خسرو حیدرى

آواتار اسماعیل شریفی
خسرو حیدرى
توسط   اسماعیل شریفی   ۵۲۴۹ روز قبل
خسرو حیدرى بازیکن محبوب استقلال! فقط به خاطر پول؟ خدایى پول اینقدر ارزش داره که دل این همه هوادار رو برنجونى! خسرو حیف بود. هواداران بیشتر از قلعه نوعى ناراحتند آخه ژنرال تو چرا؟
آواتار احمد قدس
توسط   احمد قدس   ۵۲۴۳ روز قبل
دوست من پول خیلی بی رحمه و هر کس صاحب اون بشه بی رحمتر ولی اشکالی نداره استقلال با خیانت امیر خان ( ژنرال بی لیاقت ) و رفتن حیدری ضربه اساسی نمی خوره .....
آواتار اسماعیل شریفی
توسط   اسماعیل شریفی   ۵۲۴۰ روز قبل
امسال دیگه کسى از خسرو حمایت نمى کنه بمونه سپاهان پولاش رو بشماره
آواتار اسماعیل شریفی
توسط   اسماعیل شریفی   ۵۲۴۰ روز قبل
خسرو حیدرى اشتباه تصمیم گرفتى قلعه نوعى مشاور خوبى برات نبود
آواتار مانا کاشانی نژاد
توسط   مانا کاشانی نژاد   ۵۲۳۹ روز قبل

چه فرقی می کنه کجا باشه . الان دوره قدیم نیست که بازیکن به پیراهنی که می پوشه تعصب داشته باشه پس شما هم خودتونوو اذیت نکنید رفت که رفت یکی بهتر جاش میاد انشا الله

آواتار اسماعیل شریفی
توسط   اسماعیل شریفی   ۵۲۳۹ روز قبل

دوست عزیز مطمئن باش فقط خسرو ضرر کرد استقلال قبلا بازیکنایی چون زرینچه -نوازی-فرزاد مجیدی و... رفتند استقلال هم چرخش مثل همیشه با قدرت چرخید ولی منظور از این صحبتها چرا بعضیا اینقدر قدر نشناسند

آواتار احمد قدس
توسط   احمد قدس   ۵۲۳۸ روز قبل
دوستان عزیز حرف های شما کاملا درسته ولی این رسمش نبود که حیدری استقلالو تنها بذاره و به تیمی بره که مربی اون خائن ، حیدری با این کارش نه تنها ثابت کرد که پول پرسته بلکه ثابت کرد که خیانت کار هم هست ........
آواتار اسماعیل شریفی
توسط   اسماعیل شریفی   ۵۲۳۸ روز قبل
دوست عزیز امسال سال سختیه برای حیدرى وقلعه نوعى امسال سپاهان مهره زیاد داره وحتى احتمال داره حیدرى ذخیره کاظمى بشه ودر مورد قلعه نوعى امسال نمیدونه کى رو بزاره زمین وهمین قضیه هم باعث حاشیه در تیمشان میشه
آواتار احمد قدس
توسط   احمد قدس   ۵۲۳۷ روز قبل
من امید وارم بین قلعه نوعی و حیدری یه اختلاف چندین ساله بیفته تا تلافی خیانت هایی که به استقلال کردن بشه ........
آواتار اسماعیل شریفی
توسط   اسماعیل شریفی   ۵۲۳۷ روز قبل
حیدرى فوتبالش تمام شد اگه خسرو حیدرى به جایى رسید از صدقه سرى هواداران بوده فوتبالى که امیر قلعه نوعى اون رو هدایت مى کنه تحمل تماشا کردنش هم سنگینه آقاى حیدرى روزهاى بد شما نزدیکه
آواتار احمد قدس
توسط   احمد قدس   ۵۲۳۵ روز قبل
امیدوارم حیدری مصدوم بشه مثل جباری ....................
آواتار عرفان عشقی
توسط   عرفان عشقی   ۵۲۳۴ روز قبل
خسرو حیدری فصل بعد به استقلال برمیگرده (شاید با سرباز وظیفه)[چون قراردادش دو ساله گفته شده اما در اصل یکساله است]

آواتار اسماعیل شریفی
توسط   اسماعیل شریفی   ۵۲۳۳ روز قبل

جدایی حیدری برای هواداران استقلال به هیچ عنوان قابل هضم نیست هرچند که او به آنها قول داده تا دوباره به استقلال برگردد. البته حیدری در هفته اول لیگ برتر شاید به خوبی احساس کرد که جدایی از استقلال چه تبعاتی برایش در پی خواهد داشت وحالا باید با حاشیه‌ها دست و پنجه نرم کند. در بازی سپاهان و راه‌‌آهن عده‌ای از هواداران استقلال علیه خسرو شعار دادند و فحاشی کردند که این موضوع ناراحتی بازیکن سپاهان را در پی داشت. حیدری در مورد این اتفاق و مسائل مختلف دیگر به سئوالات خبرگزاری فوتبال ایران پاسخ می‌دهد.

سپاهان در بازی اول متوقف شد. قبول داری که دو امتیاز حساس را از دست دادید؟

خیلی خوب می‌شد اگر سه امتیاز را می‌گرفتیم ولی جای نگرانی وجود ندارد. سپاهان که پارسال قهرمان شد در هفته‌های ابتدایی نتایج خوبی نگرفت. در ضمن ما چند بازیکن تاثیرگذار خود مثل نویدکیا، جمشیدیان و جانواریو را در اختیار نداشتیم و ابراهیم توره هم که بازی آمد دیر به تمرینات ملحق شده بود. با اضافه شدن بازیکنان سپاهان قدرتمندتر از فصل قبل خواهد شد، در ضمن این را هم باید در نظر گرفت که در هفته‌های ابتدایی کیفیت فنی تیم‌ها پایین می‌آید و بازیکنان باید از فشار بدنسازی خارج شوند.

از عملکرد خودت در این مسابقه راضی بودی؟

در نیمه اول که سمت تماشاگران بودم خوب بازی کردم اما در نیمه دوم که به سمت تماشاگران آمدم اذیت شدم و سکوها هم نزدیک زمین بود و همه دیدند چه اتفاقاتی افتاد.

فکر می‌کنی این هفته ملوان را ببرید؟

این بازی اصلا ساده نیست چون هر تیمی در لیگ برتر ستاره دارد و به دنبال برد است. ما راه‌اهن را دست کم گرفتیم و دو امتیاز را از دست دادیم پس نباید ملوان را دست کم بگیریم.

سپاهان در این بازی از سیستم 2-4-4 استفاده کرد و تو هم در دو پست متفاوت بازی کردی. اینطور نیست؟

بله. من در نیمه اول هافبک راست بودم و در نیمه دوم دفاع راست.

در کدام پست راحت‌تری؟

فکر می‌کنم در دفاع راست بیشتر می‌توانم نفوذ کنم.

بازی کردن در سیستم 2-4-4 برای تو راحت‌تر است یا 2-5-3؟

آخرین بار که در سیستم 2-5-3 بازی کردم به زمان مربیگری قلعه‌نویی در استقلال بر می‌گردد و سال گذشته هم مرفاوی از سیستم چهار دفاعه استفاده می کرد. من حتی اگر سیستم سپاهان به 2-5-3 تغییر کند مشکلی نخواهم داشت و هرکجا که مربی بگوید بازی می‌کنم.

در مورد اتفاقاتی که در بازی با راه‌آهن افتاد و شعارهایی که علیه تو دادند صحبت کن.

به نظر من آنها هوادار استقلال نبودند و از جایی تحریک شده بودند که مرا مورد فحاشی قرار دهند. من دلایل قانع‌کننده‌ای برای جدایی از استقلال داشتم و انگ بی‌غیرتی و پولکی بودن به من نمی‌چسبد. فکر می‌‌کنم آن عده که تعدادشان زیاد هم نبود خط گرفته بودند.

از کجا خط گرفته بودند؟

من نمی‌ دانم از کجا خط گرفته بودند ولی می‌توانم بگویم که آنها طرفدار استقلال نیستند. من حتی نمی‌توانم بگویم آنها از طرف استقلال بودند ولی مطمئنم تحریک شده بودند.

وقتی علیه تو شعار می‌دادند چه حسی داشتی؟

من برای اولین بار بود که در استادیوم فحش می‌خوردم ولی زیاد مهم نیست. من به تماشاگران استقلال حق می‌دهم که ناراحت باشند ولی با دلایل قانع کننده جدا شدم و به آنها قول دادم که بر می‌گردم. حالا هم خوشحالم که در یکی از سه قطب برتر فوتبال ایران بازی می‌کنم.

واقعا به خاطر پول از استقلال جدا نشدی؟

من به اندازه یک بازیکن درجه یک سپاهان پول گرفتم واگر در استقلال می‌ماندم یا به یکی دیگر از پیشنهاداتم پاسخ مثبت می‌دادم مطمئن باشید که بیشتر پول می‌گرفتم. من سپاهان را به خاطر تیمش انتخاب کردم.

با مظلومی اختلاف شخصی داشتی یا فنی؟

فقط اختلاف فنی بود. او مربی خوبی است و با استقلال نتایج خوبی خواهد گرفت.

خیلی‌ها معتقدند که جای خسرو حیدری در استقلال پر نمی شود نظر خودت چیست؟

این موضوع در بازی‌های آینده مشخص خواهد شد ولی به نظر من استقلال متکی به فرد نیست. الان پژمان منتظری در دفاع راست بازی می‌کند که بازیکن بسیاری خوبی است

آواتار احمد قدس
توسط   احمد قدس   ۵۲۲۸ روز قبل
حیدری اگه به استقلال بر گرده دیگه نمی تونه جایگاه قبلی خودش رو در دل هواداران بدست بیاره ...........
آواتار اسماعیل شریفی
توسط   اسماعیل شریفی   ۵۲۲۵ روز قبل
دوست عزیز 1001 خسروحیدری دیگه برای من وخیلی از دوستان استقلالی دیگه معنی نداره اگه خسرو برگرده ودوباره مثل قدیم هم باشه مطمئن باش اون جایگاه قدیمش رو به دست نمیاره
آواتار اسماعیل شریفی
توسط   اسماعیل شریفی   ۵۲۰۲ روز قبل
خسرو حیدری در بازی با سپاهان نتیجه کار غیر اخلاقیش رو گرفت وهواداران جواب بی معرفتیش رو دادن بعد از بازی که گفت دیگه به استقلال بر نمی گردم . خب بر نگرد مگه استقلال الان چرخش نمی چرخه مگه تو یادت رفته چطوری خسرو حیدری شدی این هواداران استقلال بودن که تو رو خسرو حیدری کردن
آواتار احمد قدس
توسط   احمد قدس   ۵۲۰۰ روز قبل
اون دسته گلی که حیدری برای طرفدارای تیم استقلال اورد باید گذاشت روی سنگ قبر خاطرات حیدری در استقلال ..............
آواتار اسماعیل شریفی
توسط   اسماعیل شریفی   ۵۲۰۰ روز قبل
حیدری فکر کرد اگه اون دسته گل رو به تماشاگرا بده دیگه همه چیز تموم میشه وسر همه کلاه میزاره
آواتار احمد قدس
توسط   احمد قدس   ۵۱۹۹ روز قبل
بجای کلاه گذاشتن سره تماشاچی ها سر خودش کلاه گذاشته ...................
آواتار اسماعیل شریفی
توسط   اسماعیل شریفی   ۵۱۹۵ روز قبل
خسرو حیدری روز به روز در سپاهان پژمرده تر میشه به نظرم در آخر فصل دیگه از خسرو حیدری استقلال چیزی باقی نمونه
آواتار احمد قدس
توسط   احمد قدس   ۵۱۸۷ روز قبل
خسرو با رفتنش به سپاهان کارش تموم شد ................... له شد .................. نه پژمرده ...............
آواتار ali deghan
توسط   ali deghan   ۵۰۶۶ روز قبل
خسرونبایدمی رفت با این کارش جایگاه فوتبالیش رو از دست میده دیگه هیچ وقت اون خسرو استقلال نمیشه
آواتار احمد قدس
توسط   احمد قدس   ۵۰۶۰ روز قبل
ای اتیش بگیره این خسرو حیدری که باعث ننگ فوتبال ایرانه ...................