خودتو معرفی کن ...... تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » خودتو معرفی کن ...... محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 خودتو معرفی کن ...... توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۶۸ روز قبل دوست عزیز به سایت هوادارن باشگاه استقلال قهرمان خوش امدی.لطفا خودتو معرفی کن دوست اسنقلالی تا با شما اشنا بشیمنام.سن .شغل................. noyan gh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط noyan gh ۳۷۶۸ روز قبل سلام . من نویانم . 20سالمه . اهل و ساکن تهرانم . پلیمر می خونم . عاشق استقلال و استقلالیام . محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۶۸ روز قبل نوشته شده توسط: noyan gh سلام . من نویانم . 20سالمه . اهل و ساکن تهرانم . پلیمر می خونم . عاشق استقلال و استقلالیام . خیلی خیلی خوش امدی دوست استقلالی fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۷۶۷ روز قبل نوشته شده توسط: محمد میلاد خراسانی [quote=noyan]سلام . من نویانم . 20سالمه . اهل و ساکن تهرانم . پلیمر می خونم . عاشق استقلال و استقلالیام . خیلی خیلی خوش امدی دوست استقلالی مرضیه باب غاری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه باب غاری ۳۷۶۶ روز قبل سلام .مرضیه هستم .دیپلم خانه دار .37ساله از ساوه .متاهلم.عاشق تیم استقلال سلام به همه استقلالی های عزیز مرضیه باب غاری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه باب غاری ۳۷۶۶ روز قبل سلام .مرضیه هستم .دیپلم خانه دار .37ساله از ساوه .متاهلم.عاشق تیم استقلال سلام به همه استقلالی های عزیز محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۶۶ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه باب غاری سلام .مرضیه هستم .دیپلم خانه دار .37ساله از ساوه .متاهلم.عاشق تیم استقلال سلام به همه استقلالی های عزیزسلام برشما دوست اس اسی .خوش امدید مهرداد پدرام جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهرداد پدرام ۳۷۶۶ روز قبل سلام به همه دوستان من مهرداد هستم اهل یاسوج لیسانس وکارمند مسکن هستم واستقلالی وعاشق همه استقلالیا هستم و30 ساله سید محمد ریس زاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محمد ریس زاده ۳۷۶۶ روز قبل سلام .من در یه تاپیک خودمو معرفی کردم ولی باز خودمو معرفی میکنم محمد /مجرد هستم پدرم فوت کرده با مادرم زندگی میکنم .دو برادر و دو خاهر دارم.فرزند اخر هستم .قبل از سربازی بیشتر بازیهای اس اس رو میرفتم استادیو الان بازبهای مهم رو میرم .استقلالی و بارسایی هستم .دوستان فروتن صدام میکنن.از استان قم zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۷۶۶ روز قبل نوشته شده توسط: سید محمد ریس زاده از آشنایی با همه ی دوستان خوشحالم.....مرضیه خانم و آقا مهرداد و آقا محمد خیـــــــــــــــــــــــــــــــلی خوش اومدین...امیدوارم شاهد فعالیت های مفید همه ی شما دوستان باشیم..... دریا راد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مهر ۱۳۹۳ ۱۹:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط دریا راد ۳۷۶۵ روز قبل دریا هستم 17 ساله ساکن گیلان تجربی میخونم و به شدت استقلالیم fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۷۶۵ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 از آشنایی با همه ی دوستان خوشحالم.....مرضیه خانم و آقا مهرداد و آقا محمد ودریا جون خیـــــــــــــــــــــــــــــــلی خوش اومدین...امیدوارم شاهد فعالیت های مفید همه ی شما دوستان باشیم..... سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۷۶۵ روز قبل نوشته شده توسط: محمد میلاد خراسانی دوستا ن استقلالی دریا -محمد -نویان و مرضیه خیلی خوش امدید. محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۶۵ روز قبل نوشته شده توسط: سید محسن رئیس السادات [qi]دوستا ن استقلالی دریا -محمد -نویان و مرضیه خیلی خوش امدید. shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۶۵ روز قبل سلام به همه . خوش اومدید . از اشنایی باهمتون خوش حالم . محمد همراه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد همراه ۳۷۶۵ روز قبل نوشته شده توسط: سید محسن رئیس السادات دوستا ن استقلالی دریا -محمد -نویان و مرضیه خیلی خوش امدید. noyan gh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط noyan gh ۳۷۶۴ روز قبل خیلی ممنون . منم از اشنایی با همتون خوش حالم . محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۶۴ روز قبل نوشته شده توسط: noyan gh خیلی ممنون . منم از اشنایی با همتون خوش حالم .دوست استقلالی ببخشید نویان به چه معنیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسانه رئیس السادات ۳۷۶۴ روز قبل نوشته شده توسط: محمد همراه [quote=divooneabi]دوستا ن استقلالی دریا -محمد -نویان و مرضیه خیلی خوش امدید.خوش امدید علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۷۶۴ روز قبل نوشته شده توسط: محمد میلاد خراسانی [qi]دوستا ن استقلالی دریا -محمد -نویان و مرضیه خیلی خوش امدید. مرضیه باب غاری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه باب غاری ۳۷۶۴ روز قبل ممنون از شما .درود بر شما دوستان استقلالی که با خوش امدگویی تان باع shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۶۳ روز قبل نوشته شده توسط: محمد میلاد خراسانی [quote=noyan]خیلی ممنون . منم از اشنایی با همتون خوش حالم .دوست استقلالی ببخشید نویان به چه معنیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه اشتباه نکنم یعنی شاهزاده ... درسته؟ noyan gh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط noyan gh ۳۷۶۳ روز قبل نوشته شده توسط: shide HR [quote=MILAD.SEVEN7777][quote=noyan]خیلی ممنون . منم از اشنایی با همتون خوش حالم .دوست استقلالی ببخشید نویان به چه معنیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه اشتباه نکنم یعنی شاهزاده ... درسته؟بله . درسته . شیده یعنی چی ؟البته ببخشید که می پرسما... shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۶۳ روز قبل نوشته شده توسط: noyan gh [quote=shide][quote=MILAD.SEVEN7777]خیلی ممنون . منم از اشنایی با همتون خوش حالم .دوست استقلالی ببخشید نویان به چه معنیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه اشتباه نکنم یعنی شاهزاده ... درسته؟بله . درسته . شیده یعنی چی ؟البته ببخشید که می پرسما...خواهش میکنم . یعنی نور خورشید . مهرداد پدرام جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهرداد پدرام ۳۷۶۳ روز قبل مرسی زهرا خانم من هم از آشنایی شما و بقیه دوستان خوشبختم سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۷۶۱ روز قبل نوشته شده توسط: مهرداد پدرام سلام به همه دوستان من مهرداد هستم اهل یاسوج لیسانس وکارمند مسکن هستم واستقلالی وعاشق همه استقلالیا هستم و30 سالهخوش امدی دوست اس اسی حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۷۶۱ روز قبل نوشته شده توسط: دریا راد دریا هستم 17 ساله ساکن گیلان تجربی میخونم و به شدت استقلالیم خوش اومدی آبجی محمد همراه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد همراه ۳۷۵۷ روز قبل نوشته شده توسط: حسین امیری [quote=darya44]دریا هستم 17 ساله ساکن گیلان تجربی میخونم و به شدت استقلالیم خوش اومدی آبجیخوش امدید دریا خانم استقلالی