بازی با نفت تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » بازی با نفت محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 بازی با نفت توسط محمدحسن ملکی ۳۳۵۳ روز قبل اول از همه تبریک میگم به تمام آبی دلان عزیزبه نظر من بازی خوبی بود درسته نیمه اول بازی کسل کننده بود ولی دلیلش این بود هر دو تیم داشتن نزدیک به هم بازی میکردن و توپ ها رو پخش نمیکردن ما می تونستیم با انتقال بازی از راست به مرکز و سمت چپ زمین دروازه نفت رو باز کنیم به نظر من جابر انصاری ضعیف عمل میکنه نه با سجاد هماهنگ بود نه با خسرو و محسن کریمی حتی گاهی اوقات بازی محسن کریمی رو هم خراب میکرد به نظر من پرویزخان باید از بازی بعدی جابر رو بذاره رو نیمکت تا به خودش بیاد و بجاش از برزای و اسماعیلی استفاده کنه مدافعین هم بد نبودن تو این بازی ولی باید یه فکر به حال فاز حمله بکنن تو بازی دیدیم که تمام بازی تو سمت راست گره خورده بود ما باید بتونیم از سایر نقاط زمین هم حمله بکنیم پچیچ هم ضعیف عمل میکنه به نظر من تا زمانی که به آمادگی میرسه اصلا نباید ازش استفاده بشه یه تعویض رو می سوزونه برزای یا اسماعیلی بجاش بیان بازی سرعتی تر میشه به امید موفقیت تیم و بردن جام در امسال و گرفتن سهمیه آسیا صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۵۳ روز قبل اول از همه تبریک میگم به تمام آبی دلان عزیزبه نظر من بازی خوبی بود درسته نیمه اول بازی کسل کننده بود ولی دلیلش این بود هر دو تیم داشتن نزدیک به هم بازی میکردن و توپ ها رو پخش نمیکردن ما می تونستیم با انتقال بازی از راست به مرکز و سمت چپ زمین دروازه نفت رو باز کنیم به نظر من جابر انصاری ضعیف عمل میکنه نه با سجاد هماهنگ بود نه با خسرو و محسن کریمی حتی گاهی اوقات بازی محسن کریمی رو هم خراب میکرد به نظر من پرویزخان باید از بازی بعدی جابر رو بذاره رو نیمکت تا به خودش بیاد و بجاش از برزای و اسماعیلی استفاده کنه مدافعین هم بد نبودن تو این بازی ولی باید یه فکر به حال فاز حمله بکنن تو بازی دیدیم که تمام بازی تو سمت راست گره خورده بود ما باید بتونیم از سایر نقاط زمین هم حمله بکنیم پچیچ هم ضعیف عمل میکنه به نظر من تا زمانی که به آمادگی میرسه اصلا نباید ازش استفاده بشه یه تعویض رو می سوزونه برزای یا اسماعیلی بجاش بیان بازی سرعتی تر میشه به امید موفقیت تیم و بردن جام در امسال و گرفتن سهمیه آسیامنم با نظرت موافقم اما به هر حال با تلاش بچه ها تونستیم بازی رو ببریم وبعد چند وقت باز هم به صدر جدول برگردیم. arezoo 2134 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ آبان ۱۳۹۳ ۱۴:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط arezoo 2134 ۳۳۵۳ روز قبل منم با نظرتون موافقم . از بازی خیلی لذت بردم به نظر من بچه ها مردونه واسه صدر نشینی و شادی ما هوادارا جنگیدند.به امید قهرمانی اس اس.فقط کاش اون یه گل رو نمیخوردیم تا تفاظلمون بیشتر بشه.ابراهیمی و حیدری هم مطمئنم به کیفیت سابقشون برمیگردند ولی در کل خوب بازی کردن مهرداد پدرام جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهرداد پدرام ۳۳۵۲ روز قبل بچه ها خوب بازی کردن ومهمتر از اون سه امتیاز بازی بود که گرفتیم ولنگیا رو خفه کردیم سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۵۲ روز قبل بازی خوبی بود.مخصوصا نیمه دومش. امیدوارم این صدر نشینی تا آخرش ادامه دار باشه. shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۳۵۱ روز قبل منم صدر نشینی استقلالو تبریک میگم به همه ایشالله قهرمانیمونو جشن بگیریم . پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا