به نظر شما دلیل از دست دادن صدر جدول توسط استقلال چیست؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » به نظر شما دلیل از دست دادن صدر جدول توسط استقلال چیست؟ اشکان قدیمی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۰:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 به نظر شما دلیل از دست دادن صدر جدول توسط استقلال چیست؟ توسط اشکان قدیمی ۴۶۵۰ روز قبل 1:رفتن فرهاد مجیدی 2:فشردگی بازی ها 3:مصدومیت بازیکنان بزرگی مثل تیموریان 4:غرور بازیکنان از قهرمانی در نیم فصل اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۴۶۴۷ روز قبل غرور و مصدومیت بازیکنان بزرگ مثل جباری وتیمریان ونبودن خسرو حیدری ساموئل وفرهاد مجیدی محمد نصیر خسروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ اسفند ۱۳۹۰ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد نصیر خسروی ۴۶۳۹ روز قبل 1:بی برنامگی سازمان لیگ 2:مصدومیت بازیکنان کلیدی 3:غرور بازیکنان پریناز عبدالهی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط پریناز عبدالهی ۴۶۳۹ روز قبل چون این همه مصدوم داریم یکم بدشانشی میاریم وبخاطربازی های اسیایی خسته ایم کاویار جعفرپور جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۰:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاویار جعفرپور ۴۶۳۲ روز قبل به نظر من مقصر اصلی پرویز مظلومیه چینش غلط تعویضای غلط که انجام میده و خودش ترسو تیم رو هم ترسو بار اورده امسال اس اس نتایجی که گرفت به خاطر بازیکنان بزرگی بود که با درایت اول فصل مدیر دلسوز با گرفتن اونا و دور کردن خیلی از حاشیه ها توسط سرپرست متعصب منصور خان بود مشکل فشردگی بازیها و بی بر نامگی نیس این شرایط واسه همه تیما مشترک بوده بهترین چینش اس اس و بهترین بازی و بهترین نتیجه مقابل لنگیا تو رفت لیگ بود که خودم با زحمت به استادیوم رفتم ولی اخرش کیف کردم چون بازیکنان خوبی داشت ولی حالا به هر نحوی از دستشون داد قلعه نویی به خاطر این موفقه که به بازیکن رو نمیده قدرت داره مثل مظلومی نیس نتیجشم همین بود 9 امتیاز اختلاف صدر جدولو از دس بدی تو برگشت دربی تو 10 دقیقه 3 گل بخوری تو اسیا تو روز عید شرمنده میلیونها هوادار بشی تو ازادی نتونی تیم ضعیف نسف رو ببری انشاالله تو ادامه موفق بشه سال دیگه با بازیکنان خوب و مدیریت حاجی و مربیگری قلعه نویی که از نظر اخلاقی صفر ولی از نظر فنی عالی بتونه موفق بشه تاج ابر قدرت قهرمان با ارزوی سلامتی واسه هوادارات و قهرمانیات اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۴۶۲۹ روز قبل خستگی یکی از عوامله اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۴۶۱۶ روز قبل استقلال حمایت میخواد که قهرمان بشه ساحل ابدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحل ابدی ۴۶۰۲ روز قبل خستگی ناپذیرند ولی یکم خسته danial forouzanfar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط danial forouzanfar ۴۶۰۱ روز قبل به خدا قسم که فقط مظلومی مقصره تیم فقط داره رو دست بازیکنا می گرده ومظلومی هم فقط نگاه می کنه farzad haghighi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط farzad haghighi ۴۵۹۷ روز قبل ba nazare dustemun A790 movafegam,azun ruzi ke farhad raft moshkela shuru shod,badesham masdumiyata,milado andoo jabari meysam salimi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط meysam salimi ۴۵۹۵ روز قبل از نظر من مقصر اصلی اقای مظلومیه و رفتن فرهاد مجیدی 09354103802 میثم از کرج saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۵۹۰ روز قبل مصدومیت بازیکنان اصلی رفتن مجیدی استقبال کم طرفداران از بازی ها و دلیل اصلی حاشیه های زیاده که همیشه تیک. اسیر کرده alireza farzad جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۹۰ ۱۴:۲۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط alireza farzad ۴۵۹۰ روز قبل اصلی ترین دلیل نبودن فرهاد اگه بود هیچ چیز جلوی استقلال رو نمیتونست بگیره alireza farzad جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۹۰ ۱۴:۲۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط alireza farzad ۴۵۹۰ روز قبل نوشته شده توسط: کاویار جعفرپور به نظر من مقصر اصلی پرویز مظلومیه چینش غلط تعویضای غلط که انجام میده و خودش ترسو تیم رو هم ترسو بار اورده امسال اس اس نتایجی که گرفت به خاطر بازیکنان بزرگی بود که با درایت اول فصل مدیر دلسوز با گرفتن اونا و دور کردن خیلی از حاشیه ها توسط سرپرست متعصب منصور خان بود مشکل فشردگی بازیها و بی بر نامگی نیس این شرایط واسه همه تیما مشترک بوده بهترین چینش اس اس و بهترین بازی و بهترین نتیجه مقابل لنگیا تو رفت لیگ بود که خودم با زحمت به استادیوم رفتم ولی اخرش کیف کردم چون بازیکنان خوبی داشت ولی حالا به هر نحوی از دستشون داد قلعه نویی به خاطر این موفقه که به بازیکن رو نمیده قدرت داره مثل مظلومی نیس نتیجشم همین بود 9 امتیاز اختلاف صدر جدولو از دس بدی تو برگشت دربی تو 10 دقیقه 3 گل بخوری تو اسیا تو روز عید شرمنده میلیونها هوادار بشی تو ازادی نتونی تیم ضعیف نسف رو ببری انشاالله تو ادامه موفق بشه سال دیگه با بازیکنان خوب و مدیریت حاجی و مربیگری قلعه نویی که از نظر اخلاقی صفر ولی از نظر فنی عالی بتونه موفق بشه تاج ابر قدرت قهرمان با ارزوی سلامتی واسه هوادارات و قهرمانیات با اومدن امیر باید قید فرهاد و مجتبی حنیف و خیلیا رو بزنیم و این خیلی بده ف م جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۲۱:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط ف م ۴۵۹۰ روز قبل هیچ کس مقصر نیست فقط خستگی استقلال هر 4روز یکبار بازی میکرد عیدم استقلال همش تو تمرین و لیگ قهرمانان آسیا خوب بازیکنا هم آدمند دیگه خسته میشند saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۵۹۰ روز قبل به نظر من مظلومی مقصر ازدست دادن امتیازات نیست عواملی که باعث این اتفاق شده : 1-رفتن مجیدی 2- سریال مصدومیت ها 3-حاشیه های مدیریتی و فشردگی بازی هاست پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا