خنده بر هر درد بی درمان دواست . پس چرا نخندیم تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » خنده بر هر درد بی درمان دواست . پس چرا نخندیم سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۹۰ روز قبل بچه ها سریال جواهری در قصر رو یادتونه؟................هیچی میخواستم بگم من جواهری در اینترنت هستم قدرمو بدونید ^_^ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۹۰ روز قبل اگه منصور اسم آقا باشه منصوره خانومهاگه سعید اقا باشه سعیده خانومهاگه حمید آقا باشه حمیده خانومه........پس حتما مرد ضعیف بوده که یه عده به خانوما میگن ضعیفه!!!پرچم بالاااااااااااااا......... سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۹۰ روز قبل جدا از قهرمانیهای آسیایی و چهار تایی و این حرفا..بزرگترین افتخار ما استقلالیا اینه که.........تتلو پرسپولیسیه!!:))))))))))))))) shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۴۹۰ روز قبل ﺁﮔﻬﯽ ﺟﺪﯾﺪ ﻓﺮﻭﺵ پرسپولیس :......ﯾﻪ ﺗﯿﻢ ﻗﺪﯾﻤﯿﻪ، ﻣﺎﻝ ﯾﻪ ﻣﺪﯾﺮ ﻋﺎﻣﻞ، ﻓﻘﻂ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﻣﯿﺮﻓﺘﻪ ته جدول و میومده😄😝 سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۸۹ روز قبل زن وشوهر دعواشون میشه زن زنگ میزنه به مادرش میگه:مامان من میخوام چن روز بیام خونتون شوهرمو تنبیه کنم!مادر میگه:نه دخترم این شوهرت نیاز به یه تنبیه بزرگتر داره!من میام خونتون!!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۸۹ روز قبل هممون تو بچگی رفتیم جلو پنکه گفتیم:آآآآآآآآولی فقط شهرام شکوهی ازش پول درآورد!!!!!!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۸۹ روز قبل تو پایان هر جستجوی من.................گوگل! -_- سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۸۹ روز قبل میگن وقتی شب خوابت نمیبره ینی یه نفر داره بهت فکر میکنه.من که هر وقت سرمو میذارم رو بالش بیهوش میشم!خاک تو سرم! ^_^ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۸۹ روز قبل 40ﺳﺎﻝ ﭘﯿﺶ: ﮊﺍﭘﻦ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﻧﺪﺍﺷﺖ .ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻗﺪﺭﺕ ﺍﻭﻝ ﺁﺳﯿﺎ ﺑﻮﺩ .ﻧﺎﺻﺮﺧﺎﻥ ﺣﺠﺎﺯﯼ 20 ﺳﺎﻟﺶ ﺑﻮﺩ /ﺑﺎﺭﺳﻠﻮﻧﺎ ﺣﺘﯽ ﯾﻪ ﺟﺎﻡ ﺍﺭﻭﭘﺎ ﻧﺪﺍﺷﺖ /ﺑﺎﺯﯼ ﻫﺎ ﺳﯿﺎﻩ ﺳﻔﯿﺪ ﭘﺨﺶ ﻣﯿﺸﺪ /ﭘﺎﺱ ﺭﻭ ﺑﻪ ﻋﻘﺐ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﺍﺯﺑﺎﻥ ﺧﻄﺎ ﻧﺒﻮﺩ /ﺑﺮﺩﻫﺎ 2 ﺍﻣﺘﯿﺎﺯ ﺩﺍﺷﺖ /ﻣﺎﯾﮏ ﻭﯾﻠﯿﺎﻡ ﻓﻮ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﮐﺎﻣﺮﻭﻥ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺍﻭﻣﺪ. . .ﺍﻻﻥ ﻧﺎﺻﺮﺧﺎﻥ ﻓﻮﺕ ﮐﺮﺩﻩ /ﺑﺮﺩ 3 ﺍﻣﺘﯿﺎﺯ ﺩﺍﺭﻩ /ﮊﺍﭘﻦ ﻗﺪﺭﺕ ﺍﻭﻝ ﺁﺳﯿﺎ ﺷﺪﻩ /ﻓﻨﺎﻭﺭﯼ ﺧﻂ ﺩﺭﻭﺍﺯﻩ ﺍﻭﻣﺪﻩ /ﺩﺍﻭﺭﻫﺎ ﺑﺎ ﮔﻮﺷﯽ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺗﻤﺎﺱ ﺩﺍﺭﻧﺪ /ﺑﺎﺯﯼ ﻫﺎ ﺑﺎ 20 ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ ﻧﻤﺎﯾﺶ ﺩﺍﺩﻩ ﻣﯿﺸﻪ /ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺩﺍﻭﺭﻫﺎ ﺑﻪ 5 ﺭﺳﯿﺪﻩ /ﻃﻮﻝ ﺯﻣﯿﻦ ﮐﻠﯽ ﺯﯾﺎﺩﺗﺮ ﺷﺪﻩ /ﺑﺎﺯﯾﮑﻨﻬﺎ ﺑﺎ ﺍﺳﺘﻮﮎ ﺑﺎﺯﯼ ﻣﯿﮑﻨﻦ /ﺣﺘﯽ ﻣﺎﯾﮏ ﻭﯾﻠﯿﺎﻡ ﻓﻮ ﻓﻮﺕ ﮐﺮﺩ . . ـــ. . ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ 45 ﺳﺎﻟﻪ ﻓﻘﻂ ﯾﻪ ﭼﯿﺰ ﻫﯿﭽﻮﻗﺖ ﻋﻮﺽ ﻧﺸﺪ .پرسپولیس هنوز قهرمان آسیا نشده :)))) وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۴۸۸ روز قبل از یه کچل میپرسن . اسم شامپو تون چیه . میگه من شامپو لازم ندارم . از شیشه پاک کن استفاده میکنم . وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۴۸۸ روز قبل جن اولی . فیلم دختر بدون آرایش 2 را دیده ای جن دومی . آره خیلی ترسناک بود . وقتی دیدم تا دو هفته همش فکر میکردم یه دختر بدون آرایش پشت سرمه جن اولی . بنظر من وجود نداره . همش خرافاته . جن دومی . اصلا بیا بخوابیم تا از این حرفهای ترسناک نزنیم . جن اولی . اگر کابوس این فیلم بزاره بخوابم . وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۴۸۸ روز قبل مورد داشتم . یارو رفته استخر و با مایو همینطوری دور استخر راه میرفته . غریق نجات بهش میگه . چرا نمیری تو آب . یارو میگه . دکتر بهم گفته دیسک کمر داری برو استخر فقط راه برو . میگن نجات غریق شیرجه رفته کف استحر و بالا نمیاد . وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۴۸۸ روز قبل وسعت دید خانمها . دیدن یک تار موی شرابی روی کت شوهر . و ندین تیر چراغ برق موقع رانندگی . وسعت دید آقایون . ندیدن تغییر رنگ موی خانمشون از مشکی پر کلاغی به بلوند و دیدن خراش یک سانتی روی رنگ ماشین زیر گلگیر سمت راست . وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۴۸۸ روز قبل به غضنفر میگن بابات چطوری مرد . میکه از پشت بوم افتاد سر کولر . کولر کنده شد . کولر و بابام افتادن تو بالکن . بالکن خراب شد . بعد بابام و کولر و خرابه های بالکن افتادن روی نور گیر . سقف نور گیر خراب شد و تمام شیشه هاش شکست . بعد بابام و کولر و خرابه های بالکن و سقف نور گیر و شیشه های شکسته افتادن روی گلدونهای لبه باغچه . دیم همیطور پیش بره خونه خراب می شیم . با یه تیر بابام و خلاص کردم . هم جلوی خرابکاریاشو گرفتم و هم خونه رو نجات دادم . raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۴۸۶ روز قبل دیگه شورشو در اوردن. اول میگفتن mersi بعد شد merc بعد شد mer۳۰ بعد شد mer۲۰+۱۰ دیروز یکی برام پیغام فرستاده ۱۰-۱۵+{۲ (mer{ (۱۰+۴۰.فکر کنم ۲ سال دیگه معادله ۶ مجهولی و انتگرال میفرستن. raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۴۸۶ روز قبل امروز به معنای واقعی کمبود یه مرد را توی زندگیم احساس کردم،کمبود دستهای محکم قوی و مردانه اش را…لامصب در شیشه مربارو هر کاری کردم باز نشد raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۴۸۶ روز قبل هر وقت رییس فرهنگستان ادب پارسى(غلام علی حداد عادل) ، اسم و فامیلش رو فارسى کرد و گذاشت :"نوکرشیرخدا آهنگر دادرس"ما هم به تبلت میگیم ؛" رایانک مالشى" !!!!!. raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۴۸۵ روز قبل خوردن شیرینی خیلی راحته...خواندن داستان شیرین هم راحته...اما پیدا کردن دوست شیرین خیلی سخته............شماچطوری منو پیدا کردید؟؟؟والا مردم چه شانسایی دارن.. raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۴۸۵ روز قبل :به مامانم میگم شام چی داریم؟؟ میگه پرچم ایران.................................تازه فهمیدم منظورش پنیر و خیار و گوجه بوده...خلاقیت به این میگن!!!یه همچین خانواده ای هستیم ما.... raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۴۸۵ روز قبل پسری در دانشگاه عاشق دختری شدپس از مدتی ترس را کنار گذاشت و حرف دلش را به دختر زد. دختر عصبانی شد و تهدید کرد که در صورت تکرار مزاحمت به حراست شکایت کندپسرک بیخیال شده بود اما دختر خواست جبران کنددختر جزوه پسر را قرض گرفت و در آن نوشت:از این که ناراحتت کردم عذر میخوام. اگه منو بخشیدی باهام تماس بگیر تا قرار بذاریم و بحرفیم. اینم شمارمه....یک روز گذشت و پسرک نزنگید، روز بعد هم نزنگید و تا ابد پسرک زنگ نزد....نتیجه اخلاقی:پسرا هرگز لای جزوشون رو باز نمیکنن! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۸۵ روز قبل عقل که نباشه ؟؟؟؟؟؟؟؟عمه در عذابه! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۸۵ روز قبل سر کلاس استاد فیزیک گفت:100 بار گفتم من یه مطلبو دوبار تکرار نمیکنم!من :)))))بچه هاااا:)))))))))))استاد:-/ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۸۵ روز قبل تا حالا میدونستین بلبل انگلیسی صحبت میکنه؟؟منم نمیدونستم. امروز همراه اول پیام داده اگه میخواین مثل بلبل انگلیسی صحبت کنینعدد 1 را به 2071 ارسال کنید!!منم از اینجا متوجه شدم! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۸۵ روز قبل 20جلسه رفتم کلاس زبان فرانسه فقط یه چیز یاد گرفتم . . . . . . . . . . . . . اونم اینکه هیچی زبون مادری نمیشه والا سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۸۵ روز قبل سلام.میدونی امروز چه روزیه؟!!! ....... ..... .... ... .. . نه جون من نمیدونی؟؟!!! بابا از تو بعیده!! . .. ... .... ..... ...... زود برو تقویمو ببین!!! زوووووود باش! . . . . فهمیدی؟! آره درسته!! امروز روزیه که یه بیکاری مث من یه جلبک ذهنی مث تو رو سرکار گذاشت! زود برو تو تقویم بنویس یادت نره!!! آفرین......بای!!! :دی سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۸۵ روز قبل کره خر چیست!!؟؟؟ . . . . کسی ک از سوپری کره میخرد:-) بگی شنیدم دندوناتو،خرد میکنمo_O سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۸۵ روز قبل سلامتی عشقم که تمام زندگیشو بخاطر من میده...اولویت زندگیش منم...همیشه پیشم هست و تنهام نمیزاره و من نفسشم . . . . . . . . . . . . تابلوعه دارم دروغ میگم یا نه؟؟ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۸۵ روز قبل بابام واسه مامانم گل خریده، مامانم میگه گله؟ بابام میگه: تا نظر کمک داور چی باشهمنو بابام :))) مامانمم برگشت گفت: نظر کمک داور رو نمیدونم ولی نظر کمیته انضباطی اینه که: امشب گشنه بخوابین تا منو دیگه مسخره نکنین... ما :| سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۸۵ روز قبل همیشه با همه خوبی و میگی میخندیهمینکه 2 روز سگ میشی و بی حوصله . . .همه میگن تازه شناختمت:| :|هییی:| :| سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۸۵ روز قبل یارو باهام صحبت میکنه میگه اسمم میناست اسم پروفایلش NA ZA NIN هستشاسم ای دی فیسبوکش ایدا مهربانی.... بعد ایمیلشو هم هست المیرا 68 سازمان سیا تو شناسایی این مشکل پیدا میکنه ... انوقت تو جزییات زده از دروغ بیزارم سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۸۵ روز قبل خونمون مهمون اومد،وقتی در رو بازکردم دخترشون قدش حدود یک و هشتاد نود بود ٬وقتی کفشش رو درآورد یک و هفتاد وپنج شد !!!اومد توی خونه گل سرش رو برداشت شدیک و پنجاه .....نگرانم کم کم محو بشه ... سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۸۵ روز قبل دختره توی فیسبوک نوشته:انقدربدم میاد ازپسرهایی که واسه علافی میان فیس بوک......انگارخودش تو پروفایلش اورانیوم غنی میکنه!!!"> وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۴۸۵ روز قبل بعد از باخت استقلال مقابل تراکتور اونقدر حالم گرفته که هیچ چیزی نتونسته منو بخندونه . انشااله با پیروزی تو دربی و شکست لنگیها باز هم تو کوچه ما عروسی بشه و ما هم بخندیم . بنظر شما اینکار شدنیه یا یک آرزوی دست نیافتنی . zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۴۸۵ روز قبل نوشته شده توسط: shide HR پیام بازرگانیای خارجیو ببینین خدایی...مثلا همین تبلیغ آیفون شیش یارو خودشوکشته با آیفون دومینو درست کرده در حد بنز!!!بعد ما... بچین بچین بچین بچین نچین بچین چینچین نچین بچین ن ن نچین آها حالا بچین :|والا با این تبلغاشون! zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۴۸۵ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 یه اطلاعیه دیدم پشت شیشه ی یه مغازه:مقداری پول پیداشده پس هم نمیدم خودم لازم دارم دنبالش نگرد...ملته ما داریم؟؟؟؟؟!!!!! zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۴۸۵ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 تو مترو دختره عطسه کرد!پسره: خانم ببخشید شما کالیفرنیایی هستید؟!دختره: نه چطور؟پسره: آخه با لهجه کالیفرنیایی عطسه کردید!من O_o اوباما :))صنف مخ زنان :))) وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۴۸۵ روز قبل غضنفر میمیره . اون دنیا ازش سوال میکنن که . چی شد مردی . میگه داشتم شیر میخوردم . میگن شیر فاسد بود . میگه نه بابا . گاوه یهو نشست . raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۴۸۴ روز قبل به اون دسته از کسایی که به پسرای ابرو برداشته فحش میدن باس گفت : با یه خانوم متشخص اینجوری حرف نمیزنن ! raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۴۸۴ روز قبل ﺁﻗﺎﯾﻮﻥ ﻣﺤﺘﺮﻡ ﺍینقد ﻧﮕﯿﻦ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺧﻮﺍﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺪﺍﺭﻥ ﺗﺮﺷﯿﺪﻥ ، ﺧﻮﺏ ﭘﻮﻝ ﻧﺪﺍﺭﯾﻦ ﺯﻥ ﺑﮕﯿﺮﯾﻦ ﭼﺮﺍ ﺑﻬﺎﻧﻪ ﻣﯿﺎﺭﯾﻦ :| shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۴۸۴ روز قبل ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ بستنی ﭼﯿﻨﯽ :مواد لازم:是一个百分点但由于缺乏必要 。有一有哪些طرزتهیه:是一个国家的发展与进步发展了一所。和社会事业单位工作人员说你看是。是一个 。ﻓﻘﻂ ﻣﻮﺍﻇﺐ ﺑﺎﺷﯿﺪ 了我也没 ﺭﺍ ﺯﯾﺎﺩ ﻫﻢ ﻧﺰﻧﯿﺪ.ﺍﻟﺒﺘﻪ 了他的人 ﺍﺧﺘﯿﺎﺭﯼ ﺍست.😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۴۸۴ روز قبل دیگه تصمیم گرفتم به جای این جوکای مسخره و کپی کردن از این ور و اون ور یکم فلسفی بحرفم! هرکی پایه هست بیاد راجع به ایدئولوژی رفتارهای ساختار گرایانه از رهیافت های مدرن پوپولیستی در جوامع توسعه نیافته ی تاتوئست با رویکرد انتقادی مکتب فرانکفورت از دید روشن فکرهای بلشوییست ونئوکینزی ها و چپی های سوسیالیسم بحث کنیم! پایه ها لایک کنن شروع کنیم! ^__^ shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۴۸۴ روز قبل دنبال دوست دختر دوست پسر میگردی؟میخوای شماره بدی؟از تنهایی خسته شدی؟......بیست و هشتمین دوره ی بین المللی نمایشگاه کتاب تهران سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۸۴ روز قبل - یه زمانی وقتی به رفیقت فحش می دادی حکم مرگتو امضا می کردی، الان میزان صمیمیت و رفاقتتو نشون می دی سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۸۴ روز قبل فکرشو بکن اگــــه بابات میتونست فکرتو بخونه... اون موقع هر ۵ دقیقه یه چک محکم میخوردی !!!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۸۴ روز قبل پشت چراغ قرمز یه گدایی اومده کنار ماشین ..... میگم برو اونور پول ندارم! میگه.... نمیگفتی هم از قیافت معلوم بودزندگیه ما داریم؟ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۸۴ روز قبل یکی از دغدغه هام اینه که.... وقتی تابستون ازم میپرسن کلاس چندمی؟ بگم کلاس چندم بودمیا کلاس چندم میرم!انتخاب سختیه :)) سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۸۴ روز قبل این که میگن خوشگلی وخوشتیپی دردسر داره ، واقعا حقیقت داره!!! .. . . خواستم تــجربه شخصیم رو در اختیارتون گذاشته باشم ! :))))) سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۸۴ روز قبل از جلوی نقش جهان رد میشدم دیدم یه دختر خارجی دپرس داره عکس میگیره رفتم جلو بهش گفتم:?can you speak English انگار دنیا رو بـــهش داده بودند باکلی شوق و ذوق گفت:Yes,I caaaaaan زدم روشونش گفتم:Sorry ,I can't سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۸۴ روز قبل بـا رفیقم داشـتیم مـیرفتیم جـلو درشون، کـار داشـت... بـعد،رسـیدیم جـلو در گـفت: حـرکـتو نـگا! مـرگه مـن نـگا کـن ایـنجارو ... رفـیقم زنـگه خونشونو زد بـعد آبجیش آیفونو بـرداشـت ... قـبل از ایـنکه آبجیش چـیزی بـگه سـریع گُفت: کـیه؟ :)) آبـجیشم هـُول کـرد گـُفت :مـَنم :))) بـعد سـریع درو بـاز کـرد :))) خـدا وکـیلی نـیم سـاعـت دراز کـشیده بـودیم تـو پـیاده رو داشـتیم قـهقهه مـیزدیـما ..! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۴۸۴ روز قبل درسته پراید کولرش خوب نیست، ولی وُژدانی بخاریش خوب خنک می کنه :|صایپا متمعن! تعداد نمایش: 50 100 250 500 همه موارد ۱ صفحه ۲ از ۱۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا