علی ضیاء تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » علی ضیاء محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 علی ضیاء توسط محمدحسن ملکی ۳۳۱۳ روز قبل ساعاتی از دربی 81 نگذشته بود که فیلمی از علی ضیا در فضای مجازی منتشر شد که شادی غیر قابل وصف او را پس از گل تساوی پرسپولیس مقابل استقلال نشان می داد. فیلم لو رفته از محفل هنرمندان پرسپولیسی که شهرام سلیمانی دیگر هنرمند علاقمند به این تیم هم در آن حضور دارد،لحظاتی پس از گل جری بن سون را روایت می کند.آنجا که ضیا همراه با سایر حاضرین با شادی غیر قابل توصیف،شعار عجیبی را علیه سرمربی استقلال سر می دهند.آنها با شور و شوق زیاد در کنار هم می خوانند:"عزا عزاست امروز،روز عزاست امروز،کلاه گیس مظلومی روی هواست امروز".پس از انتشار این فیلم،کاربران استقلالی در فضای مجازی،به صفحه اصلی ضیا حمله ور شدند و او را با الفاظ تند مورد خطاب قرار دادند و حتی تهدید کردند. محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۳۱۳ روز قبل اول از هر چیز متافم برای صدا وسیمایی که امثال همینا مجریش هستن واقعا این کار پست بودن یه فرد رو نشون میده که انقدر راحت به بزرگترش توهین میکنه الان اگه یه نفر به پدرش توهین میکرد چه حسی داشت؟؟؟؟؟؟؟بی پدر میاد تو برنامه هاش اشک میریزه و فضا رو معنوی میکنه بعد اینجوری میکنه حج هم رفته خیر سرش بخدا خیلی خیلی ناراحتش دم از شما دوستان خواهش دارم کوتاه نیاید کسانی که اینستا دارن برن از خجالتش در بیان بقیه هم زنگ بزنین صداوسیما اعتراض کنید اعتراض ها زیاد بوده احتمال ممنوع تصویر شدنش هست خودش هم به گوه خوردن افتاده گفته میخوام برم پیش آقای مظلومی ازش معذرت خواهی کنم اینم آدرس اینستاشaliziyaoriginalبگو حروم زاده اول میای اینجوری توهین میکنی بعد میخوای بری معذرت خواهی تو اگه شیرحلال خورده بودی از این گوها نمیخوردی اصن چه جوری روت میشه معذرت خواهی کنیخدا حق مارو از امثال این ها و فردوسی پور بگیره تمام محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۳۱۳ روز قبل prsima@irib.irاینم آدرس ایمیل روابط عمومی صداوسیما دوستان بازم میگم لطفا کوتاه نیایدما حدود یکماهه بخاطر درگذشت کاپیتان اونا همه کار کردیم تمرینمون رو تعطیل کردیم چندین بار به نوروزی ادای احترام کردیم ولی جوابمون رو اینجوری دادن تو بازی فردوسی پور هم تیکه مینداخت به مظلومی بابت کلاه گیس وقتی بارون شروع شد گفت بله بارون شروع شد و مضلومی رفت کنار نیمکت و صالح اومد لب خطکاری به استقلالی بودن پرویزخان ندارم واقعا اگر لنگی هم می بودم بخاطر این کارها ناراحت میشدم توهین به یه فرد بزرگتر از خودت حیوان بودن آدم رو نشون میده سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۱۳ روز قبل خیلی ازش خوشم میومد بیشتر ازش متنفر شدم.نشون داد حج رفتنش هم ریا بود.بی فرهنگیشو ثابت کرد. صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۱۲ روز قبل همیشه این علی ضیا بی شخیصت بوده اگه برنامه هاش رو هم دیده بودین همش توش به استقلالیا تیکه مینداخت و مهمونایه لنگی رو دعوت می کرد. محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۳۱۲ روز قبل نوشته شده توسط: محمدحسن ملکی اول از هر چیز متافم برای صدا وسیمایی که امثال همینا مجریش هستن واقعا این کار پست بودن یه فرد رو نشون میده که انقدر راحت به بزرگترش توهین میکنه الان اگه یه نفر به پدرش توهین میکرد چه حسی داشت؟؟؟؟؟؟؟بی پدر میاد تو برنامه هاش اشک میریزه و فضا رو معنوی میکنه بعد اینجوری میکنه حج هم رفته خیر سرش بخدا خیلی خیلی ناراحتش دم از شما دوستان خواهش دارم کوتاه نیاید کسانی که اینستا دارن برن از خجالتش در بیان بقیه هم زنگ بزنین صداوسیما اعتراض کنید اعتراض ها زیاد بوده احتمال ممنوع تصویر شدنش هست خودش هم به گوه خوردن افتاده گفته میخوام برم پیش آقای مظلومی ازش معذرت خواهی کنم اینم آدرس اینستاشaliziyaoriginalبگو حروم زاده اول میای اینجوری توهین میکنی بعد میخوای بری معذرت خواهی تو اگه شیرحلال خورده بودی از این گوها نمیخوردی اصن چه جوری روت میشه معذرت خواهی کنیخدا حق مارو از امثال این ها و فردوسی پور بگیره دمت گرم حسن اقاN محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۳۱۲ روز قبل این مرتیکه رو باید یه باز درست و حسابی از خجالتش دربیاییم تا درسی بشه برای بقیه مجریهای لنگی صداو سیما*بچه قرتی تهران ندیده امده تهران جو گیر شده فکر کرده بچچه تهران شده .ادرس اینستا گرامش رو بدید بریم تا از خوب ادبش کنیم shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۳۱۲ روز قبل خاک بر سر بی فرهنگش واقعا .... حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۳۱۰ روز قبل اول یه تاسف برای چنین سازمانی میخورم که ادعای اسلامی بودن میکنه دوم یه تاسف برای این بابا لنگ دراز میخورم که دیلاق کرده خودشو بعید از یه پشکل شعور.اینم درسی شد برای ما که دیگه هیچوقت برای لنگی ها دل نسوزونیم.اینا همیشه همینجورن.بهشون رحم نباید کرد مهرداد پدرام جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهرداد پدرام ۳۳۰۴ روز قبل این مردک بی فرهنگ باید زوتر از اینا ار تلویریون اخراج می شد لنگی پاره پاره وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۲۹۸ روز قبل با عرض شرمندگی باید عرض کنم که من میدونم کجای این لنگیها و علی ضیاو امثال اونها میسوزه . آخه لنگیهای عوضی الان برای چندمین باره که وقتی بازی باخته را مساوی میکنید از خوشحالی چنان جشن میگیرین که هر که ندونه فکر میکنه که قهرمان لیک شدین الیته ایرادی هم بهشون نیست چون لنگیها میدونن در مقابل چه تیم بزرگی بازی میکن . استقلال تیمیست که شناسنامه فوتبال ایران در آسیاست پس باید هم خوشحال باشن که برای چندمین بار قصر در رفتن . این مساوی هم نوش جان داور . محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۲۹۵ روز قبل نوشته شده توسط: وهاب نظری نژاد با عرض شرمندگی باید عرض کنم که من میدونم کجای این لنگیها و علی ضیاو امثال اونها میسوزه . آخه لنگیهای عوضی الان برای چندمین باره که وقتی بازی باخته را مساوی میکنید از خوشحالی چنان جشن میگیرین که هر که ندونه فکر میکنه که قهرمان لیک شدین الیته ایرادی هم بهشون نیست چون لنگیها میدونن در مقابل چه تیم بزرگی بازی میکن . استقلال تیمیست که شناسنامه فوتبال ایران در آسیاست پس باید هم خوشحال باشن که برای چندمین بار قصر در رفتن . این مساوی هم نوش جان داور . وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۲۸۷ روز قبل تا دربی بعد دفتر دربی را ببندیم و دیگر حرفی ازش نزنیم . پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا