دعا کن تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » دعا کن حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 دعا کن توسط حسین امیری ۳۵۷۹ روز قبل دوستان خوبم سلامتو این تایپیک هم دعا های خودتونو بذارید اگه کسی هم نیازی به دعا داشت همینجا بگه همه دست به دعا بشیم. حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۵۷۹ روز قبل خدایا.......دستانم خالی اند ودلم غرق در آرزوها............یا به قدرت بی کرانت دستانم را توانا گردان.............یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن................ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۷۹ روز قبل پروردگارا...دست نیاز را به درگاه تو دراز میکنمو از کسی خواسته هایم را طلب میکنم که هیچگاه بر سرم منت نمیگذارد.آرزوهایم را به تو میگویم.به تو که همیشه رازدار منی.صمیمی تر از همیشه سر بر آستان ملکوتیت میگذارمو در دل دعا میکنم و از تو میخواهم که ارامش برکت و سلامتی رابرای خودم عزیزانم و دوستانم ارزانی داری.الهی آمین. میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۵۷۸ روز قبل ممنون از امیرحسین عزیز. والاترین وارزشمندترین دعا؛ دعا برای ظهور امام زمان (عج)است. لطفا مریض ها ها را هم دعا فرمایید. من هم مریض دارم. یاعلی وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۷۸ روز قبل دعای مادرم (که انشااله روحش شاد و از ما راضی باشد ) این بود .خدایا تختهای بیمارستانها همیشه از بیمار خالی باشد . و هیچکس مریض نشود . شادی روح تمام مادرانی که در بین ما نیستن . صلوات . علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۵۷۷ روز قبل الهی آنم ده که بر من میپسندی الهی فقط شکرت میکنم و از تو فقط لذت نیایش میخواهم وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۵۲ روز قبل به کعبه گفتم . تو از خاکی . منم از خاک . چرا باید بدور تو بگردم . ندا آمد . تو با پا آمدی باید بگردی . برو با دل بیا تا من بگردم . وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۵۲ روز قبل باران میبارد . به حرمت کداممان . نمیدانم . من همین قدر میدانم . باران صدای پای اجابت است . خدا با همه جبروتش دارد ناز میخرد . پس نیاز بهترین کار است . وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۵۲ روز قبل من خدا را دارم . کوله بارم بردوش . سفری میباید . سفری بی همراه . گم شدن تا ته راه . خالقم با من گفت . هرکجا لرزیدی . از سفر ترسیدی . تو بگو از ته دل. من خدا را دارم . وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۵۲ روز قبل باغباني پیرم . که بغیر از گلها از همه دلگیرم . کوله ام غرق غم است . آدم خوب کم است . عده ای بی خبرند . عده ای کور و کرند. اندکی هم پکرند . و میان رفقا عده ای هم چو شما .تاج سرند. عیدتان مبارک . shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۳۸ روز قبل خواهش میکنم دعا کنید برای یه نفر که الان به دلیل تزریق پنسلین چینی تو کماست و یه بچه ی کوچیک داره ... وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۳۸ روز قبل دعای من قبل از نماز اینه . درد دردمندان دوا . حاجت حاجتمندان روا .قرض مقروضین ادا . مسافرین سفر بی خطر . و بیماران را شفای عاجل عنایت بفرما . آمین . خدا وکیلی هیچ خرجی هم نداره . خدایا دستمان بسویت دراز است و میدانم دستگیر هستی و دست رد به سینه هیچکس نمیزنی . ما را بحال خود وا مدار . ای ارحم الراحمین . محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۵۳۸ روز قبل هیچ چیزی مثل سلامتی نمیشه خدایا تمام مریض ها رو شفا بده و به تمام مردم سلامتی بده به خودت قسم بالاترین نعمتی که بهمون دادی همین سلامتیهمتاسفانه اینقدر برنج اشعه ای و مرغ و گوشت های هورمونی تو ایران زیاد شده که تمام مردم دارن از سرطان می میرن وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۳۷ روز قبل آبی عزیز اگر می بینی که تا الان زنده ایم به این خاطره که یکی اون بالا هوای بندگانش را داره . پس دستانمان بالا میگیریم و برای سلامتی و تندرستی تمامی ایرانیان عزیز دعا میکنیم . میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۵۳۷ روز قبل اللهم الشف کل مریض.... وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۳۷ روز قبل یا من اسمه و دوا و ذکره و شفا. خداوندا به کلییه بیماران شفا عنایت بفرما و بندگانت هیچ وقت محتاج دوا نشوند . آمین . shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۳۶ روز قبل به لطف خدا و دعای شما دوستای مهربونم ایشون به هوش اومدن . الان فقط چشماشونو میتونن باز نگه دارن بازم دعا کنید براشون . از همتون ممنونم ... علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۵۳۶ روز قبل چقدر سخت است فریاد بی صدا چقدر سخت است فریاد بی انتهاهمه فریادهای دردم سکوت است بی صداتمام زندگی در سکون بی صدااز این نعره های بی صدا کر شده جان مندگر تاب ندارد فریادهای بی صداصدای شکستن شده عادت هر شبم دگر نیست چیزی امشبم بشکند در تنمعزیزان من این صدای مهیب انفجارهمین جاست منم ببینید چیزی نمانده بجا به زحمت شده حمل این پیکرمصدای نا توانی رسیده برتنمصدایی نا آشنا و غریبمرتب زمزمه میکند بر تنمبه نجوا برایم طعنه ها میزنداز این پس منم مالک پیکرتدگر نیست فرمان برت این تنتمنم بیماری و درد تو تو را چاره نیست منم حکمرانصداهای این نو رسیده تنم سست کردولی در دلم جایی نبود از برشدلم از یاد لله لبریز بوددگر جای خالی نبود بهر فریاد اودر آن لحظه های پر زدرد شبمگرفتم به دستم بگفتم به دردتو را هر چه خواهی بکن با تنم بگیر هر چه خواهی از پیکرمتوانت نیست بگیری یاد خداتوکل کردم به هر آنچه هست قسمتم شاید دعا نباشه ولی حرف دلم بود گفتم برای شما ذوستان وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۳۶ روز قبل علی آقا بسیار عالی و پر معنی بود . فقط یاد خداست که دلها آرام میگیرد . خدایا با دست خالی بدنیا آمدیم .نگذار با دست خالی از این دنیا برویم raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۵۲۷ روز قبل همیشه دعا کنیدچشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیندقلبی که خطاکارترین ها را ببخشدذهنی که بد یها را فراموش کندو روحی که هیچ گاه ایمانش به خدا را از دست ندهد raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۵۲۷ روز قبل خدایا!!! میشه لبخند و رو لب همه جاری کنی؟خدایا!!! میشه زندگی رو واسه همه شیرین کنی؟خدایا!!! میشه دل همرو شاد کنی و شاد نگه داری؟ای خدا… وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۲۷ روز قبل برای صدقه دادن توی جیب هایمان بدنبال کمترین مبلغ میگردیم ! و از خداوند بالاترین درجه نعمتها را میخواهیم . چه نا چیز می بخشیم . و چه بزرگ تمنا میکنیم . پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا