تایپیک جدید تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » تایپیک جدید لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 تایپیک جدید توسط لیلا جوکار ۳۷۸۲ روز قبل درود به دوستان استقلالی.میخواستم یه نظر خواهی کنم واسه صفحه جنگجویان اسمان ابی اگه بخوایم یه اسم جدید بزاریم چی پیشنهاد میکنید؟البته با اجازه دوستان قدیمی مخصوصا آقای امیر حسین عزیز که این تایپیک رو راه انداختن...چون طولانی شده اگه موافقین یه صفحه جدید بسازیم.ممنون رسول موگویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۴:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رسول موگویی ۳۷۸۱ روز قبل ارتش آبی . علی دوستی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۳ ۲۲:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی دوستی ۳۷۷۹ روز قبل تاجیها علی دوستی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۳ ۲۲:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی دوستی ۳۷۷۹ روز قبل تاجیها noyan gh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط noyan gh ۳۷۷۹ روز قبل دنیای ابی ... مهرداد پدرام جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهرداد پدرام ۳۷۷۵ روز قبل از وقتی یادم میاد (کودکی) یه نیروی عجیبی منو به سمت استقلال سوق داد و با حالی که برادرا وخواهرام پرسپولیسی هستند اما خودم بد جور استقلالی ام و استقلال عزیز همیشه سربلندم کرده پیش همشون محمد همراه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد همراه ۳۷۷۵ روز قبل چوبله ای ها 4444 علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۷۷۴ روز قبل نیلوفران آبی مرضیه باب غاری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه باب غاری ۳۷۷۴ روز قبل خدایان آبی ///////////////////////\ احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسانه رئیس السادات ۳۷۷۳ روز قبل اس اسی های 4 آتیشه لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۷۷۱ روز قبل فکر کنم نیلوفران آبی خوب باشه نه بچه ها؟؟؟؟؟ حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۷۷۱ روز قبل سلام به همگی و مخصوصا دوست خوبم ک تایپیک منو ادامه دادن.دوست خوبم 009898 یه تایپیک دارم آبی تر از آسمان اونو ادامه بده.من بخاطر دانشگام نمیرسم بیام درخدمت دوستای خوبم باشم.اما پنج شنبه و جمعه ها سعی میکنم بیام بهتون سر بزنم.ممنون از همتون.مثل استقلال دوستون دارم لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۷۶۵ روز قبل مرسی آقای امیر حسین من نمیدونستم توی این تایپیک میشه عکس گذاشت. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا