پرویز تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » پرویز محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 پرویز توسط محمدحسن ملکی ۳۴۵۰ روز قبل تمام هدفشون این بود که این تیم رو امسال زمین بزنناستیماچ به اون خوبی رو رد کردن پرویز رو آوردنمهمترین مشکلی که من با مظلومی دارم اینه که به جون ها بازی نمیده ما امسال همش دلمون رو صابون زدیم که تیم جوان میشهحالا کاریه که شده خداکنه حداقل تو قرارداد نوشته باشن که باید تیم رو جوون کنهامسالم اگه پرویز مظلومی نتیجه نگیرهمطمئن باشید گزینه ی اصلی سرمربیگری فصل بعد امیر قلعه نوئی هستامثال نامجو مطلق و پاشازاده هم بوق هستنتف به این فوتبال تف به این باندبازی تف به همچین مدیرعاملی محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۴۴۹ روز قبل http://msy.gov.irبرید تو این سایت و به گودرزی و افشارزاده پیام بدید و بگید که این چه انتخابی بود کردیدچرا واسه برانکو700 هزار دلار پول خرج میکنید ولی واسه استیماچ300هزار دلار ندارید؟خداوکیلی هرکی می تونه بره محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۴۴۹ روز قبل اینم اینستاگرام روحانی instagram/hrouhan سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۴۹ روز قبل بعد از اینهمه وقت تلف کردن آخرشم رفتن سراغ مظلومی.کلا واسه سرمربیگری استقلال از سیستم چرخشی استفاده میشه.مظلومی و قلعه نویی رو هر یکی دو سال عوض میکنن.این فصلم پررررر... وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۴۴۸ روز قبل پرویز . کسی که تصمیم گرفته در بردن تیمهای لیگ برتر به لیگ یک . هت تری بکنه . صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۳۵ روز قبل ببینین کی گفتم امسال استقلال با مظلومی قهرمان میشه بعد شما هایی که گفتین تیم نتیجه نمیگیره از حرفاتون پشیمون میشین. وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۴۳۵ روز قبل تیم اگه نتیجه بگیره نه تنها پشیمون نمیشیم بلکه خوشحال هم میشیم . ولی اگه تیم نتیجه نگرفت چی . آنوقت پشیمانی شما سودی نخواهد داشت . راننده باید راننده باشه تا بتونه ماشینو به مقصد برسونه و الا چیزی که زیاده راننده و ماشین . شما که از مظلومی حمایت میکنید لطف کنید رزومه این آقا را بعد از اینکه از استقلال رفت تا الان که به استقلال برش گردوندن بگین . آقایون تاریخ مصرف مظلومی تمام شده . صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۳۴ روز قبل من عاشق استقلال هستم و ترجیح میدهم در مورد نتیجه نگرفتن یا باختن یا هر چیزی که به ضرر تیم محبوبم تموم شه فکر نکنم و میدونم شما ها هم دوست دارین تیمتون همیشه ببره پس از امروز دیگه درباره ی باختن استقلال صحبت نکنین و بیشتر مثبت فکر کنین .چون دیگه این حرفا نه مربی رو تغییر میده و اگه مظلومی بد باشه یا خوب تا آخر این فصل همراه تیممونه. به امید برگشتن استقلال به روزای خوبش maryam 7 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ دی ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط maryam 7 ۳۴۳۱ روز قبل با تمام افتخارات قلعه نویی،من منتظر رفتنش از استقلال بودم و خداروشکر این اتفاقم گرچه دیر اما افتاد..دلم از بابت پرویزخانم قرص نیست اما ب هرحال شده سرمربی و ایشالله ک بتونه ب خوبی از پس وظایفش بربیاد و هوادارا رو راضی نگه داره پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا