آقایان خودتان را درست کنید!
اشاره: اینجانب به عنوان یک نویسنده و با توجه به اینکه در سطوح مختلف ارتباطاتی دارم، بنا به ضرورتی که احساس کردم، در عین کمبود وقت این یادداشت را نوشتم و در وبلاگ قرار دادم. امیدوارم جناب آقای واعظ آشتیانی هم این یادداشت را بخواند و به خط دادن داوران از سوی عنایت (با توجه به موردی که در برنامه 90 گفت) در کمیته انضباظی استناد کنند.
حتما دوستان به ویلاگ بیایند و در آنجا نیز مشارکت کنند http://namahramane.blogsky.com/1387/12/13/post-103
اگر چه ردپای رنگ سرخ در عالیترین سطح کشور وجود دارد و در فدراسیون فوتبال نیز مسئولین، خیلی اوقات نمیتوانند این دلبستگی را پنهان کنند، اما اینکه یک خبرگزاری، آن هم یک خبرگزاری ارزشمند و وزین، در انعکاس اخبار مانند ارگان یک تیم فوتبال عمل کند، کاملاً غیرحرفهای و نازیباست. بارها در مرور اخبار ورزشی طی کامنت مواردی را تذکر دادهام و اگر لازم باشد در همین وبلاگ آنها را فهرست و نام خبرگزاری را اعلام میکنم.
در میان مسئولین نیز میبینیم که جناب سعیدلو در حضور رسانهها؛ و متولیان ورزش کشور در جلسات خصوصی، آرزوی قهرمانی پرسپولیس را دارند و وقتی این امید از دست میرود، تلاش میکنند دست کم استقلال به این موفقیت نرسد.
عنایت مسئول کمیته داوران، برخلاف قانون در برنامه زنده تلویزیونی میگوید که برای عدم اخراج مربی استقلال از داور گلایه(!) دارم که همین خط دادن به داور را به اثبات میرساند. همچنین در حالی که خود اذعان میکند ادعای مدیر عامل استقلال مبنی بر نگرفتن پنالتیها درست است، او را به قصد تأثیرگذاری بر داوریها متهم میکند و در جلسه با ترکی (داور بازی استقلال – ذوب آهن) میگوید که به هیچ وجه از جنجال استقلال نترس! و همین پیامی را برای داور به همراه دارد که کشف آن پی.اچ.دی نمیخواهد و با مدرک سیکل هم میتوان آن را فهمید (اشاره به توهین داوران به بازیکنان استقلال).
البته طبیعی است که اقدامات علیه استقلال قابل اثبات قانونی نیست، اما همه میدانند که وجود دارد. از این رو مسئول کمیته انضباطی هم بیکار نمینشیند و امیرقلعهنویی را تهدید به احضار و محکومیت میکند تا دستهای پشت پرده فوتبال، در کمال آرامش، استقلال را از قهرمانی در لیگ برتر دور کنند. فعلاً از بحث شبکه سه و گزارشگران آن و برنامه 90 میگذرم تا بعد.
نکته مهم اینکه تماشاگران استقلال این موارد را میبینند و میفهمند، چرا که شترسواری دولا دولا نمیشود. یک مرتبه که در صحنهای احساسات تماشاگران فوران میکند و حرکتی غیراخلاقی روی میدهد، همه به فکر فرهنگ سازی و ارشاد تماشاگران میافتند.
باید گفت که نخستین گام کنترل و ارشاد تماشاگران، همانا اجرای عدالت و اتخاذ مشی بیطرفی است و بسیاری از ناهنجاریهای ورزش فوتبال و حرکات غیر فرهنگی تماشاگران، ریشه در بیعدالتی داوران و متولیان فوتبال دارد.
http://namahramane.blogsky.com/1387/12/13/post-103