آیا ما خوش استقبال و بد بدرقه نیستیم؟

آواتار علی پور بنام
آیا ما خوش استقبال و بد بدرقه نیستیم؟
توسط   علی پور بنام   ۵۴۹۰ روز قبل

هر باشگاه برای خود شان و منزلتی را داراست .بنده 36 سال سن دارم و از 9 سالگی عاشق این تیم بودم و چه خاطرات قشنگی را در این سالها با این تیم داشته ام.امامن اعتقاد داشته و هنوز هم دارم که فوتبال باید به اهل فوتبال واگذار شود نه به اهل سیاست .آقای آشتیانی شبی که در برنامه 90 حاضر شدی و تنهایی به پیش قاضی رفتی و راضی برگشتی مردم و بینندگان به آنچه بایست پی میبردند ، بردند.بایست به عرض جنابعالی برسانم که اگر حرکات آقای قلعنه نویی پسندیده نبود ، حرکات شما هم اصلا تعریفی نداشت.جناب واعظ شما مدیرید و از بزرگان . لحن و سازگاری شما بایست ورای سایرین باشد وشما بایست از حرکات بچه گانه هزر کنید نه اینکه با یک حرکت بچه گانه ( که خودتان هم نتوانستید توجیه کنید ) مثلا جدول لیگ را تغییر بدید و آتو دست آنانی دهید که نباید بدهید.جناب واعظ شما سوای مدیریت ، سیاست ، . . . . باید قبول کنید که سن و سالی ازتان گذشته و خیلی از کارهایی را که مثلا 20 سال پیش میکردید الان نباید بکنید.آقای قلعه نویی هر که هم باشد  ذاتا یک استقلالی است شما این را نمیتوانید مثل جدولتان تغییر دهید. جناب واعظ به عنوان یک هوادار از شما میخواهیم که دست از حرکات پیش پا افتاده دست بردارید و قضاوت کل ماجرا به به خود هواداران محول نمایید چرا که من برعکس شما ، معتقدم مردم خود قاضی با وجدانند و بهتر از من و شما تشخیص میدهند . ضمنا جهت حفظ شخصیت تیم بزرگ استقلال خواشمندم من بعد در برنامه 90 شرکت نکنید که شرکت شما باعث افتادن آتو دست نامحرمان میشود. در هر حال من به شما به عنوان مدیر و نیز به آقای قلعه نوئی به عنوان سرمربی موفق احترام قائلم و امیدوارم روابط متقابل سما لطمه ای به باشگاه و طرفدارانش وارد نکند. علی    پور بنام  ، تبریز      1247   315   0914  

آواتار اسماعیل شریفی
توسط   اسماعیل شریفی   ۵۴۸۵ روز قبل
دوست عزیز شما خیلی با عصبانیت این متن رو نوشتی البته صحبتهای شما در مورد قلعه نوعی درسته ولی واعظ هم مدیر خوبیه ودر خانواده بزرگی مثل استقلال هم اختلافی پیش میاد ماطرفداران از بزرگایه این تیم بزرگ انتظار داریم این دوتا رو آشتی بدن