درگذشت مرتضی پاشایی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » درگذشت مرتضی پاشایی رسول موگویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۴:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 درگذشت مرتضی پاشایی توسط رسول موگویی ۳۶۶۴ روز قبل در گذشت مرتضی پاشایی رو به همه ی آبی دلان تسلیت می گم . امیدوارم خداوند به خانواده اش صبر بده . امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۶۶۴ روز قبل منم درگذشت سلطان قلب های نسل جوانمون رو به همه دوستان تسلیت عرض میکنم.زیاد حرف برای گفتن دارم ولی دلم به نوشتن نمیره.فقط در همین که وقتی این همه انسان عاشقانه برای سلامتیت دعا کنن وقتی پدر و مادر و حتی مردم ازت راضی باشن و به نیکی یاد کنن وقتی مرگ با عزت داشته باشی و صبح جمعه از دنیا بری اینا همش یه معنی داره و اون بهشتی بودن و عاقبتی روشن رو داره.وقتی که تو آمدی به دنیا عریان----------جمعی به تو خندان و تو بودی گریانکاری بکن ای دوست که وقت رفتن----------جمعی به تو گریان و تو باشی خندان لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۶۶۴ روز قبل خیلی خیلی ناراحتم و به همه دوستان استقلالیم و به خصوص خانواده مرتضی پاشایی عزیز و به یاد موندنی تسلیت میگم.خدا روحش رو شاد کنه کسی که صداش تا ابد زنده ست..... علیرضا موسوی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا موسوی ۳۶۶۴ روز قبل درگذشت مرتضی پاشایی خواننده محبوب،هوادار استقلال و عضوی از خانواده استقلال رو به همه استقلالی ها تسلیت میگم. روحش شاد..... مهرداد پدرام جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهرداد پدرام ۳۶۶۴ روز قبل به نوبه خودم این ضایعه بزرگ را به همه دوستان وملت شریف وبزرگوار یران تسلیت می گویم واز خداوند منان برای ایشان بهشت برین را خواستارم سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۶۶۴ روز قبل ارزش بودنت را همیشه از اندیشه یک لحظه نبودنت میتوان فهمید.اصلا باورم نمیشه.خیلی ناراحت شدم.روحش شاد. علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۶۶۳ روز قبل خداوند بیامرزدش و به خانواده اش صبر اعطا کند چون سخت ترین امتحان الهی برای هر کسی درد و فقدان فرزند است میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۶۶۳ روز قبل خدایش بیامرزدمن به نوبه خودم درگذشت این هنرمندعزیز و استقلای رو به همه هواداراش خصوصا دوست خوبم سعید عزیز تسلیت میگم... shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۶۶۳ روز قبل منم درگذشت مرتضی پاشایی رو تسلیت میگم . خدا همیشه کسایی رو که دوست داری زود تر ازت میگیره ..... واقعا دوستش داشتم ودارم . همه ی اهنگاشو حفظم , تو بیش تر کنسرتاش بودم ,واقعا باورم نمیشه که دیگه نیست . فقط براش ارزوی امرزش میکنم ..... zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۶۶۳ روز قبل نوشته شده توسط: shide HR منم به نوبه ی خودم به همه دوستان تسلیت میگم ...خدا بیامرزتش...انسان فوق العاده ای بود...ایشالله خدا به خانوادش و همه ی طرفداراش صبر بده....روحت شاد اقای پاشایی عزیز noyan gh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط noyan gh ۳۶۶۱ روز قبل منم درگذشت این خواننده ی جوون و دوست داشتنیو تسلیت میگم , واقعا صداش همیشه جزیی از خاطراتم بوده ...روحش شاد . پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا