یک جمله زیبا در باره اسطوره تمام نشدنی استقلال عقاب تیز چتگ ناصر حجازی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » یک جمله زیبا در باره اسطوره تمام نشدنی استقلال عقاب تیز چتگ ناصر حجازی رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 یک جمله زیبا در باره اسطوره تمام نشدنی استقلال عقاب تیز چتگ ناصر حجازی توسط رضا کلاگر ۵۷۲۲ روز قبل شما یک جمله زیبا برای سطوره تمام نشدنی استقلال بنویسد حجازی عقاب اسمان همیشه ابی استقلال .رضا رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۷۲۲ روز قبل ازشما ابی دوستان عزیز که وارد ان بخش میشود تقاضا دارم حتمن دراینجا نظزخودرا بنویسیدبا تشکر .رضا مهدى مهربون! جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ بهمن ۱۳۸۷ ۰۴:۰۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدى مهربون! ۵۷۲۲ روز قبل حجازی میتونست مربی خوبی برای استقلال باشه برای همیشه. ولی کمی حاشیه رو دوست داره و خودش رو غرق این حاشیه ها میکنه. برای همین کسی هم حجازی رو دوست نداره و این تاپیک شما خاک میخوره. در ضمن حجازی کمی به خاطر نیم فصل اول سال گذشته در بین هواداران منفور شده و با امیرخان هم کمی مشکل داره و سعی میکنه در کار امیرخان خلل ایجاد کنه و هر وقتی استقلال بد کار میکنه و یا ضعفی به سراغش میاد سرو کلش پیدا میشه تو روزنامه ها و ... . این مورد رو دیگه خیلی تابلو کرده. (همه اینا نظر شخصی بود و قصد جسارت و یا تخریب افکار رو ندارم - نظر همه برای من قابل تأمل و ارزش هست)البته به شخصه برای ناصر خان احترام زیادی قائلم و همیشه به خاطر اینکه با غیرت دروازه بانی میکرده ازش خوشم میاد، اما ناصر خان مثل علی دایی قدر خودش رو ندونست.یا حق رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۷۲۲ روز قبل ازشما دوست عزیز mehrabun تشکر میکنم منظور من درباره دروازه بانی حجازی بود نه مربی بودنش ازشما بازدیدگنندگان عزیز میخواهم درباری دربازبانی حجازی نظر دهید.رضا آریا جاوید جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۰۸:۵۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط آریا جاوید ۵۷۲۲ روز قبل ناصر حجازی اسطوره ای که هرگز فراموش نخواهد شد . رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۷۲۱ روز قبل 783شما که من را شرمنده کردید صد باره از شما تشکر میکنم.رضا farhad haghighat جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۰۵:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط farhad haghighat ۵۷۲۱ روز قبل من به استقلالی بودن این آقا شک دارم. تو حساسترین شرایط تیمو تخریب میکنه حمید شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۱:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط حمید شریفی ۵۷۲۰ روز قبل به نظر من همون عقاب اسیا بهترین جمله برای ناصر حجازی هست ناصر حجازی عقاب تیز چنگال آسیا رامین علیزاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ بهمن ۱۳۸۷ ۱۳:۵۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط رامین علیزاده ۵۷۲۰ روز قبل حجازی همیشه دوست داشتنی برای استقلال و ژنرال هم امیر قلعه نوعی حامد حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ اسفند ۱۳۸۷ ۱۷:۰۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حامد حسینی ۵۷۱۹ روز قبل ناصر خان دوستت داریم ولی تورو خدا دست از سر استقلال بردار محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۷۰۶ روز قبل یادش بخیر ناصرخان با بازیکن مثل دین محمدی و نداشتن بازیکن و دست خالی خوب توانست استقلال رو نائب قهرمان آسیا کنه saman karimifar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۸۷ ۱۲:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط saman karimifar ۵۶۹۵ روز قبل حرفهاش راجع به استقلال همیشه حاشیه ساز بوده این تنها جمله ای هست که میتونم راجع بهش بگم!!!!!!!!!!!! آرش وظیفه دان مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ اسفند ۱۳۸۷ ۲۱:۰۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط آرش وظیفه دان مقدم ۵۶۹۵ روز قبل ایکاش ناصر خان قدر خود را میدانست پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا