکرده بودم.از این جکا خیلی زیاد شده(متاسفانه خودمم میذاشتم).دومیه هم که دیگه کاااااملاااااا واضحه. سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۸۱ روز قبل نوشته سالنهای ورزشی ژاپن:قهرمانان مادرزاد قهرمان بدنیا نیامده اندبلکه با تمرین و پشتکار به قهرمانی رسیده اند.نوشته سالنهای ورزشی ایران:مراقب وسایل شخصی خود باشید. علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۵۸۱ روز قبل به افتخار تک تک دخترای تاجی که عاشق اس اسن سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۸۱ روز قبل یه حقیقت تلخ تو زندگی هست که میگه:هر چقدر هم که خودتونو به بی خیالی بزنید و امروز و فردا کنید...بالاخره خونه تکونی میرسه.^!^ shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۸۰ روز قبل امروزسرکلاس نشسته بودیم یه نیم ساعت اززمان کلاس گذشته بودکه یه دختره وارد کلاس شد.استادباناراحتی ازش پرسید:چرااینقدردیراومدی?دختره با خونسردی گفت:دیررسیدن بهتراززشت رسیدن است.استادبالبخندی ملیح ازدنیارفت. shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۸۰ روز قبل دختره انقد پست عاشقانه غمگین گذاشته که دل منم واسه پسره تنگ شده!!!!داداش اگه راه داره برگرد.خیلی ام آقایی :((((( shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۸۰ روز قبل ﺩﺧﺘﺮی ﺍﺯ ﭘﺪﺭﺵ ﭘﺮﺳﯿﺪ : ﺑﺎﺑﺎ ﺍﮔﻪ ﯾﻪ ﻧﻔﺮ ﮐﻪ ﺧﯿﻠﯽﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﯼ ﯾﻪ ﮐﺎﺭ ﺑﺪﯼ ﺑﮑﻨﻪ، ﻣﻦ ﭼﯽ ﮐﺎﺭ ﺑﺎﯾﺪ بکنم؟؟؟ﭘﺪﺭ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ : ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻬﺶ ﺑﮕﯽ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺧﻮﺑﯽﻧﯿﺴﺖ . ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭﻭ نکن !!!ﭘﺮﺳﯿﺪ : ﺍﮔﻪ ﺭﻭﻡ ﻧﺸﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﮕﻢ چی؟ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ : ﺧﺐ ﺭﻭﯼ ﯾﻪ ﺗﯿﮑﻪ ﮐﺎﻏﺬ ﺑﻨﻮﯾﺲ ﺑﺬﺍﺭ ﺗﻮﯼ جیبش.ﺻﺒﺢ ﮐﻪ ﻣﺮﺩ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻓﺘﻦ ﺑﻪ ﺍﺩﺍﺭﻩ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﻣﯿﺸﺪ، ﺩﺭﺟﯿﺐ ﮐﺘﺶ ﮐﺎﻏﺬﯼ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩ ﮐﻪ ﺭﻭﺵ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩﺑﺎﺑﺎ سلام ﺳﯿﮕﺎﺭ ﮐﺸﯿﺪﻥ ﮐﺎﺭ ﺧﻮﺑﯽ نیست لطفا ﺍﯾﻦﮐﺎﺭ ﺭﻭ ﻧﮑﻦ !!!ﭘﺪﺭ ﺍﺷﮏ ﺩﺭ ﭼﺸﻤﺎﻧﺶ ﺟﻤﻊ ﺷﺪﻭ ﺭﻭﯼ ﮐﺎﻏﺬ ﻧﻮﺷﺖ: ﺩﺧـــﺘــﺮ ﻋــﺰﻳــﺰﻡ،ﮔــﻮﻩ ﺧــﻮﺭﯾـــﺶ ﺑـــﻪ ﺗــﻮ ﻧــﯿــﻮﻣــﺪﻩ و کــاغـــذ را در جــیـب مــانــتــویــش گــذاشــت!!! ^_^برگرفته از کتاب داستان های ضد آموزنده:-) علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۵۸۰ روز قبل سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۸۰ روز قبل گزارشگرای مسابقات ورزشی تو ایران یجوری حرف میزنن انگار دارن راز بقا تعریف میکننمثلا:حریف خود را در چنگال خود میگیرهتوپ در دام تور گرفتار شددستان پرتوان حمید سوریانفلانی داره چهار نعل میدوهغرش زیبای بازیکنان ایرانی سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۸۰ روز قبل دوستم داشت دوغ و قهوه رو مخلوط میکردگفتم:این دیوونه بازیا چیه...؟گفت:دوغ خواب میاره قهوه بیداری میاره میخوام ببینم مخلوطش میتونه آدمو وارد دنیایخواب و بیداری کنه...!!بنظرتون امیدی واسه خوب شدنش هس..؟؟ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۸۰ روز قبل عید و مرگعید و کوفتعید و درد بی درمونعید و زهرمااااااارمردا در حال فرش شستن!!خخخخخخ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۸۰ روز قبل سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۷۸ روز قبل از عید و عید دیدنی یه جمله یادمه اونم اینه کهصبر کن برسیم خونه من میدونمو تو! shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۷۶ روز قبل انقدر کیف میده به یکی بگی وایسا ازت عکس بگیرم …بعد ازش فیلم بگیریعین منگلا نگا میکنه :))))من که روحم به پرواز در میاد با این حرکت… :)) shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۷۶ روز قبل ای قشنگ تر از پریا تنها تو کوچه نریا بچه های.......خنتفبیبلتمحگوتغلببیسسصبذووپذرزیث.....الکی مثلا نوار جمع شدیعنی اگه بگید اینو شنیدم با تسمه کولر سیاهتون میکنم ها(sick)(sick) shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۷۶ روز قبل ﭘﺴﺮﻡ ﺍﻭﻥ ﭼﻬﺎﺭﺗﺎ ﺳﯿﻢ ﮐﻪ ﺁﻭﯾﺰﻭﻧﻪ ﺭﻭ ﻣﯿﺒﯿﻨﯽ +ﺁﺭﻩ - ﺧﺐ ﺩﻭﺗﺎﺷﻮ ﺑﺮﺩﺍﺭ + ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻢ -ﭼﯿﺰﯼ ﺣﺲ ﻧﻤﯿﮑﻨﯽ +ﻧﻪ - ﺣﺎﻟﺖ ﺧﻮﺑﻪ -ﺁﺭﻩ - ﺧﺐ ﭘﺲ ﺑﻪ ﺍﻭﻥ ﺩﻭﺗﺎﯼ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﺻﻼ ﺩﺱ ﻧﺰﻥ ﺑﺮﻕ ﺩﺍﺭﻩ! ﻣﻨﻮ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﻣﻮﻗﻊ ﺗﻌﻤﯿﺮ ﺑﺮﻕ ﺧﻮﻧﻪ ... لامصب به عنوان فاز متر ازم استفاده کرد ... سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۷۵ روز قبل موهایش سپید گشتکودکی که دفترخاطراتم را میخواند...چون با سر کردمش تو گونی آرد که بفهمهدفتر خاطرات شخصیه...کاملا شخصی! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۷۵ روز قبل بیاید امسال برای عید خرید نکنیم...بزارید پولتون تو بانک باشه شاید یه بیچاره ای احتیاج به یک اختلاس داشته باشه!!زن و بچه هاشون اون سر دنیا منتظرن! :))) سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۷۵ روز قبل این دهه 60یا که هی نسل سوخته نسل سوخته میکنن..فک نکنن ما یادمون رفتهماه رمضوناشون تو زمستون بوده...سوسولا...!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۷۵ روز قبل امروز ویدیوی یه مارمولکه رو دیدم داشت گیتار میزد!خب سوال اینجاست که آیا ما از مارمولکه کمتریم یا مارمولکه از ما بیشتره؟!!^_^ *_0 سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۷۵ روز قبل روزهای آخر سال استهمین الان پاشو با هرکی قهری بهش زنگ بزن..............فحش بده خودتو سبک کنآخر سالی نذار چیزی ته دل بمونه حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۵۷۴ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان علی آقا واقعا دمتون گرم من که زیلد دیدمش این برنامه رو. علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۵۷۴ روز قبل تیکه مجری گزارش های خارج از گود اخبار 20.30 به محمد نوری وپرسپولیسیا درمصاحبه ای که نولی بعد برد آسیایی داشت گزارشگر/ آقای نوری چرا تو لیگ نتیجه نمیگیرید ؟محمد نولی/ خوب تیم های بزرگ دنیام اینطورن قرار نیست هرسال قهرمان بشیم کهمجری / آقای نوری یجوری میگی هر کی ندونه فکر میکنه پرسپولیس قهرمان هر ساله لیگه یادتون میاد آخرین قهرمانیتون کی بود ؟ shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۷۴ روز قبل دیگر نگران شب اول قبر نباشید!! گاج منتشر کرد :مجموعه سوالات شب اول قبر با پاسخهای طبقه بندی شده shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۷۴ روز قبل مخاطب خاصم بهم میگه اگه بد هیکل و زشت بودم بازم باهام میموندی؟ گفتم آره عزیزم. گفت: واقعا؟ گفتم مگه نمیبینی الان موندم. سه روزه گوشیشو جواب نمیده ینی ناراحت شده؟ خب راست گفتم که اون دنیا نرم جهنم :| سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۷۴ روز قبل مورد داشتیم طرف 3 ساعت نشسته عکسشو کنار لامبورگینی فتوشاپ کردهآخرشم زیرش نوشته:بچه ها مازارتی جدیدم خوشگله؟؟! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۷۴ روز قبل کاملا واقعی:مورد داریم تو مدرسمون یه هفته مونده به چارشنبه سوری مین گذاری کردن!لامصب این روزا حال و هوای جبهه رو داره! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۷۴ روز قبل دقت کردین یه ماه دیگه همین موقع ها میشه اواسط فروردین و دیگه تعطیلات هم تموم شده؟ :))عرض دیگه ای نیست!!فحش نده... سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۷۳ روز قبل میدونین وقتی من ازدواج کنم اولین کسی که از دستم راحت میشه کیه؟شیخ حافظ شیرازی! ^_^ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۷۳ روز قبل فقط یه مرد ایرانیه کهبعد از چپ کردن ماشین وقطع چند تا درخت وتیر چراغ برقوکندن چندین متر گاردریلبا اعتماد به نفس از ماشین پیاده میشه و میگه:جمع نکرده بودم مرده بودیما....!! fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۵۷۲ روز قبل اوف بازم ک مث قبل ترکوندین!!!دست همه دردنکنه!!!بازم مث همیشه عالی بودعکسا!!!! fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۵۷۲ روز قبل نوشته شده توسط: fariba nikzad اوف بازم ک مث قبل ترکوندین!!!دست همه دردنکنه!!!بازم مث همیشه عالی بودعکسا!!!!وهمچنین پیاما!!!! علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۵۷۲ روز قبل قصه های جزیره رو کیا میدیدن؟. سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۷۲ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان قصه های جزیره رو کیا میدیدن؟.من هم فیلمشو دیدم هم رمانشو خوندم.هردوتاش عالی بود. تعداد نمایش: 50 100 250 500 همه موارد ۱ ۲ صفحه ۳ از ۵ ۴ ۵ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا