خنده بر هر درد بی درمان دواست . پس چرا نخندیم تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » خنده بر هر درد بی درمان دواست . پس چرا نخندیم سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۳۴ روز قبل عرق نعنا از خانواده همون عرق هاست..!!! ولی اونا رفتن پی رفیق بازی ,این نشست پای درس و مشقش ،متخصص معده شده سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۳۴ روز قبل من آخر نفهمیدم “کمی تا قسمتی! نیمه ابری! همراه با بارش پراکنده! در برخی از نقاط” یعنی چی دقیقن!؟ میخواد بباره! نمی خواد بباره! میخواد نباره! میخواد بعضی جاها بباره! نمیخواد بعضی جاها نباره! اصن یه وضعییی سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۳۳ روز قبل ﻣﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺧﻮنه موﻥ ﻗﻄﻊ ﻣﯿﺸﻪ ﯾﻬﻮ ﻫﻤﻪ ﯾﻪ ﺟﻮﺭﯼ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺍتاقامون میایم بیرون انگار زلزله اومده ! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۳۳ روز قبل کم آوردم ... . . . . . . . کاش بیشتر می آوردم... من پس از اتمام تخمه هام در سینما!:-P سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۳۳ روز قبل آآغا بذار ماه رمضون تموم بشه چش رو هم نذاشته 31 شهریوره حالا ببین کی گفتم صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۳۲ روز قبل در روز معمولی از یکی بپرسی به اذان چقدر مونده میگه آخه به من چه من از کجا باید بدونم اما تو ماه رمضون از یکی بپرسی به اذان چقدر مونده میگه 1ساعت و 25دقیقه و 18 ثانیه و 36صدم ثانیه سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۳۲ روز قبل !!!خندیدن خوبه!!! !!!قهقهه زدن عالیه!!! !!!گریه آدم رو آروم میکنه!!! . . . !!!ولی خداییش (فحش دادن) یه چیز دیگس!!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۳۲ روز قبل میدونید چرا یه مرغ میره وسط خیابون؟ . . . . . . نمیدونی؟ خب معلومه دیگه میخواد از خیابون رد شه : ) اگه بگید شنیدم مرغه درسته تو حلقتون صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۳۲ روز قبل روایت داریم تو جهنم 20دقیقه مونده به افطار ساعتا وایمیستن. وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۴۳۱ روز قبل داشتم به دوستم آدرس میدادم . 35 متری شاهد . سیصد متر بعد از اولین میدون . روبروی بانک ملی . یه دفعه اس ام اس اومد برداشت از حساب شما به دلیل استفاده از نام بانک در آدرس . صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۳۱ روز قبل من هر وقت تو تاکسی تنها باشم جوری ملت رو نگاه میمکنم که فکر کنن دربست گرفتم. سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۳۱ روز قبل یادتونه تابستونا توراه مدرسه یخمک میگرفتیم با زانو از وسط نصفش میکردیم . . . . . . . . . چرا الکی میگید آره؟؟؟ اخه تابستون مگه مدرسه باز بود؟؟؟ :| :| :| سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۳۱ روز قبل دو دسته آدم هستن که شدیداً می خوان بقیه رو متقاعد کنن که کار خوبی کردن: . . . . یکی اونایی که تازه متاهل شدن، یکی هم اونایی که ماشین چینی خریدن!!! وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۴۲۸ روز قبل دوتا چینی تو خیابون به هم میخورن ... هیچی میشکنن . وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۴۲۸ روز قبل واقعا عجیب نیست . یه زمونی میگفتن ظروف چینی از بهترین ظروف هستن حالا چی شده که از چین به جای ظروف چینی . دمپایی پلاستیکی . کفش پلاستیکی . ماشین پلاستیکی اونهم از نوع بی کیفیتش وارد ایران میشه . دوستی تعریف میکرد که این دمپاییهایی را که میخریخ 15. 20 هزار تومن بیشترین هزینه ای که آقای واردکننده از چین برایش پرداخت کرده تا بدست شما برسه دو هزار تومن هم نمیشه . صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۸ روز قبل میگم سرویس اومد ؟میگه سرویس مدرسه میگم پ ن پ سرویس پیام کوتاه ایرانسل صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۸ روز قبل دقت کردین هر وقت ورزشکارا میخوان مصاحبه کنن میگن: سطح مسابقات از سال پیش بالاتر بود. صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۸ روز قبل یارو زنگ زده به موبایلممیگه: منزل آقای فلانی میگم :نه اینجا اداره هست. صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۶ روز قبل میدونید الاغ چرا کلوچه نمی خوره ؟ . . .چون انگشت نداره که لایه دندوناشو تمیز کنه. صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۶ روز قبل ماشینو بردم کارواش یارو اومده میگه بشورم؟میگم پـَـ نـَـ پـَـ ماشینم شنا بلد نیست آوردم از دور ببینه ترسش بریزه. سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۵ روز قبل ﻧﻤﯽ ﺩﻭﻧﻢ ﭼﻪ ﺣﮑﻤﺘﯿﻪ ﮐﻪ ... . . . . ﻫﻢ ﺑﯿﮑﺎﺭﻡ، ﻫﻢ ﻭﻗﺖ ﻧﻤﯿﮑﻨﻢ ﺑﻪ ﻫﯿﭻ ﮐﺎﺭﯼ ﺑﺮﺳﻢ !... ﺗﺎﺯﻩ ﺧﺴﺘﻪ ﺍﻡ ﻣﯿﺸﻢ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۵ روز قبل ﺭﻓﺘﻢ ﻧﻮﻧﻮﺍﯾﯽ سنگکی ﮔﻔﺘﻢ؛ ﺁﻗﺎ ﯾﻪ ﻧﻮﻥ ﺑﺪﻩ .. ﺷﺎﻃﺮﻩ ﮔﻔﺖ ؛ ﮐﺪﻭﻣﻮ ﺑﺪﻡ؟ -1 ﺳﻨﮕﮏ ﺳﺎﺩﻩ 600 ﺗﻮﻣﻦ -2 ﺳﻨﮕﮏ ﮐﻨﺠﺪﯼ 800 ﺗﻮﻣﻦ -3 ﺳﻨﮕﮏ ﺩﻭ ﺭﻭ ﮐﻨﺠﺪﯼ 1000 ﺗﻮﻣﻦ -4 ﺳﻨﮕﮏ ﭘﺮﮐﻨﺠﺪ 1500 ﺗﻮﻣﻦ _5 سنگک برشته پر کنجد 1800 تومن ﮔﯿﺞ ﺷﺪﻡ .. ��� ﮔﻔﺘﻢ ؛ ﻣﯿﺮﻡ ﺧﻮﻧﻪ ﻓﮑﺮﺍﻣﻮ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺑﻌﺪ ﻣﯿﺎﻡ ﻣﯿﺨﺮﻡ .. ﯾﻌﻨﯽ ﺍﯾﻨﻘﺪﯼ ﮐﻪ ﻧﻮﻥ ﺳﻨﮕﮏ ﺗﻮ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺁﭘﺸﻦ ﺩﺍﺭﻩ، خدا شاهده که ﺑﻨﺰ تو آلمان نداره ��� صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۵ روز قبل یه روز یکى خودش رو مى زنه به موش مردگى،گربه مى خوردش.....بی مزه هم خودتونید. صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۵ روز قبل ﻳﺎﺭﻭ ﻣﻴﺮﻩ بالای درخت چنار ازش میپرسن داری چیکار میکنی؟میگه : دارم توت میخورم!بهش میگن : الاغ اون درخت چناره,در جواب میگه : الاغ خودتی توت تو جیبمه. صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۵ روز قبل به یارو میگم قالپاق ریو دارین؟می پرسه ماشینت ریو هست؟پ نــه پ لامبورگینیه، قالپاق ریو می ندازم ریا نشه! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۴ روز قبل چت کردن دختر و پسر اروپایی: پسر: سلام، من مایکل هستم دختر: سلام، منم ماری هستم پسر: خیلی عکست زیباست ماری دختر: ممنونم مایکل، عکس تو هم زیباست پسر: میتونم فردا کافی شاپ شهر ببینمتون تا بیشتر آشنا بشیم؟ دختر: حتما ، منم خوشحال میشم. پسر: بای دختر: بای و چت کردن تمام میشود... چت کردن دختر و پسر ایرانی: پسر: سلام دختر: پسر: سلاااااااام دختر: پسر: سلام کردما، جواب سلام واجبه.. دختر: ااه چی میگی، به فرض که سلام! پسر: اصل میدی؟ دختر: اول تو پسر: من علی هسدم 24 ساله، مهندس طراح شبکه، قدم 190 دختر: منم رعنا 20 سالمه، دانشجوی پزشکی، قد 175 پسر: عکس خودته؟ چه خوشگل و نازی دختر: میسی! پسر: رعنا جان میتونم شمارتونو داشته باشم؟ دختر: خفه شو کصافط بی شعور! بی فرهنگ. پسر: برو بابا وحشی با این قیافه عینو میمونت، عکسشو نگاه کن عین سیم خارداره! دختر: بلاک ، بای پسر: هررری و اینگونه چت تمام میشود!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۴ روز قبل دیدی ی موقعهایی میخوای از وسط خیابون رد شی هی ماشینا با سرعت میان نمیتونی , دو قدم میری جلو سه قدم میری عقب , دوباره ی قدم جلو دو قدم عقب ...بعد یدفه ی آدمی میاد ازکنارت خعلی خعلی راحت و آسون رد میشه و تو همینطور عین بز نیگاش میکنی سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۴ روز قبل آیا از اضافه وزن رنج میبرید ؟ . . . . . . . . . . . فدای سرم! من دارم از خوشتیپی لذت میبرم ^_^ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۴ روز قبل محصول جدید صحت شامپو سیب زمینی مخصوص موهای بی تفاوت صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۴ روز قبل یکی از بزرگترین آرزوهای ما در دوران دبستان:کاش فردا بارون نیاد، آخه ما ورزش داریم. صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۴ روز قبل یکی از بزرگترین آرزوهای ما در دوران دبستان:کاش فردا بارون نیاد، آخه ما ورزش داریم. صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۴ روز قبل مسابقه پیامکی ایرانسل (هر پیام ۷۵تومان) برنده: هر روز لپ تاپ سوال: ۱: اب خوبه؟ بله ۲: درخت چه رنگ است؟ سبز ۳: اهن سفت تره یا پنبه؟ اهن سوال آخر: شخصی که نظریه بوروکراسی پست مدرن را باب کرد که بود و اون روز تو خلوت خودش به چی فکر میکرد!؟ صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۴ روز قبل زنگ زدم به دوستم میگم شماره ی مهدی رو داری؟میگه : شماره تلفنشمیگم : پ ن پ شماره ی پاشو میخوام براش کفش بخرم. سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۳ روز قبل مکالمات پس از شکست عشقى: دخترا : اشکال نداره فدات شم اون لیاقت تورو نداشت تو خیلی بهتر از اون بودی نفسم گریه نکن فدات بشم. بوس بوس عزیزم . . پسرا : ممد شمارشو بده من سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۳ روز قبل احسان باز چه مرگته ته کلاس معرکه گرفتی؟؟؟ چیزی هست بگو ما هم بغض کنیم!!!! . . . . . . معلم احسان علیخانی،دوران راهنمایی صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۳ روز قبل خوبی گوساله اینه که وقتی صداش کنی گاو نه تنها ناراحت نمیشه بلکه احساس بزرگی هم میکنه! صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۳ روز قبل متن نامه اعتراض کفاشیان به AFC منتشر شد :رئیس محترم AFC سلام با تشکر zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۴۲۲ روز قبل نوشته شده توسط: صابر سالاری توسه سرا متن نامه اعتراض کفاشیان به AFC منتشر شد :رئیس محترم AFC سلام با تشکرخخخخخخخخ عاااااااالی بود سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۲ روز قبل تنگه هرمز . . . . . . . . . . . . . . . همسر هرمز درحال پوشیدن شلوار در اطاق پرو!! خدایی اینو نشنیده بودین!!بگی شنیده بودم دندوناتو خورد میکنم... سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۲ روز قبل روزی شیخ مشغول مکالمه با سیمکارت رایتل خود بودندی؟؟ اما مکالمه چنان طولانی گشت که مریدان پرسیدند:یا شیخ!! چگونه است که شارژ سیمکارت شماتمام نمی شود؟؟؟؟ شیخ لبخندی شیطان گونه زد و فرمود: . . . . . . . از آن روی که من در فیس بوک یک (فیک اکانت )با نام (عسل جون) اختیار نموده و به وسیله آن ملت را شارژ تیغ همی زدمی؟>/./. سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۲ روز قبل طرف عکسشو رو نوشابه بزنن کوکا کولا ور شکست میشه... . . اونوقت اومده پست گذاشته دنبالم نیا بهم نمیرسی:| دِ خو لا مصب اعتماد به نسفه تورو pou داشت الان اسمش تو شناسنمامم بود :| سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۲ روز قبل لباس پوشیدم که برم بیرون ..... مامانم میگه الان کجا میری هوا گرمه روزه ایی ... تشنت میشه ! برو حیاطو جارو کن !!!!!? صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۲۱ روز قبل رفتم یه سیم کارت همراه اول خریدمایرانسل بهم اس داده :فکر نمیکردم بهم خیانت کنی ! واست متأسفم!بای ! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۱ روز قبل همونطور که انسان قادر نیست خودش ،خودشو قلقلک بده ، چون مغز درک میکنه که این کار خودشه, بیشعورها هم بنده خداها نمیفهمن بیشعورن !!! زیاد بهشون سخت نگیرید :) سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۱ روز قبل میدونی رکورد تنوع خدمات متعلق به کدوم کشوره؟ . . ایران! . . . با رکورد خدمات لوله باز کنی،لوله بندی،ترکیدن لوله،بستن چاه،باز کردن چاه،تعویض چاه... . . اون هم نزدیکترین مکان ممکن!یعنی اگه لولت ترکید باید بری دم در از بین برچسب هایی که چسبوندن انتخاب کنی و با فک و فامیل مشورت بکنی :) سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۱ روز قبل گفتم ای جنگل پیر، تازگی ها چه خبر؟ نیشخندی زد و گفت : دسته تبر به تو چه جنگل پیر بخاطر کم آبی اعصاب نداره ولش کنید... سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۱ روز قبل امروز فلشمو تو ماشین بابام جا گذاشته بودم شب ک اومد خونه در زد گفتم کیه؟؟؟ گفت: . . . . . . حااااااااااااامد پهلاااااااااااانه سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۰ روز قبل میخاستم دماغمو عمل کنم ی تومن کم داشتم!زنگ زدم ب یکی از بچه ها میگم داری ی تومن بهم قرض بدی؟؟؟! . . . برگشته میگه:آخه آدم ناحسابی من اگ ی تومن پول داشتم با تو رفاقت میکردم؟؟؟؟؟!!! خداییش خیلی حرفش منطقی بود!خییییییییییییییلی!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۰ روز قبل دختری به ارتفاع ۱متر و ۲۰سانتیمتر در رستورانی کار میکند ، روزی رستوران مورد حمله افراد مسلح قرار میگیرد و فرد مسلحی به ارتفاع ۱متر و ۷۵سانتی متر گلوله ای را با تفنگ کالیبر ۴۵ مستقیما به سوی دختر شلیک میکند ؛ اگر سرعت گلوله حدود ۹۰متر بر ثانیه باشد ، حداقل ارتفاع کلیپس چقدر باشد تا گلوله به دختر اثابت نکند ؟ (g~10 و از اصطحکاک بین گلوله و کیلیپس صرف نظر کنید) ۱- ۱۰متر ۲- ۲۰۰متر ۳- ۳۰۰متر ۴- مسئله ناقص است چون به ارتفاع پاشنه کفش نیز نیاز داریم ! “سراسری ریاضی 96 :-) سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۲۰ روز قبل به دختره تو ماه رمضون میگن عاشق کی هستی؟ میگه قبل از افطار یا بعد از افطار؟ میگن مگه چه فرقی می کنه؟ میگه قبل افطار ماه عسل داره بعد افطار والیبال خوب آدم نظرش عوض میشه |: تعداد نمایش: 50 100 250 500 همه موارد ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ صفحه ۶ از ۱۲ ۷ ۸ ۹ ۱۰ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا