آواتار زهره جعفری

با عرض سلام خدمت جناب آقای امیر قلعه نویی و تمامی بازیکنان تیم محبوبم استقلال.با امید توفیق روز افزون شما در تمامی مراحل زندگی .آقای قلعه نویی تشکر میکنم از شما و همه بازیکنان که دل ما هواداران را شاد میکنید.میخواستم به عرضتون برسونم که من سرپرست خوابگاه بچه های بی سر پرست هستم.روز شنبه که با تیم پیکان بازی داشتین موقعی که گل برتری تیم پیکان زده شد گریه ام گرفت.همان موقع یکی از بچه ها که پنج سالشه به من گفت گریه نکنین خانم من دعا میکنم استقلال گل بزنه.وقتی گل مساوی زده شد و خوشحالی منو دید گفت:خانم دیدین خدا دعای منو مستجاب کرد.اینو گفتم که بدونین شما اونروز دل یه بچه یتیمو شاد کردین.چرا که به من گفت منم تیم استقلال و دوست دارم و همیشه براشون دعا میکنم.حالا به خاطر اونم که شده بازی روز چهارشنبه رو هم ببرین.امیدوارم همینطور باشه.خدا نگهدار.

آواتار مهدى مهربون!
توسط   مهدى مهربون!   ۵۷۲۲ روز قبل
به اون بچه بگید سرپرستش خداست و خدا همیشه دوستش داره.
در ضمن اگر میخواهید با امیرخان ارتباط مستقیمتری داشته باشید میتونید از طریق سایت اصلی استقلال و رسمی اقدام کنید.

http://fcesteghlal.ir

یا حق
آواتار nima karimi
توسط   nima karimi   ۵۷۲۲ روز قبل
نوشته شده توسط: مهدى مهربون!

به اون بچه بگید سرپرستش خداست و خدا همیشه دوستش داره.
در ضمن اگر میخواهید با امیرخان ارتباط مستقیمتری داشته باشید میتونید از طریق سایت اصلی استقلال و رسمی اقدام کنید.

http://fcesteghlal.ir

یا حق

ضمن تشکر از این دوست عزیز

همین الان هم خیلی دیر سایت باشگاه استقلال راه افتاده و باید چند سال زودتر راه می افتاد اما با این حال سایت خیلی خوبی هست و مرتب به روز میشه و احبار رو قرار می دن اما اینکه دوستان بیان اینجا و بگن سایت اصلی جای دیگه هست و باز طرفدار هارو پخش کنن زیاد جالب نیست

از مسئولین سایت هم می خوام که مریبان و بازیکنان رویه جورایی بیارن انجا تا همه بذونن سایت اصلی باشگاه اس.اس ایجاست

آواتار مهدى مهربون!
توسط   مهدى مهربون!   ۵۷۲۲ روز قبل
دوست عزیز من خودم هم این سایت و هم سایت رسمی رو چک میکنم.
اما این رو بدونید که سایت رسمی استقلال همونیه که گفتم و این آدرس در بازی با سپاسی در پشت پیراهن استقلال درج شد و اطلاع رسانی دقیقی شد و باز هم بر روی پیراهن استقلال درج خواهد شد.

البته این سایت خیلی خبرهاش خوبه و بسیار خوب مدیریت میشه. اما خوب هرکاری بکنید سایت رسمی استقلال اونه دیگه!‍

اما منظور من این نیست که از این سایت و انجمنش همه برن اونجا. این سایت سر جای خودش و سایت رسمی هم سر جای خودش. من همیشه در سایتهای مختلف میگم که باید همکاری باشه تا به جایی برسیم. این سایت و سایت رسمی فوق العاده قوی هستند.

یا حق
آواتار حمید شریفی
توسط   حمید شریفی   ۵۷۱۹ روز قبل

to in talar behtar didamaz bazikona morabiya va kole dasdandar karaye esteghlalll tashakor konam

man rozaye khobi ba esteghlall dashtam doroste vaghti bakhte narahat shodam ama bordesh bishtar bode natijehasham behtar bode az hamashon mamanon khaste nabashid

آواتار saleh s
توسط   saleh s   ۵۷۱۸ روز قبل

باسلام

واقعا جاداره از همه دست اندرکاران بخصوص آقای واعظ آشتیانی به خاطر فرآهم کردن زمینه مناسب تشکر کرد.