باخت دل انگیز پرسپولیس...... تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » باخت دل انگیز پرسپولیس...... میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 باخت دل انگیز پرسپولیس...... توسط میرودود سیدمحمدی ۳۶۴۷ روز قبل میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۶۴۷ روز قبل کیف کردم که باخت این تیم شانسکی درخشان رسول موگویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۴:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رسول موگویی ۳۶۴۷ روز قبل من که بابام و داداشم از عصبانیت منفجر میشدن اما من از خوشحالی رو هوا بودم . مهرداد پدرام جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهرداد پدرام ۳۶۴۶ روز قبل لنگیا تیم نبودن که باختن چون لایق فینال نبودن .تیم شانس پولیس محمد همراه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد همراه ۳۶۴۶ روز قبل نوشته شده توسط: میرودود سیدمحمدی کیف کردم که باخت این تیم شانسکی درخشانشانس پلیس اینبار شانس نیاورد سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۶۴۶ روز قبل این باختشون به من که خیلی چسبید.یه جورایی دلم خنک شد. لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۶۴۶ روز قبل نوشته شده توسط: سمانه علیزاده این باختشون به من که خیلی چسبید.یه جورایی دلم خنک شد. دقیقا تا یه کم باد بادکنک قرمز خالی بشه.... هستی همراه جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۲۳:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط هستی همراه ۳۶۴۶ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا جوکار [quote=blue.girl]این باختشون به من که خیلی چسبید.یه جورایی دلم خنک شد. دقیقا تا یه کم باد بادکنک قرمز خالی بشه....مخصوصا گل دقیقه نود و یک ک خوردن خیلی حال داد .لذت بخش بود امید محمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ آذر ۱۳۹۳ ۱۴:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید محمدی ۳۶۴۶ روز قبل باختهای آخرشون خیلی مزه داد مخصوصا گل دومی که از نفت خوردن maryam 7 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ دی ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط maryam 7 ۳۶۴۵ روز قبل ایشالا این باخت هاشون(مخصوصا باخت تو وقت اضافه)تـــــــــــــــــداوم داشته باشه.. احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسانه رئیس السادات ۳۶۴۵ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا جوکار [quote=blue.girl]این باختشون به من که خیلی چسبید.یه جورایی دلم خنک شد. دقیقا تا یه کم باد بادکنک قرمز خالی بشه....داشتم پر در میاوردم اخه لذتی که در باخت لنگ هست خیلی دلچسب هستش پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا