آیا استقلال سهمیه را خواهد گرفت تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » آیا استقلال سهمیه را خواهد گرفت وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 آیا استقلال سهمیه را خواهد گرفت توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۲۹ روز قبل با توجه به بازی ضعیف بازیکنان آیا تیم میتواند سهمیه را کسب کند smh nazarinejad جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۰:۱۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط smh nazarinejad ۳۵۲۹ روز قبل انشالله که می تونیم. shahin sepehrband جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۲۰:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط shahin sepehrband ۳۵۲۹ روز قبل با توجه به بازی ضعیف بازیکنان آیا تیم میتواند سهمیه را کسب کند سلام حتما که میتونه سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۹ روز قبل بنظر من بعیده بتونیم سهمیه بگیریم. arezoo 2134 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ آبان ۱۳۹۳ ۱۴:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط arezoo 2134 ۳۵۲۹ روز قبل انشاالله که حداقل سهمیه رو میگیریم اگه قهرمان نمیشیم. وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۲۸ روز قبل بازی امروز با پدیده یه مقداری تکلیف را مشخص میکند البته نتایج دیگر بازیها را هم باید در نظر گرفت . تیمهای بالای سر استقلال نتیجه نگیرن و استقلال نتیجه بکیرد . باید منتظر ماند ببینیم چه پیش میاید . raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۵۲۸ روز قبل خدا کنه که بتونیم وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۲۸ روز قبل متاسفانه نتو نستیم و از پس تیم پدیده بر نیومدیم . نه . این تیم تو جدول بالا بیا نیست که نیست maryam 7 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ دی ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط maryam 7 ۳۵۲۸ روز قبل ما هوادارا که از خدامونه تیم سهمیه بگیره ولی متاسفانه با این بازیها و نتایج غیرقابل تحمل واقعا سخت و بعیده سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۸ روز قبل فک کنم کم کم داریم به لنگیها نزدیک میشیم!!!! وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۲۷ روز قبل تحمل این یکی خیلی سخته . اونهم همسایه شدن با لنگیها . arezoo 2134 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ آبان ۱۳۹۳ ۱۴:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط arezoo 2134 ۳۵۲۷ روز قبل دوستان درسته این 5 هفته اصلا خوب نتیجه نگرفتیم ولی فکر نمیکنید یکم بد بین هستید بابا ما کجا لنگ کجا بعدشم چند تا بازی نتیجه نگرفتیم دیگه قرار نیست که بقیه رو هم ببازیم . بهتر نیست اینقدر ناامید نباشیم . خدا رو چه دیدین شاید قهرمان هم شدیم . درسته انسان باید واقع بین باشه ولی خوب دیگه نه در این حد ... سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۷ روز قبل وقتی ذوب آهن و پدیده رو نتونستیم ببریم به بردن تراکتور امید داشته باشیم؟؟؟؟ arezoo 2134 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ آبان ۱۳۹۳ ۱۴:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط arezoo 2134 ۳۵۲۷ روز قبل آره مگه استقلال چیش از تراختور کمتره؟؟؟؟؟مگه شما از 5 تا گلی که ذوب آهن به نفت زد خبر نداربد که اینقدرذوب رو دست کم میگیرید؟؟؟ بعدشم فوتبال قابل پیش بینی نیست . احتمالا شما از همونایی بودید که اوایل نیم فصل دوم بعد از تساوی اس اس با استقلال خوزستان میگفتید : ما استقلال خوزستان رو نتونستیم ببریم حالا بیایم سپاهان رو ببریم ؟.... ولی ما بردیم . پس بهتر نیست امید داشته باشیم و دعا کنیم؟؟ من خودم دارم این هفته میرم مشهد ، دعا میکنم که هر 3 بازی رو ببریم انشاالله. سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۷ روز قبل من اصولا آدم بدبینی نیستم ولی دارم طبق بازیهایی که تیم داره انجام میده نظر میدم.بنظر شما اگه قرار باشه جلوی تراکتور همونطوری بازی کنیم که جلو پدیده بازی کردیم میتونیم ببریم؟؟؟؟ arezoo 2134 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ آبان ۱۳۹۳ ۱۴:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط arezoo 2134 ۳۵۲۷ روز قبل شاید یه برد زیبا و دلچسب نه ولی احتمال داره شانسی روی یه پنالتی و اخراجی و گل به خودی و...ببریم البته قبول دارم بازی با پدیده بی برنامه و عجول بودیم خیلی بد بازی کردیم ولی بازی با تراکتور بعید میدونم این شرایط بر بازی حاکم باشه.شایدم تراکتور تا 2 هفته دیگه افت کنه .همه چیز ممکنه. وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۲۷ روز قبل دوستان عزیز یا در مورد بازی با صبا بحث میکنن یا تراکتور . واصلا تیم لنگیها را فراموش کردین . شاید صبا را ببریم که احتمالش خیلی کمه . چرا . چون نحوه بازی تیم اینو میگه . تراکتور هم یک تیم جنگنده است . و مطمئنا بچه ها را حسابی خسته میکنند . میماند بازی آخر با لنگیها . چرا در نظر سنجی شهر آورد شرکت نمیکنید . حتما اون بازی نقطه عطف این نیم فصله . نظرتون و بدین شاید با نظر مثبت شما ما هم امیدوار بشیم . ضمنابا این چهار بازی امروز حدود 35 درصد وضع تیمهای بالای جدول مشخص میشه . پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا