صبر وتحمل بخاطر به بار نشستن جوانگرایی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » صبر وتحمل بخاطر به بار نشستن جوانگرایی محمود اشوری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ فروردین ۱۳۹۴ ۱۹:۱۸ تعداد پاسخ ها 0 صبر وتحمل بخاطر به بار نشستن جوانگرایی توسط محمود اشوری ۳۵۲۶ روز قبل دوستان عزیزم.نظر شما راجع به اینکه تا دوسه سال توقع جام نداشته باشیم ومسولین تیمو با یه سری جوان با استعداد وجویای نام ببندندتا لااقل تا چند سال ثمرشو ببینیم چیه.دقیقا مثل سال 82 که دوسال دوم شدیم و بازیکنایی مثل پیروز قربانی وامیرحسین صادقی معرفی شدندوسال سوم قهرمان شدیم.دوستان ابی من لطف کنید نظر بدید. سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۶ روز قبل از نظر من خوبه اما اگه واقعا روی جوونا کار بشه و بازیکنای مسن کلا برن. محمود اشوری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ فروردین ۱۳۹۴ ۱۹:۱۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمود اشوری ۳۵۲۶ روز قبل blue.girl.................ممنون از نظرت. سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۶ روز قبل نوشته شده توسط: محمود اشوری blue.girl.................ممنون از نظرت.خواهش میکنم. raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۵۲۶ روز قبل نمیتونیم بگیم همه ی تیم نوپا و جوون بشه،چون هم تیم هم جوونا به تجربه های مسن ترانیاز دارن،ولی با این نظرم موافقم که تیم بهجوونای با استعدادو جویای نام،احتیاج داره تا بتونه خودشو دوباره نشون بده محمود اشوری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ فروردین ۱۳۹۴ ۱۹:۱۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمود اشوری ۳۵۲۵ روز قبل دقیقا وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۲۵ روز قبل دوست عزیز سه تا آبی . هر کار و هر برنامه ای مشکلات خودشو داره . نه تیم بشه مدرسه پیر مردها نه بشه دبستان ابتدایی . تا یک باشگاه تیم پایه نداشته باشه همینه . باشگاه باید در مقاطع و سنهای مختلف که همان زیر ساخت یک باشگاه است سرمایه گذاری کنه . نوجوانان . جوانان . زیر 23 سال که هم از خرید بازیکن راحت باشه و هم بازیکن به دیگر تیمها صادر کنه . بارها گفته ام که در ایران همیشه هدف فدای وسیله میشه . shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۲۵ روز قبل به نظر من بهتره که تیم ترکیبی از جون ها و با تجربه ها باشه . فکر میکنم اینجوری بهتره محمود اشوری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ فروردین ۱۳۹۴ ۱۹:۱۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمود اشوری ۳۵۲۵ روز قبل وهاب.با نظرت کاملا موافقم.بخصوص با اون تیکه اخرش. وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۲۵ روز قبل دوستان اگربرای فصل آینده تیموبه ما چند نفر بدن فکر کنم بهتر نتیجه میگیره. باور کنید که کادر فنی و بازیکنان اگر این صحبتهایی را که از سر دلسوزی گفته میشه بخونن خیلی از اشکالات تیم بر طرف میشه . افسوس که هوادار حرص میخوره ولی کو گوش شنوا . یک گوش آقایان در است یک گوششان دروازه . حالا هم که به میمنت و مبارکی پنج بازیکن بخاطر کارت زرد در آستانه محرومیت هستن . اینجاست که باید دید سر مربی چی را فدای کی میکند . با این اخطاریهای دو کارته باید دید تراکتور را فدای لنگیها میکنه و یا لنگیها را فدای تراکتور . پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا