اگه یه روزی اس اس با بارسا بازی داشته باشه شما طرفدار کدوم تیم خواهید بود؟(فقط طرفدارهای بارسا جواب تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » اگه یه روزی اس اس با بارسا بازی داشته باشه شما طرفدار کدوم تیم خواهید بود؟(فقط طرفدارهای بارسا جواب danial forouzanfar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 اگه یه روزی اس اس با بارسا بازی داشته باشه شما طرفدار کدوم تیم خواهید بود؟(فقط طرفدارهای بارسا جواب توسط danial forouzanfar ۴۵۷۳ روز قبل من نمی تونم نظر بدم چون رئالیم ولی شما ها ننویسید امکان نداره فاطمه اکبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط فاطمه اکبری ۴۵۷۲ روز قبل مطمئنا بارسا میبره saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۵۷۲ روز قبل من هم عاشق اس اسم هم بارسا به خاطر همین دوس دارم اگه با هم بازی کنن بازیشون 4_4مساوی بشه وگلهای استقلال رو فرهاد بزنه وگلهای بارسا رو مسی پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا