به افتخار محبوبم تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » به افتخار محبوبم حامد حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ اسفند ۱۳۸۷ ۱۷:۰۸ تعداد پاسخ ها 0 به افتخار محبوبم توسط حامد حسینی ۵۵۰۱ روز قبل سلام. بچه های قدیمی سایت احتمالا منو یادشون میاد درسته 7 ماهه پیام ندادم اما تنها کسی بودم که فصل قبل تو اوج موفقیت استقلال میگفتم امیر واسه استقلال کوچیکه. همونی که 1 ماه قبل از اخراج امیر وعدشو از قول جناب اشتیانی به همتون دادم اما همه خندیدن. همه علیه من موضع گرفتن اما من عاشقانه حرف دلمو زدم. زدمو زدم تا روزی که دیدم مسولین سایت مطالب منو علیه امیر هر چند محترمانه بود اما باز سانسور میکردن. دیگه پیام ندادم اما بازم اومدم. اومدم تا با هم سربلندی استقلال رو فریاد بزنیم. اومدم تا بازم بگم ادم ها میان و میرن اما استقلاله که میمونه.نمیدونم چقدر دوست دارید تا من یه بار دیگه به جمع ابیدلان برگردم اما من به عشق محبوبم همینجا فریاد میزنم دوستت دارم استقلال. راستی جمله اخر که اگه نگم دق میکنم:دیدید حقانیت واعظ اشتیانی معلوم شد دیدید امیر واسمون کوچیک بود..... محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۵۰۰ روز قبل سلام دوست عزیز 7090810 هر استقلالی عزیز میتونه هر وقت که دوست داره در این تالار در بحث و نظر کارشناسی شرکت کنه ، دوست عزیز امیر بزرگ تر از استقلال نیست ولی اون موقع شرایط فرق میکرد و حقش این نبود ولی از امیر بزرگ تر هم مربی تیم نشد مرفاوی درسته نتایج خوبی داره میگره بخاطر خرید بازیکنان جدید و ترکیب چند مربی و خود مرفاوی هم در کنار امیر آموزش دیده با این حال اگه مربی خارجی درجه یک یا مربی ایرانی سرشناس به جای امیر میومد ما که از خدامون بود و هست ولی با اومدن مرفاوی به جای امیر یکم سخت بود قبول کردنش وگرنه هر هوادار استقلال فقط هوادر تیمش هست مثل امیر ها میرند و میان فقط نام استقلال هست که برای هواداران عاشق ارزشمند هست. حامد حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ اسفند ۱۳۸۷ ۱۷:۰۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حامد حسینی ۵۵۰۰ روز قبل تشکر از نظر شما. خواستم یه توضیح کوچیک بدم: من از نظر فنی نگفتم امیر کوچیکه بلکه جزو 3 مربی برتر ایرانه اما... ببینید من از سال 73 حداقل تو 60درصد بازی های استقلال میرم استادیوم. هیچ وقت اینقدر جو ورزشگاه رو مسموم نمیدیدم حقوق بگیران امیر جو رو هر جور که میخواستن و بر علیه هر کی که میخواستن میکردن. ضمنا بحث من این بود که بخاطر امیر همه تو روی مدیری ایستادن (واعظ اشتیانی) که بعد از انقلاب ما چنین نظمی رو ندیدیم. دوست من این مدیر تو مملکت ما که هر کی هر کیه یه استثنا هست.اثرات نظم و تفکراتش رو هم الان میبینید. در مورد صمد هم با شما موافقم اما باز هم درایت اشتیانی بر این بود یکی از بزرگترین تئورسین های دنیا رو کنارش بگذاره. 3 روز پیش امیر حسین پیروانی رو دیدم بحث استقلال شد بهم گفت تو تاریخ فوتبال ما هیچ تیمی با انضباط تاکتیکی استقلال 88 نداشتیم عالی بازی نمیکنه اما تو فوتبال علی اصغری ما بی نظیره. بهم گفت یه اعتماد 3 ساله به این کادر یه معجزه تو فوتبال ما پدید میاره.در مورد بازیکنان هم همون پارسالی ها هستن: پیروز رفت امیر حسین اومد عنایتی اومده اما دیگه اون رضای قبل نیست. سید صالحی هم که 1 بازی کامل بازی کرد. اما ما جبابری رو نسبت به پارسال نداریم.... رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۴۹۹ روز قبل دوست عزیز سلام خوش امدی . بااحترام به شما دوست عزیز لطفا فقط به عشق اس اس عزیز تایپ بزن وبه دیگران مخصوصا امیر کاری نداشته باش .تالار تازه به یک ثبات رسیداست لطف کن وبه امروز اس اس عزیز توجه کن وبه گذشته کاری نداشته باش. باتشکر از شما ابیدل همیشه عاشق اس اس .رضا اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۴۸۸ روز قبل دوست عزیز استقلالیا امیر قلعه نوعی رو دوست دارن من شک دارم شما استقلالی باشین حامد حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ اسفند ۱۳۸۷ ۱۷:۰۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حامد حسینی ۵۴۸۸ روز قبل چشم. حق با شماست اقا رضا. قول میدم دیگه هیچوقت حرفی از امیر زده نشه. فقط متاسفم که هنوز افرادی هستن که ملاک استقلالی بودن دیگران رو تو حمایت از ادمهائی میدونن که همین استقلال اونها رو به اینجا رسونده... اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۴۸۷ روز قبل دوست عزیز ما مخلصت هستیم اسم من اسماعیله کوچیکت هستم ولی شما باید از اونایی که برایه استقلال زحمت کشیدن اینطورصحبت نکنی حامد حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ اسفند ۱۳۸۷ ۱۷:۰۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حامد حسینی ۵۴۷۵ روز قبل اقا اسماعیل شما گلی. منم که بابت زیاده روی عذر خواهی کردم. به امید قهرمانی یگانه محبوبم استقلال..... اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۴۷۴ روز قبل با آشتی امیر و واعظ دوباره حاشیه ها از استقلال دور شد وبه امید حق امسال قهرمانیم مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۴۰۳ روز قبل ببخشید ولی اینجا فکر کنم اکثریت امیر خان رو دوست دارن و اونو کوچیک نمی دونن. درسته ما استقلال رو خیلی دوست داریم ولی مگه تیم ما در حد تیمهای بزرگ دنیاست که امیر خان براش کوچیک باشه البته که بازیکنای ایرانی پتانسیلشو دارن و البته امیر خان هم پتانسیل بزرگ بودن رو داره من تازه این تایپیک رو دیدم ولی تو یه تایپیک دیگه دیدم پشیمان شدی از این گفته ولی خوبه رکی و صادقانه حرفاتو می کی خوب قبولش نداری زوری که نیستولی حداقل برای طرفداراش و نظراتشون یه نموره احترام قائل شوالبته می ببخشیدا. فضل الله نوری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۶:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط فضل الله نوری ۵۴۰۲ روز قبل بازم میگم آشتیانی مدیرخوبی نیست فقط حرف میزنه پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا