جدایی حیدری برای هواداران استقلال به هیچ عنوان قابل هضم نیست هرچند که او به آنها قول داده تا دوباره به استقلال برگردد. البته حیدری در هفته اول لیگ برتر شاید به خوبی احساس کرد که جدایی از استقلال چه تبعاتی برایش در پی خواهد داشت وحالا باید با حاشیهها دست و پنجه نرم کند. در بازی سپاهان و راهآهن عدهای از هواداران استقلال علیه خسرو شعار دادند و فحاشی کردند که این موضوع ناراحتی بازیکن سپاهان را در پی داشت. حیدری در مورد این اتفاق و مسائل مختلف دیگر به سئوالات خبرگزاری فوتبال ایران پاسخ میدهد.
سپاهان در بازی اول متوقف شد. قبول داری که دو امتیاز حساس را از دست دادید؟
خیلی خوب میشد اگر سه امتیاز را میگرفتیم ولی جای نگرانی وجود ندارد. سپاهان که پارسال قهرمان شد در هفتههای ابتدایی نتایج خوبی نگرفت. در ضمن ما چند بازیکن تاثیرگذار خود مثل نویدکیا، جمشیدیان و جانواریو را در اختیار نداشتیم و ابراهیم توره هم که بازی آمد دیر به تمرینات ملحق شده بود. با اضافه شدن بازیکنان سپاهان قدرتمندتر از فصل قبل خواهد شد، در ضمن این را هم باید در نظر گرفت که در هفتههای ابتدایی کیفیت فنی تیمها پایین میآید و بازیکنان باید از فشار بدنسازی خارج شوند.
از عملکرد خودت در این مسابقه راضی بودی؟
در نیمه اول که سمت تماشاگران بودم خوب بازی کردم اما در نیمه دوم که به سمت تماشاگران آمدم اذیت شدم و سکوها هم نزدیک زمین بود و همه دیدند چه اتفاقاتی افتاد.
فکر میکنی این هفته ملوان را ببرید؟
این بازی اصلا ساده نیست چون هر تیمی در لیگ برتر ستاره دارد و به دنبال برد است. ما راهاهن را دست کم گرفتیم و دو امتیاز را از دست دادیم پس نباید ملوان را دست کم بگیریم.
سپاهان در این بازی از سیستم 2-4-4 استفاده کرد و تو هم در دو پست متفاوت بازی کردی. اینطور نیست؟
بله. من در نیمه اول هافبک راست بودم و در نیمه دوم دفاع راست.
در کدام پست راحتتری؟
فکر میکنم در دفاع راست بیشتر میتوانم نفوذ کنم.
بازی کردن در سیستم 2-4-4 برای تو راحتتر است یا 2-5-3؟
آخرین بار که در سیستم 2-5-3 بازی کردم به زمان مربیگری قلعهنویی در استقلال بر میگردد و سال گذشته هم مرفاوی از سیستم چهار دفاعه استفاده می کرد. من حتی اگر سیستم سپاهان به 2-5-3 تغییر کند مشکلی نخواهم داشت و هرکجا که مربی بگوید بازی میکنم.
در مورد اتفاقاتی که در بازی با راهآهن افتاد و شعارهایی که علیه تو دادند صحبت کن.
به نظر من آنها هوادار استقلال نبودند و از جایی تحریک شده بودند که مرا مورد فحاشی قرار دهند. من دلایل قانعکنندهای برای جدایی از استقلال داشتم و انگ بیغیرتی و پولکی بودن به من نمیچسبد. فکر میکنم آن عده که تعدادشان زیاد هم نبود خط گرفته بودند.
از کجا خط گرفته بودند؟
من نمی دانم از کجا خط گرفته بودند ولی میتوانم بگویم که آنها طرفدار استقلال نیستند. من حتی نمیتوانم بگویم آنها از طرف استقلال بودند ولی مطمئنم تحریک شده بودند.
وقتی علیه تو شعار میدادند چه حسی داشتی؟
من برای اولین بار بود که در استادیوم فحش میخوردم ولی زیاد مهم نیست. من به تماشاگران استقلال حق میدهم که ناراحت باشند ولی با دلایل قانع کننده جدا شدم و به آنها قول دادم که بر میگردم. حالا هم خوشحالم که در یکی از سه قطب برتر فوتبال ایران بازی میکنم.
واقعا به خاطر پول از استقلال جدا نشدی؟
من به اندازه یک بازیکن درجه یک سپاهان پول گرفتم واگر در استقلال میماندم یا به یکی دیگر از پیشنهاداتم پاسخ مثبت میدادم مطمئن باشید که بیشتر پول میگرفتم. من سپاهان را به خاطر تیمش انتخاب کردم.
با مظلومی اختلاف شخصی داشتی یا فنی؟
فقط اختلاف فنی بود. او مربی خوبی است و با استقلال نتایج خوبی خواهد گرفت.
خیلیها معتقدند که جای خسرو حیدری در استقلال پر نمی شود نظر خودت چیست؟
این موضوع در بازیهای آینده مشخص خواهد شد ولی به نظر من استقلال متکی به فرد نیست. الان پژمان منتظری در دفاع راست بازی میکند که بازیکن بسیاری خوبی است