انتقاد تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » انتقاد مهدی عبدلی هرندی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 انتقاد توسط مهدی عبدلی هرندی ۴۶۱۸ روز قبل سلام من مهدی ٢٩ساله از تهران هستم میخواستم بگم داره یواش یواش از این فوتبال زده میشم دیگه نمیخوام با کسی کل کل کنم چون خجالت میکشم بگم طرفداره تیم استقلالم میخوام کلأ از فوتبال کناره گیری کنم یا شما یه فکری برای این تیم کنید یا ما بریم دنبال زندگیمون با تشکر اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۴۶۱۶ روز قبل دوست عزیز از یک طرفدار استقلالی بعیده این حرفها رو بزنه اگر بخوای امسال در مورد نتایج حرف بزنی تا زمانیکه مصدوم نداشتیم عالینتیجه می گرفتیم ودیدی چطور پرسپولیس رو له کردیم فعلا باید حمایت کنیم تا از بحرانی که خودمون درست کردیم خارج بشیم افتخار کن استقلالی هستی رفیق محسن ترکزاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ فروردین ۱۳۹۱ ۲۰:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محسن ترکزاده ۴۶۰۸ روز قبل سلام دوست عزیز ما حرف خوبی زده ماباید حمایت کنیم تا استقلال تنها نباشه به امید قهرمانی تو لیگ و آسیا ss naser khan ساحل ابدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحل ابدی ۴۵۹۷ روز قبل اینم شد طرفدار؟! danial forouzanfar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط danial forouzanfar ۴۵۹۵ روز قبل ما باید پشت تیم بایستیم فرهاد قدیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۳:۵۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط فرهاد قدیری ۴۵۹۴ روز قبل من با نظر دوست خوبم آقا مهدی موافقم. دلخوشی ما بعد از خانوادمون به این استقلاله. اما متاسفانه بعد از رفتن قلعه نویی از استقلال دیگه اون استقلال مقتدر رو ندیدیم. بعد از دیدن بازیهای استقلال آنچنان بهم می ریزیم که دیگه نمی تونیم به کارامون برسیم. به نظر من اگه استقلال فصل بعد هم اینطوری باشه فایده نداره. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا