وضعیت و نتایج را تا نیم فصل چگونه ارزیابی می کنید؟

آواتار ولی وقیه
توسط   ولی وقیه   ۵۵۴۲ روز قبل
آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۵۴۱ روز قبل

با اینکه در فوتبال چیزی قابل پیش بینی نیست می توان گفت رقابت در صدر بین تیم های با تجربه خواهد بود تیم های مثل استقلال ، ذوب آهن، سپاهان حتی صبا در کنا راین تیم های شاید استیل آذین بخاطر وضعیت مناسب مالی و نفرات جزء پدیده در بین 5 تیم بالای جدول قرار گیرد . در هر صورت کوچکترین لغزش در بازیها باعث عقب افتادن در بین رقباست و جبران آن سخت هست امیدوارم استقلال بتونه بردهای بیشتر رو کسب کنه.

آواتار اسماعیل شریفی
توسط   اسماعیل شریفی   ۵۵۴۱ روز قبل
در این چهار بازی بد نتیجه نگرفتیم
آواتار سولماز برهانی
توسط   سولماز برهانی   ۵۵۴۱ روز قبل

خوب هم نتیجه نگرفتیم من فکر می کنم اون دوتا برد نصفه و نیمه هم ته مونده ی قدرت قهرمان فصل قبل بود

ما با صمد به هیچ جا نمی رسیم...

آواتار احمد قدس
توسط   احمد قدس   ۵۵۴۱ روز قبل
ناامیدی بزرگترین گناه است امام علی ع
آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۵۴۰ روز قبل

باور اینکه با صمد شاید به نتیجه مطلوب نرسیم شاید درست باشه ، ولی استقلال بازیکنان خوبی داره خوب هم شروع کرده ، حیف نتونه از حیثیت خودش دفاع کنه ، براش دعا کنیم تا نتیجه آبرومندی برای ما کسب کنه به امید کسب افتخار دیگر.

آواتار مانا کاشانی نژاد
توسط   مانا کاشانی نژاد   ۵۵۲۲ روز قبل
با صمد هم می شه دفعه پیش هم تا دو سه هفته آخر صدر جدول بودیم ولی متاسفانه به خاطر بی تجربگی نتونست تیم را مدیریت کنه . ولی این بار تجربه داره و مطمئنا می تونه . مطمئن با شید صمد هم می تونه فقط کافی همگی ازش حمایت کنیم. روحیه و اینکه همه بخوانش برای یک مربی خیلی مهمه .پس خواهش می کنم حمایتش کنید بخاطر استقلال
آواتار اسماعیل شریفی
توسط   اسماعیل شریفی   ۵۵۱۶ روز قبل
بارکلا به شما دوست عزیز مطمئن باش صمد مرفاوی بهد این تیم علاقه داره باید بهش فرصت داد البته تا به امروز نتایج خوبی کسب کرده
آواتار مانا کاشانی نژاد
توسط   مانا کاشانی نژاد   ۵۴۰۶ روز قبل

بد نبود ولی شایسته قهرمان فصل گذشته نبود

آواتار فضل الله نوری
توسط   فضل الله نوری   ۵۴۰۴ روز قبل
افتضاحه داداش بااینهمه بازیکن