فکر کنم جاش باشه....... تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » فکر کنم جاش باشه....... ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 فکر کنم جاش باشه....... توسط ساحره عصار ۳۷۸۴ روز قبل دوستان درسته که ما داریم تو سایت فوتبالی و برای تیم عزیزمون استقلال فعالیت میکنیم ولی من به شخصه نمیتونم در مورد کار زیبای تیم والیبالمون تو این چند وقت اخیر بی اعتنا باشم و خواستم پیروزیهای این تیم بزرگ رو همراه با پیروزیهای تیم عزیزمون تبریک بگم و از همه بخوام برای بازی امروز و صعودشون خیلی دعا کنید علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۷۸۴ روز قبل خدایش بچه های والیبال کارشون عالی بوده و به نوعی حس اعتماد به نفس رو تو کل ورزش ما دارن زنده میکنن ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۷۸۴ روز قبل ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۷۸۴ روز قبل امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۷۸۴ روز قبل مرسی واقعا به جا بود.بچه های والیبال ایران واقعا از جون و دل مایه میزارن و برخلاف فوتبالیستهای میلیاردی به پیراهن تیم ملی کشورشون شدیدا تعصب دارن و ضمنا از لحاظ شخصیتی هم خیلی از بیشتر فوتبالیستا بهترن.من خودم با میزاجانپور و موسوی هم محلی هستیم و واقعا با اخلاق و خونگرم و مردمی هستن و اصلا خودشونو نمیگیرن و جوری باهام رفتار میکنن که انگار 10 ساله رفیقیم.ولی مثلا خسرو که مادر زنش هم محلی ماست و بعضی وقتا میبینمش یکم خودشو میگیره. ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۷۸۴ روز قبل ببخشید پستام زیاد شد ....عکس اول بی کیفیت بود سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ بهمن ۱۳۹۲ ۱۸:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۷۸۴ روز قبل همینطوره واقعا من از بازیشون لذت میبرم بخصوص وقتی تیم بزرگی رو میبرن .مثل ایتالیا امریکا و برزیل امروز هم ساعت 19 بازیشون شروع میشه .مثل استقلال بازی میکنن من که لذت میبرم از بازیشون .بخصوص از دفاعهای موسوی و سرویسهای قائمی و اسپک های شهرام محمودی و پاسهای قشنگ معروف و جا خالیهاش . سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۷۸۴ روز قبل tankyou مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۳۷۸۴ روز قبل ممنون از یادآوری قشنگت ساحره جون ، به امید پیروزی های بیشتر و لذت بخش تیم والیبالمون حسن همراه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۲۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن همراه ۳۷۸۳ روز قبل تیم ملی والیبال ایران 3................................................................تیم ملی والیبال بلژیک 1 علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۷۸۳ روز قبل برد امروز عالی بود به امید قرار گرفتن توی سه تیم جام لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۷۸۳ روز قبل از ساحره جوون تشکر میکنم. عزیزم دقیقا به جا بود مطلبت...امروز هم برنده شدن .به امید قهرمانیهای آینده مرضیه باب غاری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه باب غاری ۳۷۸۳ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان برد امروز عالی بود به امید قرار گرفتن توی سه تیم جامامید بخدا و دعای همه مردم ایران ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۷۸۳ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه غلامی ممنون از یادآوری قشنگت ساحره جون ، به امید پیروزی های بیشتر و لذت بخش تیم والیبالمون خواهش میکنم عزیزم...به امید خدا ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۷۸۳ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا جوکار از ساحره جوون تشکر میکنم. عزیزم دقیقا به جا بود مطلبت...امروز هم برنده شدن .به امید قهرمانیهای آیندهوظیفه بود خیلی تیم خوبی شدن و واقعا دل همه رو شاد کردن امروزم که عالی بودن و خیلی خیلی خوشم میاد که اسن ایران به این شکل تو دنیا پیچیده ممنون از همشون افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۷۸۳ روز قبل منم آرزوی موفقیت میکنم برای والیبالیستهای عزیزمون حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۷۸۳ روز قبل همشون خوبن ولی معروف خیلی خوبه همه تیما آرزوی داشتنشو دارن خیلی باهوشه fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۷۸۳ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه غلامی ممنون از یادآوری قشنگت ساحره جون ، به امید پیروزی های بیشتر و لذت بخش تیم والیبالمون ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۷۸۳ روز قبل نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی همشون خوبن ولی معروف خیلی خوبه همه تیما آرزوی داشتنشو دارن خیلی باهوشهدقیقا حسن آقا در ضمن از لحاظ اخلاقی هم بهترینه حسن همراه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۲۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن همراه ۳۷۸۳ روز قبل نوشته شده توسط: سید محسن رئیس السادات همینطوره واقعا من از بازیشون لذت میبرم بخصوص وقتی تیم بزرگی رو میبرن .مثل ایتالیا امریکا و برزیل امروز هم ساعت 19 بازیشون شروع میشه .مثل استقلال بازی میکنن من که لذت میبرم از بازیشون .بخصوص از دفاعهای موسوی و سرویسهای قائمی و اسپک های شهرام محمودی و پاسهای قشنگ معروف و جا خالیهاش .پاس های قشنگ و جاخالیهاس معرکه س حسن همراه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۲۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن همراه ۳۷۸۳ روز قبل امروز ساعت 19ایران ----**************-----پورتوریکو میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۷۸۳ روز قبل من هم واقعا به این تیم ملی والیبال میبالم وامدوارم که درخشش بچه های والیبال مون ادامه دار باشه... وممنون از ساحره خانم...بد نیست یه عکس شگفت انگیز از تیم ملی والیبال مون بذارم...!!؟استقلالیاشونو داشته باشین.... علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۷۸۲ روز قبل مطمئن بودم آبی هستن چون باشخصیتن محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۸۲ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان مطمئن بودم آبی هستن چون باشخصیتنهمینطوره خوزستانی باشی اس اسی نباشی ؟؟؟؟؟؟؟محال محال موسوی عشق منه محمد همراه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد همراه ۳۷۸۲ روز قبل تیم ملی والیبال ایران 3بر 0 پورتوریکو رو شکست داد لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۷۸۲ روز قبل تبریک به همه واقعا باعث افخار هستن.همیشه استقلالیها مشخصن .... با کلاس باهوش و مودب و خوش تیپ... (: لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۷۸۲ روز قبل تبریک به همه واقعا باعث افتخار هستن.همیشه استقلالیها مشخصن .... با کلاس باهوش و مودب و خوش تیپ... (: ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۷۸۲ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا جوکار تبریک به همه واقعا باعث افتخار هستن.همیشه استقلالیها مشخصن .... با کلاس باهوش و مودب و خوش تیپ... (: محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۷۹ روز قبل ایران ---------------------------------------------------------------------------استرالیا بازی تیم ملی والیبال ایران با استرالیا امشب حتما ببینید محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۷۹ روز قبل تبریک به همه استقلالی های طرفدار تیم ملی والیبال ایران 3--------------------------------------------1 استرالیا ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۷۷۸ روز قبل ایران 3...........................آرژانتین 0 محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۷۸ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار ایران 3...........................آرژانتین 0واقعا باید بهشون افتخار کرد. محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۷۶ روز قبل ایران 2--------------------------------------------------------------------------------------لهستان 3واقعا حیف شد عجب بازی زیبایی رو به نمایش گذاشتن با این که 2 ست رو باخته بودن ولی با یک بازی خوب تونستن بازی رو مساوی و به گیم پنجم برسونن و با اختلاف دو امتیاز بازی رو واگذار کردن حیف شد ولی روشونو کم کردن ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۷۷۶ روز قبل به امید صعود ایران ......باید امشب ببرن با سه امتیاز کامل و لهستان و آمریکا ببازن یه کم سخت شده ....ولی باز امیدواریم چون حقشونه zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۷۷۵ روز قبل نوشته شده توسط: محمد میلاد خراسانی ماشالله امشبم که سه یک صربستان رو بردیم و با شکست آمریکا مقابل آرژانتین به جمع شش تیم برتر جهان صعود کردیم.....تبریک به همه ی ایرانی ها عزیز....به امید موفقیت های بیشتر......راستی بچه ها تو کشتی هم با درخشش حمید سوریان برای اولین بار قهرمان جهان شدیم....بازم تبریک به همه...تا باشه از این موفقیت ها محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۷۵ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 ماشالله امشبم که سه یک صربستان رو بردیم و با شکست آمریکا مقابل آرژانتین به جمع شش تیم برتر جهان صعود کردیم.....تبریک به همه ی ایرانی ها عزیز....به امید موفقیت های بیشتر......راستی بچه ها تو کشتی هم با درخشش حمید سوریان برای اولین بار قهرمان جهان شدیم....بازم تبریک به همه...تا باشه از این موفقیت هادمشون گرم واقعن خوب باز ی کردن لیاقتشون صعود بود علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۷۷۵ روز قبل نوشته شده توسط: محمد میلاد خراسانی [quote=zahra*ss*7777777*4444444]ماشالله امشبم که سه یک صربستان رو بردیم و با شکست آمریکا مقابل آرژانتین به جمع شش تیم برتر جهان صعود کردیم.....تبریک به همه ی ایرانی ها عزیز....به امید موفقیت های بیشتر......راستی بچه ها تو کشتی هم با درخشش حمید سوریان برای اولین بار قهرمان جهان شدیم....بازم تبریک به همه...تا باشه از این موفقیت هادمشون گرم واقعن خوب باز ی کردن لیاقتشون صعود بودحالا کم کم دیگه فکر قهرمانی جام جهانی باید تو سرمون بیاد به امید خدا سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۷۷۵ روز قبل دمشون گرم.ایشاا... رو سکو قرار میگیرن. لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۷۷۴ روز قبل دیگه باید به فکر قهرمانی باشیم ..واقعا باعث افتخار ایران هستن و رمز موفقیتشون هم اتحاد و تلاش خیلی زیاده....تبریک میگم ب همه..... ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۷۷۴ روز قبل واقعا که گل کاشتن غیرت و خواستن رو معنی کردن میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۷۷۴ روز قبل من م به نوبه ی خودم تبریک میگم...والبته اینو هم بگم که واقعا بازی سخت و نفس گیریه مخصوصا که پشت سرهم برگزار میشه..!!!(البته دوستان تجربه کردن ولی درحد حرفه ای وجهانی یه چیز دیگه ست) توی فوتبال معمولا پاهای قوی لازمه ولی در والیبال هم پای قوی و هم دستای قدرتمندی لازمه که بتونن کارایی لازم رو داشته باشن... پس واقعا باغیرت بازی میکنن و از جون مایه میذارن... دمشون گررررررررررم.... مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۳۷۷۴ روز قبل منم این صعود به یاد ماندنیو به همه ی دوستان استقلالی تبریک میگم و امیدوارم این تیم یکدستو بین 4 تیم برتر ببینیم. محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۷۳ روز قبل امشب حدود ساعت 11ایران ------------------------------------------------------------------المانهمه با هم دعا کنیم تا پیروز بشن ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۷۷۳ روز قبل امیدوارم امشب ببریم و شاهد دیدن این صحنه ها باشیم مجدد محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۷۲ روز قبل نوشته شده توسط: محمد میلاد خراسانی امشب حدود ساعت 11ایران ------------------------------------------------------------------المانهمه با هم دعا کنیم تا پیروز بشن اایران سه بر صفر بازی رو به المان واگذار کرد .ایران 0...................3المانالمان با یک بازی خوب و استفاده از سرویس های سرعتی و قدرتی توانست سه گیم متوالی تیم ما رو شکست بده واقعا سرویسهای خیلی خوبی زدن بخصوص سرویس های بازیکن شماره 9 المان عالی بود محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۷۲ روز قبل نوشته شده توسط: محمد میلاد خراسانی ایران ------------------------------------------------------------------فرانسه همه با هم دعا کنیم تا پیروز بشن ایشاااااااااااااااااااااااااااااا[ shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۷۲ روز قبل انشالله ... المان هم میتونستونستیم ببریم ولی نشد دیگه . میانگین قدشون خیلی بالا بود . ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۷۷۲ روز قبل تو قد و دریافت و دفاع و حمله و به خصوص سرویس خیلی بهتر از ما بودن بازیکنهای ما از لحاظ روحی مشکل دارن من احساس میکنم دیگه اشباع شدن و نیاز به تغذیه روحی دارن که مسؤولین ما عین خیالشون من بهشون حق دادم ببازند.....همیشه نمیشه برنده بود سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۷۷۲ روز قبل خیلی حیف شد.آلمان تیمی نیس که در حد بچه های ما باشه.ولی بازیه دیگه شرایط خاص خودشو داره.ایشاا... فرانسه رو میبریم.البته کار بچه ها خیلی سخته. noyan gh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط noyan gh ۳۷۷۲ روز قبل نوشته شده توسط: سمانه علیزاده خیلی حیف شد.آلمان تیمی نیس که در حد بچه های ما باشه.ولی بازیه دیگه شرایط خاص خودشو داره.ایشاا... فرانسه رو میبریم.البته کار بچه ها خیلی سخته. تعداد نمایش: 50 100 250 500 همه موارد صفحه ۱ از ۲ ۲ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا