صحبت های آقای جنتلمن تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » صحبت های آقای جنتلمن محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 صحبت های آقای جنتلمن توسط محمدحسن ملکی ۳۶۱۷ روز قبل شکست برابر عراق و حذف از جامملتهای آسیا از یکسو و واکنش غیرمنطقی کیروش به این شکست صدای مربی آرام و جنتلمن سابق فوتبال ملی کشورمان را هم درآورد. کیروش با حمله به منتقدانش و مقصر دانستن آنها نهتنها به فکر فرافکنی است که هرگز حاضر نیست درباره سبک و روش بازی تیمملی پاسخگو باشد. برانکو ایوانکوویچ سرمربی سابق تیمملی کشورمان که نتایج ماندگاری برای فوتبال ایران کسب کرد و در حالی که سومی آسیا، قهرمانی بوسان و صعود به جامجهانی2006 را برای فوتبال ما رقم زد همواره شدیدترین انتقادات را مقابل عملکردش میدید اما در طول سالها حضورش در فوتبال ایران هرگز تهمت و توهین به مربیان ایرانی را پیشه نگرفت. رضا چلنگر مترجم دوستداشتنی مربیان کروات بار دیگر قبول زحمت کرد تا سوالات ما را از برانکو بپرسد اما قبل از انجام مصاحبه برانکو که در کنار برادرش نشسته بود بار دیگر تاکید کرد هیچ مصاحبهای با رسانههای ایرانی نداشته و تنها از طریق مترجم سابقش مصاحبه انجام میدهد. برانکو از مصاحبههایی که از قول او در یکی از روزنامههای ورزشی طی چند وقت اخیر به چاپ رسیده بود ناراحت به نظر میرسید.دیدار ایران و عراق باعث شد تا هجمه انتقادها به کیروش زیاد شود و او واکنش تندی به آنها نشان داده؛ اتفاقی که در دوره شما هم بود.بله، این جوی که شما به آن اشاره میکنید در زمان من هم بود. در دوره من اصلا جو خوبی وجود نداشت. شما میدانید جو مثبت در تیمملی بخشی از کار و موفقیت است. در حالی که در آن جامملتها ما در مرحله یکچهارمنهایی با کرهای دست و پنجه نرم کردیم که چهارم جهان بود و لژیونرهایش را به طور فعالانه در اختیار داشت که از ایران شکست خورد. ما در مرحله نیمهنهایی با چین میزبان که داوری هم علیه ما بود و یک بازیکن کمتر داشتیم بازی کردیم اگر پنالتی یحیی در آن جو ورزشگاه گل میشد چه بسا رقابت برای حضور در نیمهنهایی و حتی قهرمانی مهیا بود. با توجه به تجربه شما از رویارویی با کشورهای عربی از جمله عراق اگر شما روی نیمکت تیمملی بودید با شیوه کیروش بازی میکردید؟من همواره در طول فعالیتم سعی کردم به روح فرهنگ ایران و ایرانی احترام بگذارم و با بازی سراسر هجومی البته با رعایت نظم و انضباط در هر سه خط تیمی به شکل قدرتمندانه تیمملی را پیروز کنم نه اینکه رو به بازی بزدلانه دفاعی بیاورم.کیروش مدعی است برخی از مربیان ایرانی عامل شکست تیمملی برابر عراق بودند.ما مربیان افراد حرفهای هستیم و برابر دریافت دستمزد مالی باید پاسخگوی نتایج در حیطه کاری خودمان باشیم. ضمن اینکه باید نسبت به نظرات سایر همکارانمان بردبارانه رفتار کنیم. حتی اگر این نظرات غلط باشد باید گوش شنوا داشته باشیم فارق از اینکه بخواهیم این نظرات را بپذیریم یا نه...فکر میکنید کیروش باید کارش را در فوتبال ما ادامه دهد؟مسوولان و دستاندرکاران کلان ورزش خود به بهترین وجه صلاح تصمیمهای آینده را میدانند. من نباید در اینباره پاسخگو باشم. محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۶۱۷ روز قبل اون جایی رو که زیرش خط کشیدم دوباره بخونید من در طول فعالیتم سعی کردم به روح فرهنگ ایران و ایرانی احترام بذارم(کاری که کی روش داره برعکسش رو انجام میده و داره خیلی راحت مردم رو مسخره میکنه و به پیش کسوتا و مشاهیر فوتبال ایران توهین میکنه ولی بعضی گول حرفای امثال عادل رو خوردن و دارن از کی روش حمایت می کنن ما ملت با تمدنی هستیم و نباید اینقدر ساده و احمق باشیم)در آخر فقط میگمکی روش حیا کن.................. ایرانو رها کن علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۶۱۷ روز قبل با تشکر از حسن عزیز که تو این مدت تالار رو زنده و پویا نگه داشته من خودم میخواستم در حمایت از امیر بعد از صحبتهای کروش تاپیک بذارم ولی کمی حالم مساعد نبود الان که این تاپیک رو دیدم خیلی خوشحال شدم کروش بر عکس آنچه از او تبلیغات میکنن فوق العاده آدم بی ادب و کینه جویی هست او به راحتی امیر که پر افتخار ترین مربی ایران است را لگد کوب میکند و باند فردوسی پور به راحتی تمام این یاوه گوییها را در رسانه ها پخش میکنند چطور یک مربی هر چقدر هم در سطح بالا به خود اجازه میدهد با یک ایرانی حتی با پایین ترین درجه اجتماعی اینگونه صحبت کند حال که او این صحبتها را در مورد امیر کرده که میلیونها هوادار دارد واقعا متاسفم برای رسانه های ایرانی به خصوص صدا و سیما که اینگونه خود را درگیر باند بازی و مافیا یی گری کرده و یک غیر ایرانی به راحتی حق بی احترامی به شهروند ما را دارد من اصلا به نتایچ کیروش کاری ندارم ولی این شخص صلاحیت اخلاقی برای مربیگری تیم ایران را ندارد برخورد زننده او پس از اتمام بازی مانند قداره کشان سالهای دور بود امیدوارم شخصی با صلاحیت فنی و اخلاقی سکان هدایت تیم ملی را در دست بگیرد محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۶۱۶ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان با تشکر از حسن عزیز که تو این مدت تالار رو زنده و پویا نگه داشته من خودم میخواستم در حمایت از امیر بعد از صحبتهای کروش تاپیک بذارم ولی کمی حالم مساعد نبود الان که این تاپیک رو دیدم خیلی خوشحال شدم کروش بر عکس آنچه از او تبلیغات میکنن فوق العاده آدم بی ادب و کینه جویی هست او به راحتی امیر که پر افتخار ترین مربی ایران است را لگد کوب میکند و باند فردوسی پور به راحتی تمام این یاوه گوییها را در رسانه ها پخش میکنند چطور یک مربی هر چقدر هم در سطح بالا به خود اجازه میدهد با یک ایرانی حتی با پایین ترین درجه اجتماعی اینگونه صحبت کند حال که او این صحبتها را در مورد امیر کرده که میلیونها هوادار دارد واقعا متاسفم برای رسانه های ایرانی به خصوص صدا و سیما که اینگونه خود را درگیر باند بازی و مافیا یی گری کرده و یک غیر ایرانی به راحتی حق بی احترامی به شهروند ما را دارد من اصلا به نتایچ کیروش کاری ندارم ولی این شخص صلاحیت اخلاقی برای مربیگری تیم ایران را ندارد برخورد زننده او پس از اتمام بازی مانند قداره کشان سالهای دور بود امیدوارم شخصی با صلاحیت فنی و اخلاقی سکان هدایت تیم ملی را در دست بگیرد وظیفه ام بوده علی آقا رسول موگویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۴:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رسول موگویی ۳۶۱۵ روز قبل ینی این کی روش و داور بازی ایران و عراق بدن دست خودم تا درستشون کنم . وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۵۵ روز قبل امیرخان . اینها اجنبی پرستن . جان من . خودتان قضاوت کنید . این جمله امیرخان را نباید با آب طلا نوشت و بر سر در فدراسیون نصب کرد . پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا