فقط خنده تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » فقط خنده سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۶۰۲ روز قبل مورد داشتیمپسره تو صف نونوایی از دختره پرسیده چن نفر جلوی شما هستن؟دختره گفته دو تا خواهر بزرگتر از خودم هستن.ولی من برای ازدواج مشکلی ندارم!!!ما اصلا از این رسما نداریم!!!!!!خواستگار نیس..میفهمی!؟؟؟؟مجبوره مجبور! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۶۰۲ روز قبل آینده شغلی برای هر معدل:1-معدل بالای 19..........دکتر یا استاد2-بین 19 و 17.............معلم3- بین 14 و 17.............کارمند4-بین 12 و14...............مدیرعاملمعدل زیر 12...............میلیاردر!!!خداییش تا حالا دقت کرده بودی؟حالا هی درس بخون! وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۶۰۲ روز قبل توی خبابون دوتا چینی با هم برخورد میکنند. هیچی دیگه میشکنن noyan gh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط noyan gh ۳۶۰۲ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا موسوی اگه ما shide & blue.girl نداشتیم اینجا می مردیم از افسردگی .خیلی باحال بود .... واقعاً دمتون گرم shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۶۰۱ روز قبل لب دریانشسته بودم پرنده عشق امدوگفت.برای دوستت نامه ای بنویس,گفتم قلم ندارم,گفت از پرم بگیرگفتم جوهرندارم ,گفت از خونم بگیر گفتم ورق ندارم .......گفت دهن سرویس تو که هیچی نداری بیشور کطافط غلط میکنی لب دریا میشینی از پرنده عشق دیگه توقع نداشتم واقعا shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۶۰۱ روز قبل ﺗﺮﮎ ﮐﺮﺩﻥ ﺁﺳﺎﻥ ﻓﯿﺴﺒﻮﮎ ، ﻭﺍﻳﺒﺮ , ﻭﺍﺗﺴﺎﭖ , ﻻﻳﻦ ، ﺗﺎﻧﮕﻮ …ﺑﺪﻭﻥ ﺩﺭﺩ ﻭ ﺧﻤﺎﺭﻱ ﺑﺎﺯﮔﺸﺖ ﺑﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ۱۰۰ % ﺗﻀﻤﻴﻨﻲﮐﺎﻣﻼً ﮔﻴﺎﻫﻲﺑﺪﻭﻥ ﻋﻮﺍﺭﺽ ﺟﺎﻧﺒﻲﻭ ﺑﺪﻭﻥ ﺑﺎﺯﮔﺸﺖﺑﺎ ﮔﻮﺷﻲ ﻫﺎﻱ ﻧﻮﮐﻴﺎ 1100 ﭼﺮﺍﻍ ﻗﻮﻩ ﺩﺍﺭ ﺑﻪ ﺍﻏﻮﺵ ﮔﺮﻡ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺑﺮﮔﺮﺩﯾﺪ ! shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۶۰۱ روز قبل ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﺩﺧﺘﺮِ ﺍﺯ ﺑﯽ ﺧﻮﺍﺳﺘﮕﺎﺭﯼ ﺭﻓﺘﻪ ﺟﻠﻮﯼ ﮐﻮﻩ ﺩﺍﺩ ﺯﺩﻩ : ﺑﺎ ﻣﻦ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﻣﯿﮑﻨﯽ ؟ﺍﺯ ﮐﻮﻩ ﺍﻧﻌﮑﺎﺱ ﺻﺪﺍ ﺍﻭﻣﺪﻩ : ﺑﺎ ﻣﻦ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﻣﯿﮑﻨﯽ ؟ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻫﻢ ﺟﻮﺍﺏ ﻣﺜﺒﺖ ﺩﺍﺩﻩ ، ﺍﻻﻧﻢ ﺧﻮﺵ ﻭ ﺧﺮﻡ ﺑﺎ ۲ﺗﺎ ﺑﭽﻪ ﺩﺍﺭﻥ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﯿﮑﻨﻦ shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۶۰۱ روز قبل یک معادله جالباز سن خودت ٢٠سال کم کنعدد باقیمانده را با ٧ جمع کناگه عدد زوج بود با ١جمع کن و اگه عدد فرد بود ١رو ازش کم کناگه از رنگ های تیره خوشت میاد عدد به دست آمده را ضربدر ٣ کنو اگه از رنگ های روشن خوشت میاد ضربدر ٣/۵ کننتیجه نهایی را ولش کن حال خودت چطوره؟ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۶۰۱ روز قبل یجا دیدم نوشته بودفندک یادگاری دوستم منو سیگاری کرد!!حالا سوال من اینهاگه دوستت بجای فندک بهت کتاب فیزیک میداد انصافا فیزیکدان میشدی؟!؟!ملت هم الکی الکی دنبال بهونه هستنااااوالااااا سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۶۰۱ روز قبل مورد داشتیم طرف تو اهواز تف کرده نیم متریش یه تیکه آجر خورده زمین!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۶۰۱ روز قبل آقا من یه کشف بزرگی کردم:حرف RهمونPهست فقط خسته بوده پاهاشو باز کرده!حرف Zهمون حرفNهست فقط دراز کشیده!@هم همونa هست فقط مقنعه سرش کرده!وااااااای چقدر باهوشم ^_^ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۶۰۱ روز قبل وقتی یه دختر تایتانیک میبینه:وای چه داستان رمانتیکی.کاش منم همچین عشقیو تجربه میکردم.وقتی یه پسر تایتانیک میبینه:الان میخورن به کوه یخ دهن همشون سرویس میشه! shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۶۰۱ روز قبل بهم گفت خدافظ برا همیشه!!منم با تعجب به چشاش خیره شدم و گفتم:بعد از تو زندگیم..........بی مکث جریان دارههههههههههاوهوم تا چشت درآد...خخخخخخ shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۶۰۱ روز قبل زنم زنگ زده دادو فریااااااااد میگه خاااک تو سرت آشغاال من مگه واست کم گذشتم؟دلت به حآله اون طفل معصوممون نسوخت؟چرا این کارو کردی...؟ منو میگی ۳تا سکته رو رد کردم،بعدش خندیدو گفت: الکی مثلا بهم خیانت کردی shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۶۰۱ روز قبل امروزبابام گفت پسرم بیا میخوام درمورد ی موضوعی باتو مشورت کنممنم خیلی جدی رفتم گفتم جانم پدربفرما .......گفت هیچی الکی مثلا تو هم آدمی(confused) shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۶۰۱ روز قبل مردی میخواست زنش را طلاق دهد.دوستش علت را جویا شد.و او گفت: این زن از روز اول همیشه می خواست من را عوض کند.مرا وادار کرد سیگار و مشروب را ترک کنم.لباس بهتر بپوشم، قماربازی نکنم، در سهام سرمایهگذاری کنم و حتی مرا عادت داده که به موسیقی کلاسیک گوش کنم و لذت ببرم!دوستش گفت: اینها که میگویی که چیز بدی نیست!مرد گفت:درسته ولی ،حالا حس میکنم که دیگر این زن در شان من نیست!نتیجه اخلاقی : بگذارید مردها همان بی کلاس شاسکولی که هستند، بمانند..!!!!!! ☺☺ shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۶۰۱ روز قبل یلحظه میای پایین (°•°) =!|_| @ @\_به منه فلج واسه ولنتاین کادو بدین!!! shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۶۰۱ روز قبل , طططططططططططططططططططططالکی مثلا من انیس تو فیلمه ستایشم الان پسره طاهرو دیدم :)))خدایی این دیگه خیلی جدید بود ツ shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۶۰۰ روز قبل نامه پرسپولیس به کنفدراسیون آسیاموضوع ؛ جام باشگاهها ی آسیابسم الله الرحمن الرحیمحاجی اگه راه داره ما نیایم بچه مدرسهای داریم!!! shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۶۰۰ روز قبل . (poo) (poo). (poo). (poo). (poo)(poo). (poo). (poo). (poo) (poo). (poo)ترکیب پرسپولیس برا بازی بعدی shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۶۰۰ روز قبل شاید این جمعه نبازد ..... شاید سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۶۰۰ روز قبل رفته بودم سینما فیلم اکشن بوددو نفر خفن دارن همدیگرو تو آشپزخونه میزننیکی با قمه یکیم با اره برقی!!اینم عکس العمل دختر ردیف جلویی:وای!چه کابینتای قشنگی!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۶۰۰ روز قبل مورد داشتیم پلیسه به دختره گفته کمربندتو ببنددختره گفته عه جناب سروان ساپورت پامه:::::ااااااااخبر رسیده پلیسه انقد زمینو گاز زده رسیده به نفت الان دارن پالایشگاه میزنن:) سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۶۰۰ روز قبل دختره تو حرفه و مهارتهاش زده:فوق تخصص برعکس کردن کوکو سبزیبعد میگن چرا مذاکرات ژنو نتیجه نمیده؟! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۶۰۰ روز قبل اس ام اس دادن پسرا:سلام عشقم زیبای من!دلم واست تنگ شده بود.خواستم بدونی که من فقط مال خودتم عشقم!send toمریم/نگار/سحر/پارمیدا/پروانه/شیوا و .... وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۹۹ روز قبل حاصل ازدواج یک مار با یک جوجه تیغی بچه ای بنام سیم خار دار است... سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۹۸ روز قبل یکی بیاد مخ منو بزنهمن دلم کادو ولنتاین میخواد!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۹۸ روز قبل رفتم از عباس آقا نونوا محل 3 تا نون قسطی بگیرمنامرد دو تا ضامن میخواست با چک معتبرهیچی دیگه الان منتظرم سبد کالا اعلام کنن!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۹۸ روز قبل یارو تو مترو دست کرده تو جیبم بهش میگم دست شما تو جیب منچیکار میکنه؟میگه:الکی مثلا من تو ام!!!!این چه وضعشه دیگه؟؟!! shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۹۷ روز قبل چه برایمان آورده ای مارکو؟ . . . . . . . از سرزمین پارس برایتان زهرمار آورده ام کصافطا مگه من سر گنج نشستم که هر دفعه میرم هر قبرستونی واسه شما روانیا سوغاتی بیارم؟!! (هیـــــس...هیچی نگید! مارکوپولو عصبانیه) shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۹۷ روز قبل کاش منم یکیو داشتم که شبا تا بش شب بخیر نمیگفتم خوابش نمیبرد...!.........اونوقت منم تا صب بش شب بخیر نمیگفتم تا خوابش نبره جونش دراد :| از بچگی مردم آزار بودم shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۹۷ روز قبل دیروز برقمون قطع شد مودم خاموش شد..تو این دوساعت چیزای زیادی فهمیدمفهمیدم یه هفتس داریم خونه رو نقاشی میکنیم بابام چهار ماهه بازنشسته شد خواهر کوچیکم نامزد کرده و جالبتر اینکه یه داداش دوساله دارم که اسمشو امین گذاشتن! shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۹۷ روز قبل رفتم دکتردکتر بم گفت تا ۲روزدیگه میمیرییهو رنگم پرید گفتم چراااا؟؟؟.......دکتر لبخند ملیح زد گفتالکی مثلا می خواستم بترسی!..الان کلانتریم مامور میگه چرا زدیش گفتم الکی مثلا عصبی بودم میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۵۹۷ روز قبل شیده خانم.اصلا شوخی اولتون خوب نبود. خواهشا به ارزش هااحترام بگذارید. سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۹۷ روز قبل نوشته شده توسط: میرودود سیدمحمدی شیده خانم.اصلا شوخی اولتون خوب نبود. خواهشا به ارزش هااحترام بگذارید.خب جکه دیگه.مگه به چه ارزشی توهین کرده؟؟! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۹۷ روز قبل داستان آموزندهرفیقم تعریف میکرد امروز با گله رفته بودم کوه ظهر یه نونو پیازی خوردم درازکشیدم.تازه چشمام داشت گرم میشد که یه صدایی از تو گله اومد.سریع چوبو برداشتم رفتم.دیدم گوسفندا دارن صدا میکنن گفتم:چی شده؟یکی از گوسفندا گفت:الکی مثلا ما گرگ دیدیم؟؟!! ^_^فحش ندید نامردا من خودم گول خوردم. سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۹۷ روز قبل وجدان چیست؟چیزی است که پیشگیری نمیکندفقط کاریو که کردیم کوفتمون میکنه! میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۵۹۶ روز قبل دخترآبی. حتما برای بی احترامی به ارزش ها قرار نیست که کسی مستقیم وصریح به ارزشی مقدس بی احترامیکند.اول بی احترامی ها به مقدسات از شوخی و جوکشروع میشود.شاید این جمعه بیاید عبارت مقدسی است که اختصاص دارد به حضرت صاحب الزمان(عج)شادی دل نازنین حضرتش صلوات. حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۵۹۶ روز قبل نوشته شده توسط: میرودود سیدمحمدی دخترآبی. حتما برای بی احترامی به ارزش ها قرار نیست که کسی مستقیم وصریح به ارزشی مقدس بی احترامیکند.اول بی احترامی ها به مقدسات از شوخی و جوکشروع میشود.شاید این جمعه بیاید عبارت مقدسی است که اختصاص دارد به حضرت صاحب الزمان(عج)شادی دل نازنین حضرتش صلوات.داداش سخت نگیر.اگه قرار باشه ارزشی اینجوری زیر پا گذاشته بشه و بی حرمت بشه بهتره اصلا نباشه.اینجا هدف فقط خنده است و شاد بودن.لطفا تایپیک رو خراب نکنید. میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۵۹۶ روز قبل فقط میتونم بگم متاسفم. بخندید.....اما آرزو میکنم در روزی که همه گریانندگریان نباشید. میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۵۹۶ روز قبل البته یادم رفت بگم.کسی نمیتونه ارزش هایمقدس را زیرپا بگذارد. خدا چنین افرادی را خوار و ذلیل کرده/ میکند و خواهد کرد. حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۵۹۶ روز قبل نوشته شده توسط: میرودود سیدمحمدی البته یادم رفت بگم.کسی نمیتونه ارزش هایمقدس را زیرپا بگذارد. خدا چنین افرادی را خوار و ذلیل کرده/ میکند و خواهد کرد.داداش من اینحرفایی که شما میزنید خودش خنده داره.کسی به صاحت مقدس امام زمان توهین نکرده و نمیکنه.میدونی مشکل کجاست؟مشکل اینجاست که اگه توامریکا برف بزنه بالای یک متر عذاب الهیه ولی وقتی اهواز غلظت غبارش 66 برابرحد مجاز بشه بوی تربت کربلا گرفته.شمااگه سنگ این چیزا رو به سینه میزنید چیکار کردین واسه اومدنش؟حرف فایده ای نداره.این خانوم هیچ کاری هم که نکرده باشه خنده روی لبان ما انداخته وهیچ چیز از این بالاتر نیست.خود پیامبر گفته.من دیگه چیزی نمیگم.بقیه حرفا با دوستان. میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۵۹۶ روز قبل تو مطلب جدیدی که گذاشتی جوابم رو نوشتم.برو مطالعه کن. shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۹۴ روز قبل دوست عزیز با تمام احترامی که برای شما قایلم برای افکار محدودتون متاسفم .اگه شما برای ابراز علاقه یا اعتقاداتتون یا هر چیز دیگه ا ی به کسی از یک جمله استفاده میکنید این به این معنا نیست که این جمله منحصر به اون شخصه و استفاده ازش برای یه موضوع دیگه ای یعنی بی احترامی ... اگه شما مسلمونی منم مسلمونم.در ضمن .فکر نمیکنید نوشتن با اون فونت بی احترامیه؟؟؟؟ دیگه دلم نمیخواد در این رابطه اینجا صحبتی بشه چون من این تاپیک رو دوست دارم و نمیخوام با یک سری حرف های پوچ احساسمو نسبت بهش خراب کنم و ازتون خواهش میکنم مثل بی سوادا با این موضوع برخورد کنید چون اصلا ازتون توقع ندارم . میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۵۹۴ روز قبل بنده قبل از اینکه به توقعات شما یا هرکس دیگه ای از خودم ارزشی قائل باشم،به وظیفه ام در برابر خدا و ولی خدا ارزش قائلم.من به هیچ کسی بی احترامی نکرده ام.به بزرگ نوشتن علاقه دارم وفکر میکنم این یک امرشخصی باشه.در ضمن من هیچ اعتقادی به خودروشنفکرنمایاندن ندارم.اگر باسواد بودن به معنای شوخی بامقدسات است؛من ترجیح میدهم بی سواد باشم.هدف من این نبوده که این همه جنجال به پاشهفقط خواستم بهتون بگم که این کارها زمینه ی کم رنگ شدن اعتقادات است.حالا دوست ندارین گوش نکنید وهرکاری دوست دارید بکنید.حساب کتاب شما با من نیست وبالعکس. وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۸۴ روز قبل پیامک شوهر بزن . آروم باش. نترسی . من از پله های اداره افتادم . سرم خورده به نرده ها . بیهوش شده بودم . خانم جهانپور زنگ زده بود به اورژانس و الان توی بیمارستانم . دکترا میگن خونریزی مغزی کردم . پای چپ و دنده راستم شکسته . رباط آرنجم در رفته . پیشونیم کبود شده . گردنم هم پیچیده و لبم چاک خورده . زن . خانم جهانپور کیه .!!!؟؟؟؟؟ تعداد نمایش: 50 100 250 500 همه موارد ۱ ۲ صفحه ۳ از ۳ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا