اقای جباری از تیم من برو!!!! تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » اقای جباری از تیم من برو!!!! saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 اقای جباری از تیم من برو!!!! توسط saeed mohsen zadeh ۴۵۸۱ روز قبل من به عنوان یه هوادار دیگه نمیخوام جباری تو تیمی که من دوسش دارم باشه دلیلشم همتون میدونید ..... danial forouzanfar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط danial forouzanfar ۴۵۸۰ روز قبل ولی من دوست دارم بمونه چون اس اس نمی تونه بهتر از اون گیر بیاره saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۵۸۰ روز قبل حتی اگه زیدان هم باشه به خاطر بی غیرتی حاشیه سازی باید بره saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۵۸۰ روز قبل حتی اگه زیدان هم باشه به خاطر بی غیرتی حاشیه سازی باید بره فرهاد قدیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۳:۵۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط فرهاد قدیری ۴۵۸۰ روز قبل به نظر من هم جباری دیگه شورشو درآورده. هر فصل 10 تا بازی می کنه و بقیه بازی ها رو به بهانه مصدومیت بازی نمی کنه. این بازیکن هیچ تعصبی به استقلال نداره. من که دیگه باهاش حال نمی کنم. اصغر فرخیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ فروردین ۱۳۹۱ ۱۶:۳۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط اصغر فرخیان ۴۵۷۹ روز قبل چرا ما هواداران نمی توانیم بخشنده باشیم آیا بعضی اشتباهات بازیکنان اینقدر نابخشودنی است که زحمات و خاطرات وشادیها و... چندین ساله انها رانادید گرفته حکم به اخراجشان میدهیم saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۵۷۹ روز قبل دوست خوبم چرا من و شما که برای تماشای بازی آقایانی که پول های میلیاردی میگیرند ودر زمین راه میروند باید ساعت ها از وقت خود بگذاریم و هزینه کنیم ودر آخر آنها را به خاطر حاشیه سازی ها وبی غیرتی هایشان ببخشیم وقتی که جباری تمرین تیم را تعطیل کرد آیا به فکر من,شما وابروی تیم بود???? مجید رامیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید رامیان ۴۵۷۹ روز قبل جباری ازتیم من بروبیرون خیلی نمک نشناسی saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۵۷۹ روز قبل نوشته شده توسط: مجید رامیان جباری ازتیم من بر وبیرون خیلی نمک نشناسی ممنون که با من هم عقیده هستی دوست خوبم ف م جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۲۱:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط ف م ۴۵۷۸ روز قبل آرمین سردار جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ فروردین ۱۳۹۱ ۱۵:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط آرمین سردار ۴۵۷۸ روز قبل اگه ما جباری رو بخوایم دیگه اون ما رو نمیخواد پس بره چه بهتر فاطمه اکبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط فاطمه اکبری ۴۵۷۸ روز قبل منم ترجیح میدم استقلال لیگ دوازدهم رو بدون جباری شروع کنه پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا