به نظر شما دلیل از دست دادن صدر جدول توسط استقلال چیست؟

آواتار اشکان قدیمی
به نظر شما دلیل از دست دادن صدر جدول توسط استقلال چیست؟
توسط   اشکان قدیمی   ۴۶۵۰ روز قبل

1:رفتن فرهاد مجیدی

2:فشردگی بازی ها

3:مصدومیت بازیکنان بزرگی مثل تیموریان

4:غرور بازیکنان از قهرمانی در نیم فصل

آواتار اسماعیل شریفی
توسط   اسماعیل شریفی   ۴۶۴۷ روز قبل

غرور و مصدومیت بازیکنان بزرگ مثل جباری وتیمریان ونبودن خسرو حیدری ساموئل وفرهاد مجیدی

آواتار محمد نصیر خسروی
توسط   محمد نصیر خسروی   ۴۶۳۹ روز قبل
1:بی برنامگی سازمان لیگ 2:مصدومیت بازیکنان کلیدی 3:غرور بازیکنان
آواتار پریناز عبدالهی
توسط   پریناز عبدالهی   ۴۶۳۹ روز قبل

چون این همه مصدوم داریم یکم بدشانشی میاریم وبخاطربازی های اسیایی خسته ایم

آواتار کاویار جعفرپور
توسط   کاویار جعفرپور   ۴۶۳۲ روز قبل

به نظر من مقصر اصلی پرویز مظلومیه چینش غلط تعویضای غلط که انجام میده و خودش ترسو تیم رو هم ترسو بار اورده امسال اس اس نتایجی که گرفت به خاطر بازیکنان بزرگی بود که با درایت اول فصل مدیر دلسوز با گرفتن اونا و دور کردن خیلی از حاشیه ها توسط  سرپرست متعصب منصور خان بود مشکل فشردگی بازیها و بی بر نامگی نیس این شرایط واسه همه تیما مشترک بوده بهترین چینش اس اس و بهترین بازی و بهترین نتیجه مقابل لنگیا تو رفت لیگ بود که خودم با زحمت به استادیوم رفتم ولی اخرش کیف کردم چون بازیکنان خوبی داشت ولی حالا به هر نحوی از دستشون داد قلعه نویی به خاطر این موفقه که به بازیکن رو نمیده قدرت داره مثل مظلومی نیس نتیجشم همین بود 9 امتیاز اختلاف صدر جدولو از دس بدی تو برگشت دربی تو 10 دقیقه 3 گل بخوری تو اسیا تو روز عید شرمنده میلیونها هوادار بشی تو ازادی نتونی تیم ضعیف نسف رو ببری انشاالله تو ادامه موفق بشه سال دیگه با بازیکنان خوب و مدیریت  حاجی و مربیگری قلعه نویی که از نظر اخلاقی صفر ولی از نظر فنی عالی بتونه موفق بشه تاج ابر قدرت قهرمان با ارزوی سلامتی واسه هوادارات و قهرمانیات

آواتار اسماعیل شریفی
توسط   اسماعیل شریفی   ۴۶۲۹ روز قبل

خستگی یکی از عوامله

آواتار اسماعیل شریفی
توسط   اسماعیل شریفی   ۴۶۱۶ روز قبل

استقلال حمایت میخواد که قهرمان بشه

آواتار ساحل ابدی
توسط   ساحل ابدی   ۴۶۰۲ روز قبل

خستگی ناپذیرند ولی یکم خسته

آواتار danial forouzanfar
توسط   danial forouzanfar   ۴۶۰۱ روز قبل

به خدا قسم که فقط مظلومی مقصره تیم فقط داره رو دست بازیکنا می گرده ومظلومی هم فقط نگاه می کنه

آواتار farzad haghighi
توسط   farzad haghighi   ۴۵۹۷ روز قبل
ba nazare dustemun A790 movafegam,azun ruzi ke farhad raft moshkela shuru shod,badesham masdumiyata,milado andoo jabari
آواتار meysam salimi
توسط   meysam salimi   ۴۵۹۵ روز قبل
از نظر من مقصر اصلی اقای مظلومیه و رفتن فرهاد مجیدی 09354103802 میثم از کرج
آواتار saeed mohsen zadeh
توسط   saeed mohsen zadeh   ۴۵۹۰ روز قبل
مصدومیت بازیکنان اصلی رفتن مجیدی استقبال کم طرفداران از بازی ها و دلیل اصلی حاشیه های زیاده که همیشه تیک. اسیر کرده
آواتار alireza farzad
توسط   alireza farzad   ۴۵۹۰ روز قبل
اصلی ترین دلیل نبودن فرهاد اگه بود هیچ چیز جلوی استقلال رو نمیتونست بگیره
آواتار alireza farzad
توسط   alireza farzad   ۴۵۹۰ روز قبل
نوشته شده توسط: کاویار جعفرپور

به نظر من مقصر اصلی پرویز مظلومیه چینش غلط تعویضای غلط که انجام میده و خودش ترسو تیم رو هم ترسو بار اورده امسال اس اس نتایجی که گرفت به خاطر بازیکنان بزرگی بود که با درایت اول فصل مدیر دلسوز با گرفتن اونا و دور کردن خیلی از حاشیه ها توسط  سرپرست متعصب منصور خان بود مشکل فشردگی بازیها و بی بر نامگی نیس این شرایط واسه همه تیما مشترک بوده بهترین چینش اس اس و بهترین بازی و بهترین نتیجه مقابل لنگیا تو رفت لیگ بود که خودم با زحمت به استادیوم رفتم ولی اخرش کیف کردم چون بازیکنان خوبی داشت ولی حالا به هر نحوی از دستشون داد قلعه نویی به خاطر این موفقه که به بازیکن رو نمیده قدرت داره مثل مظلومی نیس نتیجشم همین بود 9 امتیاز اختلاف صدر جدولو از دس بدی تو برگشت دربی تو 10 دقیقه 3 گل بخوری تو اسیا تو روز عید شرمنده میلیونها هوادار بشی تو ازادی نتونی تیم ضعیف نسف رو ببری انشاالله تو ادامه موفق بشه سال دیگه با بازیکنان خوب و مدیریت  حاجی و مربیگری قلعه نویی که از نظر اخلاقی صفر ولی از نظر فنی عالی بتونه موفق بشه تاج ابر قدرت قهرمان با ارزوی سلامتی واسه هوادارات و قهرمانیات

با اومدن امیر باید قید فرهاد و مجتبی حنیف و خیلیا رو بزنیم و این خیلی بده
آواتار ف م
توسط   ف م   ۴۵۹۰ روز قبل

هیچ کس مقصر نیست فقط خستگی  استقلال هر 4روز یکبار بازی میکرد عیدم استقلال همش تو تمرین و لیگ قهرمانان آسیا خوب بازیکنا هم آدمند دیگه خسته میشند

آواتار saeed mohsen zadeh
توسط   saeed mohsen zadeh   ۴۵۹۰ روز قبل
به نظر من مظلومی مقصر ازدست دادن امتیازات نیست عواملی که باعث این اتفاق شده : 1-رفتن مجیدی 2- سریال مصدومیت ها 3-حاشیه های مدیریتی و فشردگی بازی هاست