مظلومی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » مظلومی اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 مظلومی توسط اسماعیل شریفی ۴۶۸۰ روز قبل با سلام ودرود به هواداران بزرگ استقلال به نظر من باید از پرویز مظلومی حمایت بشه با دست خالی روبروی پرسپولیس بازی خوبی رو نمایش داد ولی واقعا تعویضی نداشت بکنه از دقیقه 80 به بعد خط دفاع خیلی ضعیف بود مجتبی گلی وری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ بهمن ۱۳۹۰ ۱۴:۴۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجتبی گلی وری ۴۶۸۰ روز قبل با سلام ودرود منم معتقد هستم مظلومی تمام تلاش خودش کرد وروی نیمکت دستش خالی بود امید قدرتی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ بهمن ۱۳۹۰ ۰۰:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید قدرتی ۴۶۷۹ روز قبل مظلومی تمام تلاش خودشو کرد امید قدرتی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ بهمن ۱۳۹۰ ۰۰:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید قدرتی ۴۶۷۹ روز قبل نوشته شده توسط: امید قدرتی استقلالی های عزیز چطور درجه (ستاره) رو افزایش بدهیم؟ امید قدرتی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ بهمن ۱۳۹۰ ۰۰:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید قدرتی ۴۶۷۹ روز قبل نوشته شده توسط: امید قدرتی سلام بر اسمان ابی مظلومی مربی بسیار خوبی است اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۴۶۷۷ روز قبل دوستان از اینکه با من هم نظرید تشکر می کنم به امید قهرمانی پس همه از مظلومی حمایت می کنیم سکوت ابی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ خرداد ۱۳۸۸ ۱۱:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط سکوت ابی ۴۶۷۶ روز قبل هنوز به حمایت ازش اعتقاد دارم محمد مهدی نیک پرتو جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ بهمن ۱۳۹۰ ۲۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد مهدی نیک پرتو ۴۶۷۰ روز قبل با سلام ودرود به هواداران بزرگ استقلال به نظر من باید از پرویز مظلومی حمایت بشه با دست خالی روبروی پرسپولیس بازی خوبی رو نمایش داد ولی واقعا تعویضی نداشت بکنه از دقیقه 80 به بعد خط دفاع خیلی ضعیف بود با سلام خدمت استقلالی های عزیز. در حال حاضر نیاز تیم حمایت ما هواداراست. اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۴۶۶۵ روز قبل حمایت میکنیم علی اقبالی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی اقبالی ۴۶۲۰ روز قبل مظلومی مربی نیست............یه آدم ترسو که نمیتونه دوتا ترکیب مناسب برا تیم انتخاب کنه و فقط از کمبودها حرف میزنه..........اگه بازیکنان ما خودشونباغیرت نتیجه گرفتن به نام مظلومی ننویسیم............. فرهاد قدیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۳:۵۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط فرهاد قدیری ۴۶۱۸ روز قبل من هم با نظر دوستمون موافقم. مظلومی مربی نیست اگه هم خوب باشه به درد تیم های دسته 2 میخوره. اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۴۶۱۶ روز قبل دوستان حمایت کنید مطمئن باشید نتیجه می گیریم farzad haghighi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط farzad haghighi ۴۶۰۹ روز قبل maham a natijeha narazim ama bayad komak konim y na?tanha kaiam ke mitunim bokonim hemayate hamin.dustan bezarin lig tamumshe bad bezanid to zog,che khub che bad bayad hemayat konim danial forouzanfar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط danial forouzanfar ۴۶۰۱ روز قبل پرویزه مظلومی به هیچ وجه به درد استقلال نمی خوره و باید به تیم های دسته اولی بره محسن نایب زاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۲۱:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط محسن نایب زاده ۴۵۹۰ روز قبل هروقت منصورپورحیدری ومظلومی تواستقلال بودن استقلال نتیجه گرفته،پرویز هرچقدبدباشه بازم بهتره از افشین پیروانی واستیلی وعلی دایی. اشکان قدیمی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۰:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط اشکان قدیمی ۴۵۹۰ روز قبل دو نفر هستن حالا خودشون می فهمن که اقای مظلومی را حمایت نمی کنند اون دو نفر از فوتبال هیچ چی حالیشون نمی شه و فثط حرف زیادی می زنند اسمشم می زارن نظر اون ها نمی دونند فوتبال چند تا نقطه داره اون وقت از پرویز خان ایراد می گیرند پرویز خان بهترین نتیجه را می گیرد و هم چنین تیم را قهرمان جام حذفی کرده ف م جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۲۱:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط ف م ۴۵۸۹ روز قبل پرویز خان مظلومی عالی هستش هم جام حذفی رو گرفته هم اولین نفری بود استقلال رفت لیگ قهرمانان آسیا هم بدون اینکه مجتبی و آندو و فرهادم که نبود بازم استقلال الان سومه سومیم کم نیست یعنی بقیه بچه ها تمام تلاششون رو انجام دادند وگرنه باید بدون این 3نفر استقلال 10هم بود. ف م جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۲۱:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط ف م ۴۵۸۹ روز قبل نوشته شده توسط: امید قدرتی استقلالی های عزیز چطور درجه (ستاره) رو افزایش بدهیم؟ دوست عزیز با شرکت در گفتگوها و فرستادن مطالب زیاد میتونی درجه ( ستاره ) بگیری پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا