بازگشت نیکبخت به استقلال تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » بازگشت نیکبخت به استقلال فضل الله نوری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۶:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 بازگشت نیکبخت به استقلال توسط فضل الله نوری ۵۵۳۸ روز قبل محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۵۳۸ روز قبل من دیگه از نیکبخت خوشم نیماد ، وقتی فکر میکنم بازم میخواد پیراهن آبی به پوشه و دم از تعصب بزنه حالم بهم میخوره سولماز برهانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سولماز برهانی ۵۵۳۸ روز قبل چرا هرکی می ره پرسپولیس اینقدر خفیف می شه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۳۶ روز قبل نیکبخت نامردترین بازیکن رو کره زمینه استقلال نامرد نمی خواد که دراوج واون محبوبیت به خاطر پول رفت احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۵۳۶ روز قبل نیکبخت غلط میکنه برگرده به استقلال و پیراهن تیم استقلال رو بپوشه . اون موقعی که به پرسپولیس رفت برای برگشت به استقلال پل های پشت سرشو خراب کرد . امید وارم که بد جوری مصدوم بشه . مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۵۲۲ روز قبل فکر نمی کنم هیچ کس دوست داشته باشه نیکبخت برگرده . اون بازیکن موجه و خوبی نیست که خواستنی باشه. الان که بازیش هم افت کرده مزید شده بر این نخواستن. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا