اندکی تامل4 تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » اندکی تامل4 دنیا اریانسب جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ فروردین ۱۳۹۵ ۲۲:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط دنیا اریانسب ۳۱۳۵ روز قبل چقدسخته دست عشقتوتودست یه نفردیگه ببینی وهیچی نتونی بگی جزاینکه فریادبزنی غریبه مواظب عشقم باش اون نامردهمه کسم بود............................. دنیا اریانسب جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ فروردین ۱۳۹۵ ۲۲:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط دنیا اریانسب ۳۱۳۵ روز قبل وقتی بدنیااومدم داشت بارون میباریدهمه گفتن عجب پاقدم خوبی داره اماکسی نفهمیدخدابخاطردردهایم گریه میکنه........................................................... دنیا اریانسب جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ فروردین ۱۳۹۵ ۲۲:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط دنیا اریانسب ۳۱۳۵ روز قبل میگن روزقیامت همه ی اعضای بدن ادم به حرف میان خداکنه قلبم لال بشه اخه تحمل گریه های خدارو ندارم................ دنیا اریانسب جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ فروردین ۱۳۹۵ ۲۲:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط دنیا اریانسب ۳۱۳۵ روز قبل اتیش کشیدم زیرتمام خاطرات ...نه کسی مثل اون میشه...نه خودش مثل قبل میشه...اون بیخیال من شده ...منم دیگه بی قرارش میشم ...اغازفراموشیمان مبارک باشه عزیزم............... دنیا اریانسب جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ فروردین ۱۳۹۵ ۲۲:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط دنیا اریانسب ۳۱۳۵ روز قبل بدترین شکل تنهایی وقتیه که کنارعشقت باشی وبدونی که هیچ وقت بهش نمیرسی......ای خدا دنیا اریانسب جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ فروردین ۱۳۹۵ ۲۲:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط دنیا اریانسب ۳۱۳۵ روز قبل کودکی گل فروش عاجزانه التماس میکرد گل بخر گفتم برای کی گفت برای هدیه دادن به عشقت بغض راه گلویم رافشردوگفتم اگه عشقم به عشقش هدیه دادچی ............لحظه ای سکوت کرده وگفت گل هایم فروشی نیست .......... دنیا اریانسب جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ فروردین ۱۳۹۵ ۲۲:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط دنیا اریانسب ۳۱۳۵ روز قبل همه روخط زدم تابه عشقم برسم غافل ازاینکه خط خورده ی عشقم بودم تابه عشقش برسه ....... دنیا اریانسب جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ فروردین ۱۳۹۵ ۲۲:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط دنیا اریانسب ۳۱۳۳ روز قبل بسوزه عاشقی که قلب من بخاطرش شکست ...................... میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۱۳۳ روز قبل عشق هایی کزپی رنگی بود/عشق نبودعاقبت ننگی بود. وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۱۲۹ روز قبل دوستان عزیز تالار را خیلی عاشقانه کردین مگر خدای ناکرده در عشقتان شکست خوردین که این همه داد سخن میدین . در این تالار عشق من فقط و فقط استقلاله و بس البته بیرون از این تالار هم این عشق با منه ولی آن را در قلبم حفظ میکنم تا بتونم در این تالار احساسم را در باره این عشق ابدی ابراز کنم . دم همه استقلالیهای این تالار گرم . تعداد نمایش: 50 100 250 500 همه موارد ۱ صفحه ۲ از ۲ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا