معرفی بچه های سایت حضور داریم تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » معرفی بچه های سایت حضور داریم مهرداد پدرام جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 معرفی بچه های سایت حضور داریم توسط مهرداد پدرام ۳۳۵۳ روز قبل بچه ها فکر کنم چند نفری بیشتر نیستیم که توسایت فعال هستیم پس همدیگرو بهتر معرفی بکنیم محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۳۵۳ روز قبل من محمدحسن هستم 20 ساله هستم از شهرستان هرسین استان کرمانشاه فوق دیپلم گرفتم و تا چند ماه دیگه سربازم مهرداد پدرام جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهرداد پدرام ۳۳۵۳ روز قبل نوشته شده توسط: محمدحسن ملکی من محمدحسن هستم 20 ساله هستم از شهرستان هرسین استان کرمانشاه فوق دیپلم گرفتم و تا چند ماه دیگه سربازماز آشناییت خوشحال شدم محمد جان صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۵۳ روز قبل منم صابرم 16 ساله سوم ریاضی از شهر شاندرمن استان گیلان از آشنایی با شما خوشحالم و دوست عزیز مهرداد شما هم خودتی معرفی کن دیگه .!؟! مهرداد پدرام جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهرداد پدرام ۳۳۵۳ روز قبل نوشته شده توسط: صابر سالاری توسه سرا منم صابرم 16 ساله سوم ریاضی از شهر شاندرمن استان گیلان از آشنایی با شما خوشحالم و دوست عزیز مهرداد شما هم خودتی معرفی کن دیگه .!؟!چشم دوست خوبم من هم مهرداد هستم از شهر زیبای یاسوج و کارمند هستم واز آشناییتون خوشبختم صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۳۵۳ روز قبل نوشته شده توسط: مهرداد پدرام [quote=sabersalari]منم صابرم 16 ساله سوم ریاضی از شهر شاندرمن استان گیلان از آشنایی با شما خوشحالم و دوست عزیز مهرداد شما هم خودتی معرفی کن دیگه .!؟!چشم دوست خوبم من هم مهرداد هستم از شهر زیبای یاسوج و کارمند هستم واز آشناییتون خوشبختمممنون منم از اشنایی با شما خوشبختم. arezoo 2134 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ آبان ۱۳۹۳ ۱۴:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط arezoo 2134 ۳۳۵۳ روز قبل من آرزو فتحی هستم 15 ساله کلاس نهم،شیرازی،از 10 سالگی استقلالی خراب شدم،تو استقلال بازی خسرو و امید رو از همه بیشتر دوس دارم،در ضمن تو خانواده اصلا استقلالی نداریم همه لنگی هستن البته بابام عاشق سپاهان و فرکیه محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۳۵۲ روز قبل نوشته شده توسط: مهرداد پدرام [quote=Hassan Abi7]من محمدحسن هستم 20 ساله هستم از شهرستان هرسین استان کرمانشاه فوق دیپلم گرفتم و تا چند ماه دیگه سربازماز آشناییت خوشحال شدم محمد جان منم همین طور داداش مهرداد پدرام جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهرداد پدرام ۳۳۵۲ روز قبل نوشته شده توسط: arezoo 2134 من آرزو فتحی هستم 15 ساله کلاس نهم،شیرازی،از 10 سالگی استقلالی خراب شدم،تو استقلال بازی خسرو و امید رو از همه بیشتر دوس دارم،در ضمن تو خانواده اصلا استقلالی نداریم همه لنگی هستن البته بابام عاشق سپاهان و فرکیهمنم خوشحال هستم همچین دوستای استقلالی دارم بهتون افتخار میکنم شما آبجی وبقیه داداشام ضمنا منم اهل یاسوج همسایه شما هستم داداشی سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۵۲ روز قبل سلام. سمانه ام دو ماهو خورده ای دیگه میشم 18 ساله.رشتم تجربیه.امسالم کنکوریم :( .از بهشهر استان مازندران.از آشنایی با هم ی دوستان خوشحال شدم. shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۳۵۱ روز قبل منم شیده ام , 17 سالمه , سوم ریاضی , تهران , همگی خوشبختم از اشناییتون ... بردیا ن جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ شهریور ۱۳۹۴ ۲۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا ن ۳۳۵۱ روز قبل سلام بچه ها منم 35 ساله .مرد هستم .لیسانس دارم .از موقعی ای خودمو شناختم استقلالی هستم .شیرازی هستم .از اشناییتون خو شبختم. بردیا ن جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ شهریور ۱۳۹۴ ۲۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا ن ۳۳۵۱ روز قبل بچه ها فکر کنم چند نفری بیشتر نیستیم که توسایت فعال هستیم پس همدیگرو بهتر معرفی بکنیم[هی مهرداد جان یاسوچ چه خبر .تیرتاجی .کی گیوی ./quote] حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۳۵۰ روز قبل سلام دوستان بنده هم حسین امیری توی سایت معروف به امیر حسین بچه نورآباد ممسنی اصالتا بچه دشمن زیاری و 22 ساله دانشجوی کارشناسی. بردیا ن جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ شهریور ۱۳۹۴ ۲۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا ن ۳۳۵۰ روز قبل سلام امیر حسین جان از اشنای با شما خوشحال شدم .زنده باد بچه های با غیرت وتعصب نوراباد ممسنی. حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۳۵۰ روز قبل نوشته شده توسط: بردیا ن سلام امیر حسین جان از اشنای با شما خوشحال شدم .زنده باد بچه های با غیرت وتعصب نوراباد ممسنی.قربان شما بنده هم از آشنایی با شما خوشوقت شدم.تشریف بیاورید درخدمت باشیم.زنده باد شما مهرداد پدرام جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهرداد پدرام ۳۳۴۹ روز قبل نوشته شده توسط: بردیا ن [quote=mehrdadpedram]بچه ها فکر کنم چند نفری بیشتر نیستیم که توسایت فعال هستیم پس همدیگرو بهتر معرفی بکنیم[هی مهرداد جان یاسوچ چه خبر .تیرتاجی .کی گیوی ./quote]سلام ککا تو چه خبر بویراحمدی مهرداد پدرام جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهرداد پدرام ۳۳۴۹ روز قبل نوشته شده توسط: حسین امیری سلام دوستان بنده هم حسین امیری توی سایت معروف به امیر حسین بچه نورآباد ممسنی اصالتا بچه دشمن زیاری و 22 ساله دانشجوی کارشناسی.پات سر تیلمون خش اومی مهرداد پدرام جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهرداد پدرام ۳۳۴۹ روز قبل نوشته شده توسط: shide HR منم شیده ام , 17 سالمه , سوم ریاضی , تهران , همگی خوشبختم از اشناییتون ...خوشبختم از آشناییت آبجی به امید قبولیت تو دانشگاه مهرداد پدرام جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهرداد پدرام ۳۳۴۹ روز قبل نوشته شده توسط: سمانه علیزاده سلام. سمانه ام دو ماهو خورده ای دیگه میشم 18 ساله.رشتم تجربیه.امسالم کنکوریم :( .از بهشهر استان مازندران.از آشنایی با هم ی دوستان خوشحال شدم.شک نکن قبولی آبجی خیالت راحت اون رشته پزشکی هر چی که دوس داری shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۳۴۸ روز قبل نوشته شده توسط: مهرداد پدرام [quote=shide]منم شیده ام , 17 سالمه , سوم ریاضی , تهران , همگی خوشبختم از اشناییتون ...خوشبختم از آشناییت آبجی به امید قبولیت تو دانشگاهخیلی ممنون ایشالله همه موفق شن . بردیا ن جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ شهریور ۱۳۹۴ ۲۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا ن ۳۳۴۷ روز قبل پا تون سر تیلمون خوش اومیت من این سایت دییلم وککایلم سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۳۴۷ روز قبل نوشته شده توسط: مهرداد پدرام [quote=blue.girl] سلام. سمانه ام دو ماهو خورده ای دیگه میشم 18 ساله.رشتم تجربیه.امسالم کنکوریم :( .از بهشهر استان مازندران.از آشنایی با هم ی دوستان خوشحال شدم.شک نکن قبولی آبجی خیالت راحت اون رشته پزشکی هر چی که دوس داریخیلی ممنون.انشاالله. افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۳۴۵ روز قبل سلام افسانه هستم از مشهد یه سالی هست که دیگه تو سایت فعالیت ندارم امروز اتفاقی یه سری به سایت زدم .خوشحالم که دوستان جدید خوبی به جمع ماپیوستن. امیدوارم موفق باشید .همچنین از اینکه اسامی دوستان قدیمی مثل امیر حسین خان وشیداbluaرو اینجا دیدم خوشحال تر شدم.خدانگهدار دوستان مهرداد پدرام جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهرداد پدرام ۳۳۴۲ روز قبل نوشته شده توسط: افسانه طرقیان سلام افسانه هستم از مشهد یه سالی هست که دیگه تو سایت فعالیت ندارم امروز اتفاقی یه سری به سایت زدم .خوشحالم که دوستان جدید خوبی به جمع ماپیوستن. امیدوارم موفق باشید .همچنین از اینکه اسامی دوستان قدیمی مثل امیر حسین خان وشیداbluaرو اینجا دیدم خوشحال تر شدم.خدانگهدار دوستانخوشحالم از آشنایی با شما امیدوارم که دوباره حضورتان گرما بخش سایت باشه و هر روز شما رو ببینم تو سایت امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۳۳۷ روز قبل منو که دیگه تقریبا همتون میشناسید.برای کاربران جدید خودمو معرفی میکنم.امیر حسینم 24 ساله از تهران.لیسانس الکترونیک دارم.طرفدار تیمهای استقلال و چلسی و تیم ملی انگلستانم.خواننده های محبوبم سامان جلیلی و مهدی احمدوند و حامد برادران و احمد سعیدی هستن.بازم اگه سوالی بود در خدمتم. مهرداد پدرام جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهرداد پدرام ۳۳۳۵ روز قبل از اشنایی شما خوشبختم دوست خوبم وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۳۲۷ روز قبل سلام . من وهاب هستم یک پدر بزرگ با سه تا نوه که خدایی قربون هر سته تاشون میرم . خانواده من از دختر و داماد تا پسرم همه استقلالی هستیم . من از قبل از انقلاب تاجی بودم و الان هم استقلالی و مخلص تمام اس اسهای سایت هستم . شاید باور نکنید که وقتی استقلال بازی دارد من تا آخر بازی حتی یک جرعه آب هم نمیخورم و تو این مدت با برد استقلال شاد شدم و از باختش چشمانم پر از اشک شده و این و با تمام وجوئم میگم . دنیا و استقلال . مهرداد پدرام جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهرداد پدرام ۳۳۲۷ روز قبل از آشنایی با شما واقعا خوشحالم سید جان پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا