تمایل علی کریمی برای پیوستن به تیم ملی

آواتار مینا واحدی پور
تمایل علی کریمی برای پیوستن به تیم ملی
توسط   مینا واحدی پور   ۵۷۲۲ روز قبل
علی کریمی:
با کمال میل در خدمت تیم ملی هستم / دایی دعوت کند می آیم
هافیک میانی تیم فوتبال پرسپولیس با استقبال از دعوتش به تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: با کمال میل و به عنوان یک سرباز در خدمت تیم ملی خواهم بود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی کریمی که پس از تمرین عصر امروز پرسپولیس با خبرنگاران گفتگو می کرد با اشاره به احتمال حضورش در تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: مثل همیشه به عنوان یک سرباز در خدمت تیم ملی فوتبال کشورم خواهم بود و اگر دایی دعوتم کند حتما خواهم آمد.

کریمی ادامه داد: اعتقاد دارم بازیکنانی که در حال حاضر در تیم ملی حضور دارند بازیکنان خوبی هستند و امیدوارم با برنامه ریزی خوب و منطقی شاهد حضور تیم ملی کشورمان در مسابقات جام جهانی باشیم.

وی خاطرنشان کرد: تلاش می کنم با پشت سرگذاشتن دوران مصدومیت به شرایط ایده ال دست پیدا کنم و در صورت صلاحدید کادر فنی در خدمت تیم ملی باشم.

تاریخ انتشار، تهران: ۱۷:۴۳  ,  ۱۳۸۷/۱۲/۱۲

--------------------------------------------------------------------------------
امانت داری و اخلاق مداری
استفاده از این خبر فقط با ذکر منبع " خبرگزاری مهر " مجاز می باشد

© 2003 Mehr News Agency
آواتار علیرضا روشن
توسط   علیرضا روشن   ۵۷۲۲ روز قبل
علی کریمی:
با کمال میل در خدمت تیم ملی هستم / دایی دعوت کند می آیم
هافیک میانی تیم فوتبال پرسپولیس با استقبال از دعوتش به تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: با کمال میل و به عنوان یک سرباز در خدمت تیم ملی خواهم بود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی کریمی که پس از تمرین عصر امروز پرسپولیس با خبرنگاران گفتگو می کرد با اشاره به احتمال حضورش در تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: مثل همیشه به عنوان یک سرباز در خدمت تیم ملی فوتبال کشورم خواهم بود و اگر دایی دعوتم کند حتما خواهم آمد.

کریمی ادامه داد: اعتقاد دارم بازیکنانی که در حال حاضر در تیم ملی حضور دارند بازیکنان خوبی هستند و امیدوارم با برنامه ریزی خوب و منطقی شاهد حضور تیم ملی کشورمان در مسابقات جام جهانی باشیم.

وی خاطرنشان کرد: تلاش می کنم با پشت سرگذاشتن دوران مصدومیت به شرایط ایده ال دست پیدا کنم و در صورت صلاحدید کادر فنی در خدمت تیم ملی باشم.

تاریخ انتشار، تهران: ۱۷:۴۳  ,  ۱۳۸۷/۱۲/۱۲

--------------------------------------------------------------------------------
امانت داری و اخلاق مداری
استفاده از این خبر فقط با ذکر منبع " خبرگزاری مهر " مجاز می باشد

© 2003 Mehr News Agency

با سلام به شما دوست عزیز لطفا از زدن تاپیک تکراری خودداری نمایید

شما میتوانید اخبار سایر رسانه ها را در تاپیک اخبار سایر رسانه ها قرار دهید

با تشکر

آواتار رضا کلاگر
توسط   رضا کلاگر   ۵۷۲۲ روز قبل

با سلام خدمت شما دوست عزیز SADAFABI از این که در این بخش یک موضوع ایجاد کرده اید تشکر میکنم ولی لطف کنید واز تیم مقابل در این سایت چیزی ننویست شما که برای خود اسم ابی انتخاب کردید ونشان دادید یک اس اسی واقعی هستید بهتر است از موضوعی که به اس اس ربط دارد استفاده کنیدبا تشکر از شما ابی همیشگی .رضا

آواتار رامین علیزاده
توسط   رامین علیزاده   ۵۷۲۰ روز قبل
اگر بیاد خوب میشه