عشق =استقلال تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » عشق =استقلال دنیا اریانسب جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ فروردین ۱۳۹۵ ۲۲:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 عشق =استقلال توسط دنیا اریانسب ۳۱۳۸ روز قبل عشششششششششششششششششق فقط استقلال وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۱۳۸ روز قبل عشق من استقلال . قلب من استقلال دنیا و استقلال دنیا اریانسب جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ فروردین ۱۳۹۵ ۲۲:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط دنیا اریانسب ۳۱۳۷ روز قبل نوشته شده توسط: وهاب نظری نژاد عشق من استقلال . قلب من استقلال دنیا و استقلال خیلی باحالی ممنون بععععععععععععله...........دنیا واستقلال وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۱۲۵ روز قبل دوست عزیزنمیدانم این ( HAPO ) بچه معنی است ولی خوب تمام استقلالیهای تالار عزیز و تاج سرن . هیچ کس و هیچ چیزی نمیتونه باعث بشه که من ذره ای در عشقم به استقلال شک کنم . زندگی من استقلاله . با بردش خوشحال میشم و از باختش چشمهایم پراز اشک . دوستش دارم و عاشقشم و فقط مرگ میتونه باعث این جدایی بشه . دریا آبی . آسمان آبی . قلب میلیونها هوادار آبی . عشق است استقلال که یک دنیا آبیست . .... .... جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۶:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط .... .... ۳۱۲۵ روز قبل عشق همه استقلاله تازه رنگ خونمون درسته قرمز ولی آبیه استقلالیه وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۱۲۵ روز قبل چیزی را که نبینی که دوست داشتن نداره تازه وقتی هم بر اثر زخم و جراحت بیرون میزنه نجس میشه . این از عیبهای رنگ لنگیه . خون پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا