خاطرات آبی ها .آرزوی لنگی ها تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » خاطرات آبی ها .آرزوی لنگی ها سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 خاطرات آبی ها .آرزوی لنگی ها توسط سید محسن رئیس السادات ۳۵۱۶ روز قبل یادش بخیر یادش بخیر یادش بخیر یادش بخیر بازی اس اس و جوبیلو ایواتا فینال باشگاههای اسیا1999 ک بالای صد هزار نفر آزادی رو آبی آبی کرده بودن خدا رو شکر که ما اس اسی ها از این صدهزارتا ها خیلی دیدیم مگر نه لنگیا دیگه چکار که نمیکردن ..خدا رو شکر خاطرات ما آرزووی لنگی هاس وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۱۶ روز قبل من قبلا گفتم و بازهم میگم که اگر تیم لنگیها جزء چهار تیم پایانی جام باشگاه های آسیا قرار بگیرن باید در باشگاه های آسیا رو تخته کرد . مطمئا باشین که توی حذفی اوت میشن . حسن همراه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۲۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن همراه ۳۵۱۵ روز قبل نوشته شده توسط: وهاب نظری نژاد من قبلا گفتم و بازهم میگم که اگر تیم لنگیها جزء چهار تیم پایانی جام باشگاه های آسیا قرار بگیرن باید در باشگاه های آسیا رو تخته کرد . مطمئا باشین که توی حذفی اوت میشن . shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۱۵ روز قبل لنگ که هیچی حذف میشه میره ولی با این بازی های مسخره ش به نظرم تو لیگ خودمون رده ی ١٠_١١هم براش زیاده... وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۱۵ روز قبل لنگ هم لنگهای قدیم لااقل دیگه اینقدر رنگ و رو رفته و مثل آبکش اینقدر سوراخ سوراخ نبودن . جالبه که لنگی باشی که این خودش یه غصه است . لنگتون و از چین بیارن . که این دیگه بدبختیه . سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۱۵ روز قبل نوشته شده توسط: shide HR لنگ که هیچی حذف میشه میره ولی با این بازی های مسخره ش به نظرم تو لیگ خودمون رده ی ١٠_١١هم براش زیاده... حسن همراه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۲۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن همراه ۳۵۱۴ روز قبل نوشته شده توسط: وهاب نظری نژاد لنگ هم لنگهای قدیم لااقل دیگه اینقدر رنگ و رو رفته و مثل آبکش اینقدر سوراخ سوراخ نبودن . جالبه که لنگی باشی که این خودش یه غصه است . لنگتون و از چین بیارن . که این دیگه بدبختیه . وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۱۳ روز قبل از یه لنگی پرسیدن . چرا لنگهای شما اینقدر سوراخ سوراخه . گفت از استقلالیها بپرسین . پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا