به نظرشمامشکل استقلال کیه واعظه یامرفاوی؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » به نظرشمامشکل استقلال کیه واعظه یامرفاوی؟ فضل الله نوری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۶:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 به نظرشمامشکل استقلال کیه واعظه یامرفاوی؟ توسط فضل الله نوری ۵۴۰۷ روز قبل به نظرخودم واعظ چون داره لجبازی میکنه سولماز برهانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سولماز برهانی ۵۴۰۶ روز قبل هر دو فضل الله نوری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۶:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط فضل الله نوری ۵۴۰۶ روز قبل ممنون سولمازجان ازنظرت کاربر ناشناس جنسیت مذکر کشور نقش ها تاریخ ثبت نام ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاربر ناشناس ۵۴۰۵ روز قبل اگربگیم مشکل مرفاوی یعنی عمقی به این قضیه نگاه نکردیم چون اگر با دقت این سوال موشکافی بشه صمد پدیده دست واعظ هست پس اول وآخر رکود استقلال خودخواهی وغرور بیجا وکاذب آشتیانیه...متنفرم... اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۴۰۳ روز قبل این سوال اشتباهه چون هر دویه اینها عالین فقط صمد کمی احتیاج به کمک داره که غیر از واعظ تا حالا کسی بهش کمک نکرده احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۴۰۲ روز قبل هر دو تا اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۳۹۹ روز قبل من از امروز تصمیم گرفتم هم در تمرینات وهم در بازیهایه استقلال برم و از مرفاوی حمایت کنم سولماز برهانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سولماز برهانی ۵۳۹۷ روز قبل اقای 322 اقا اسماعیل تو اخرش منو دیوونه می کنی اخه چرا اینقدر از صمد حمایت می کنی؟ ؟؟؟ احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۳۹۶ روز قبل خدا نکنه دیوونه بشی .......... فضل الله نوری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۶:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط فضل الله نوری ۵۳۹۲ روز قبل ممنون ازهمه.آقارضا(322)ازاون هوادارای متعصبه ولی تعصب بیجافایده نداره ضربش بیشتره مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۳۸۵ روز قبل به نظر من تقصیر همه است حتی بازیکنان اونا هم مقصر هستند چون به جز تعدادی معدود بقیه هیچ تعصبی ندارن خدا به دادمون برسه که این چند نفر هم اگه برن چه بلایی سر پر افتخار ترین تیم آسیا می آید. رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۳۸۵ روز قبل خاک تو سر هر دو شون با این بازی استقلال دارن به نابودی میکشند .رضا اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۳۷۵ روز قبل دوستان کی مخواین از تیمتون حمایت کنین به نظر من در شرایط سخت باید پشت تیم رو گرفت دوستان الان موقه حمایته خواهش می کنم بیایید ورزشگاه حمایت کنید تشویق کنید فقط به عشق تیم محبوبمون استقلال دوستان من زندگیم رو فدایه استقلال کردم صبح ظهر شب هر وقت تو کوچه وخیابون باشم فقط بحث استقلال رو می کنم چون دوستش دارم hesam babaie fard جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۲۰:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط hesam babaie fard ۵۲۸۵ روز قبل یکی از یکی ...تر . واعظکه که هیچی از فوتبال نمی دونه و فقط بلد زنجیر چرخ بندازه و رکاب بزنه ، صمد هم که خدای اعصاب خوردی ؟ یه چی می گم قبول کنید . اگه من سرمربی بودم استقلال الآن قهرمان بود . پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا