آقای قلعه نوعی و بازیکنان از اینکه سند قهرمانی تراکتوررا امضاء کردین ازتون متنفرم.متنفر تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » آقای قلعه نوعی و بازیکنان از اینکه سند قهرمانی تراکتوررا امضاء کردین ازتون متنفرم.متنفر وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 آقای قلعه نوعی و بازیکنان از اینکه سند قهرمانی تراکتوررا امضاء کردین ازتون متنفرم.متنفر توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۱۲ روز قبل میگن سکوت علامت رضایته . ولی سکوت من به نحوه بازی و تعویضها و سردرگمی بازیکنان و الان این سکوت . بدترین اعتراضه مطمئن باشین اینطوربازی کنید لنگیها شما را قورت میدن raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۵۱۲ روز قبل این چه وضع بازی بود....فروزان دقیقا نقشش چی بود تو بازی؟؟؟؟واسخالی نبودن عریضه اون جا بود؟؟؟؟ محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۵۱۲ روز قبل وحید رو ویلچر باشه از این قرتی بهتره ولی حتما وحید چون باج نداده بازی نمیکنه تف به ذاتت قلعه واسه اینکه منصوریان قهرمان نشه به ما خیانت کردی نامرد وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۱۲ روز قبل دیشب چه فکر میکردم . امش چی شد . دیشب میگفم با شکست تراکتور هم انتقام فصل قبل و میگیریم و داغ قهرمانی را به دلشان میزازیم امشب همه چیز برای استقلال از دست رفت دیشب فروزان جو گیر شده بود و شده بود آرنولد . امشب دروازه بان مالدیو . در قسمت اضهار نظرها آقای سرمربی عذر خواهی کرده و من یک سوال ازش کردم . آقای سرمربی من با چشمان گریان از تو سوال میکنم . هدفت از این تعویضها چه بود . امشب فکر میکنم سوالم بیمورده . چرا ؟. چون حسن آقای آبی هفت جوب من را داد . خیانت بله خیانت. اما اشکهای مرا چه کسی میتونه پاک کنه . هیچوقت اینقدر احساس حقارت نکرده بودم . با این چهار گلی که خوردیم آیا دیگه استقلالیها روشون میشه با انگشت عدد چهار را نشان بدن . سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۱۰ روز قبل واقعا متاسفم واسه این تیم.به معنی واقعی کلمه تیمو تحقیر کردن.بنظر من که بهتره جلو لنگیا بازی نکنیم.اینطوری 3_0 میشه بهتر از اینه که 4 تا بخوریم. وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۰۹ روز قبل من هیچوقت از شکست نترسیدم و جا نخوردم. ولی از سرشکستگی میترسم. زیرا جز حقارت و انزوا چیزی نسیب ما نمیشه . پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا