پوستر استقلالی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » پوستر استقلالی رسول موگویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۴:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 پوستر استقلالی توسط رسول موگویی ۳۷۲۸ روز قبل دوستان عزیز لطفا پوستر های استقلالی خود از جمله پوستر بازیکنان کنونی و کاپیتان فرهاد را در اینجا به اشتراک بگذارید . با تشکر . امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۷۲۸ روز قبل البته من پیشنهاد میکنم با توجه به سنگین بودن حجم پوستر ها ، دوستان این پوستر ها رو آپلود کنند و لینکشونو بدین تا این تاپیک خیلی سنگین نشه تا افرادی که با گوشی میان اذیت نشن خیلی محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۷۲۸ روز قبل این از اولین پوستر البته معذرت میخوام که دوباره این عکس رو گذاشتم چون تو تایپک قبلی هم گذاشته بودم ولی به عشق سجاد فن پرسی که این روزا داره عالی کارمیکنه و تو اولین بازی دربی خودش هم گل زد این عکس رو گذاشتم محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۷۲۸ روز قبل اینم یه پوستر از ستاره ی جوان تاج فقط حیف که مصدوم شد مطمئن بودم پدیده ی این فصل میشد حیف.... رسول موگویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۴:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رسول موگویی ۳۷۲۸ روز قبل ایول دادا . خودمم می خواستم بزارم ولی بلد نیستم maryam 7 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ دی ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط maryam 7 ۳۷۲۸ روز قبل اگه تکراری بودن شرمنده.. maryam 7 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ دی ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط maryam 7 ۳۷۲۸ روز قبل اگه تکراری بودن شرمنده.. هستی همراه جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۲۳:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط هستی همراه ۳۷۲۶ روز قبل افرین و مرحبا به شما دوستان استقلالی پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا