دوست دارین مظلومی سال دیگه در اس اس نباشه؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » دوست دارین مظلومی سال دیگه در اس اس نباشه؟ danial forouzanfar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 دوست دارین مظلومی سال دیگه در اس اس نباشه؟ توسط danial forouzanfar ۴۵۸۰ روز قبل danial forouzanfar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط danial forouzanfar ۴۵۸۰ روز قبل من که خیلی دوست دارم saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۵۸۰ روز قبل پرویز خان باید بمونه مجید رامیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید رامیان ۴۵۸۰ روز قبل من که دوست دارم پرویز سوبله چوبله سرمربی استقلال باشه اگه قرارباشه سرمربی وطنی باشه ازمظلومی بهتر پیدانمی کنیم کاویار جعفرپور جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۰:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاویار جعفرپور ۴۵۷۹ روز قبل ghalenoie az teraktor joda shode behtarin gozine hastesh yeki mese amsale jabari dg to in tim nemimoonan biegharata danial forouzanfar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط danial forouzanfar ۴۵۷۸ روز قبل چرا قلعه نوعی؟ هنکه که خیلی بهتره سرمربی شه ف م جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۲۱:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط ف م ۴۵۷۸ روز قبل آره دوست دارم ولی اگه ایشون نموندند هنکه سرمربی باشه خیلی عالی میشه پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا