بیایید در تالار شاد باشیم و بخندیم تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » بیایید در تالار شاد باشیم و بخندیم وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۳۱ روز قبل یه بارم بجای او تا دی واسه تنوع از D برو تا O همسر لیلا اوتادی وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۳۰ روز قبل شاید این نوشته جوک نباشد ولی خواندنش خالی از لطف نیست . شما هم میتوانید به سایت لنگیها مراجعه کنید تا این عقده ایها را بهتر بشناسید . این موضوع مربوط به جدول لیگ برتره . جدول لیگ برتر تراکتور اول . نفت دوم . سپاهان سوم . فولاد چهارم . استقلال با 43 امتیاز پنجم و ذوب با 42 امتیاز ششم کاری به بقییه تیمها نداریم . حال جدول لیگ برتر در سایت لنگیها . تراکنور . نفت . سپاهان . فولاد . اینجا جالبه که این عقده ایها ذوب را با 42 امتیاز و تفاضل گل بیشتر در رده پنجم و استقلال را یا 42 امتیاز و تفاضل گل کمتر در ششم نوشته اند . یعنی اینها اینقدر احمقن که نمیدانند استقلال 43 امتیاز داره و در رده پنجم جدول قرار دارد . خریت نعمتیست خدادادی که خداوند نصیب لنگیها کرده . سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۹ روز قبل میدونم وقتی دارین پست میخونین دعا میکنین من باشم!......خواستم بگم دعاتون مستجاب شد منم :)))^_^ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۹ روز قبل یارو بعد از 30 سال میفهمه فلجه...بهش میگن چرا انقدر دیر فهمیدی؟.....میگه ناموسا فکر میکردم حسش نیست!!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۹ روز قبل تمام دعواهای زنو شوهرا سر مینا و تینا است..........مامانمینا...مامانتینا....!!!من برم دنبال اکتشافات بعدیم.. سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۹ روز قبل دختره زنگ زده میگه:داری چیکار میکنی؟میگم:دارم دوسیب میکشم.....میگه:بهت نمیاد نقاش باشی!!!!!!!!میخوام برم خواستگاریش... این زن زندگیه والا.. سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۹ روز قبل یارو کامنت گذاشته دیکته یه کلمه رو بلد نیست کمکم کنید.غبراق یا قبراغ یا غبراغ یا قبراق..؟بعد ملت همه نوشتن:ghebragh raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۵۲۹ روز قبل ﯾﻪ ﺷﺐ یه مرده ﺑﻪ ﺯﻧﺶ ﻣﯿﮕﻪ ﺧﺎﻧﻢ ﻣﻦ ﺍﻣﺸﺐﻫﻮﺱ ﻧﻮﻥ ﺑﺮﺑﺮﯼ ﮐﺮﺩﻡ . ﺯﻧﺶ ﻣﯿﮕﻪ ﺧﻮﺏ ﺑﺮﻭﺑﮕﯿﺮ ﻣﻦ ﻫﻢ ﺑﺨﻮﺭﻡ . مرده ﻣﯿﺮﻩ ﻧﻮﻧﻮﺍﯾﯽ ﻣﯿﮕﻪ ﺷﺎﺗﺮ ۲ ﺗﺎ ﻧﻮﻥ ﺑﺮﺑﺮﯼﺑﺪﻩ .ﺷﺎﺗﺮ ﻣﯿﮕﻪ ﭼﺮﺍ ۲ ﺗﺎ ؟ﻣﯿﮕﻪ ﺁﺧﻪ ﺧﺎﻧﻮﻣﻢ ﻫﻢ ﻫﻮﺱ ﻧﻮﻥ ﺑﺮﺑﺮﯼ ﮐﺮﺩﻩ .ﻭﻗﺘﯽ ﺑﺮﻣﯿﮕﺮﺩﻩ ﺧﻮﻧﻪ ﻭ ﻧﻮﻥ ﺭﻭ ﻣﯿﺬﺍﺭﻩ ﺗﻮ ﺳﻔﺮﻩﺯﻧﺶ ﻣﯿﮕﻪ ﺍﯾﻦ ﻧﻮﻥ ﺭﻭ ﺍﺯ ﮐﺠﺎ ﺧﺮﯾﺪﯼ ؟ﺍﻭﻧﻢ ﻣﯿﮕﻪ ﺍﺯ ﺳﺮ ﮐﻮﭼﻪ .ﺯﻧﺶ ﻣﯿﮕﻪ ﺧﻮﺏ ﺩﺳﺘﺖ ﺩﺭﺩ ﻧﮑﻨﻪ ﻭﻟﯽ ﻣﻦﻧﻤﯿﺘﻮﻧﻢ ﯾﻪ ﻧﻮﻥ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺨﻮﺭﻡ ، ﭼﻮﻥ ﺗﻮ ﺭﮊﯾﻤﻢ . مرده ﻣﯿﮕﻪ ﻋﯿﺒﯽ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻫﺮﭼﯽ ﻧﺨﻮﺭﺩﯼ ﻣﻦﻣﯿﺨﻮﺭﻡ .ﺧﻮﺭﺩﻥ ﮐﻪ ﺗﻤﻮﻡ ﺷﺪ ﺭﻓﺘﻦ ﺑﺨﻮﺍﺑﻦ .ﻫﻨﻮﺯ ﺳﺮﺷﻮﻥ ﺑﻪ ﺑﺎﻟﺶ ﻧﺨﻮﺭﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺧﻮﺍﺑﺸﻮﻥﺑﺮﺩ .....................ﺍﻻﻧﻢ ﺧﻮﺍﺑﯿﺪﻥ ، ﺑﺬﺍﺭ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﺑﺸﻦ ﺑﺒﯿﻨﯿﻢ ﺩﯾﮕﻪﭼﯿﮑﺎﺭ ﻣﯽﮐﻨﻦ ، ﺣﺘﻤﺎ ﺩﺭ ﺟﺮﯾﺎﻥ ﻣﯿﺬﺍﺭﻣﺘﻮﻥ,,,, raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۵۲۹ روز قبل کامبیز 33ﺗﺎ ﺁﺑﻤﯿﻮﻩ ﺩﺍﺭﻩ 20 ﺗﺎﺷﻮ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ ﺣﺎﻻ کامبیز ﭼﯽ ﺩﺍﺭﻩ!!؟؟؟.....افرین ﺩﺭﺳﺘﻪ کامبیز ﺟﯿﺶ ﺩﺍﺭه shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۲۹ روز قبل بوی دود می آید !به گمانم جماعتی پای دنیای مجازی میسوزانند ” عمـرِ خویش را ” …......نه نه ادامه بدیددوستان اشاره میکنن ذغال قلیون افتاده رو فرش. shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۲۹ روز قبل بابام بهم میگه زمان ما بچه حق نداشت دست به کنترل بزنه.............. سه روز دارم قانعش میکنم که زمان شما کنترل نبود میگه زر نزن احترام که بوده shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۲۹ روز قبل دیروز یه دختر تو خیابون از پورشه پیاده شد اومد به طرفم گفت : میشه ازتون خواهش کنم با من ازدواج کنید ؟حاضرم ماشینم و یک میلیارد تومن پول هم بهت بدم گفتم : نه و رفتم میدونین بچه ها , اخلاق برا من خیلی مهمه اول باید سلام میکرد raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۵۲۹ روز قبل غضنفر میمیره میره اون دنیا، ازش میپرسن چی شد مُردی؟ میگه داشتم شیر میخوردم ! میگن: شیرش فاسد بود؟ میگه نه بابا، گاوه یهو نشست وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۲۹ روز قبل دختر آبی انصافا کاشف خوبی هستی و این کشفیات شما باعث شده که تالار از رونق نیفته . خدایی میگم خسته نباشی . بکمک شماها انشااله این تالار پر رونق میمونه تا چشه هر چی لنگیه کور شه . وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظري نژاد ۳۵۲۹ روز قبل به رفیقم زنگ زدم و بدون مقدمه پرسیدم . مدونی قیمت نبات چنده .گفت . نه . چطور پرسیدم نقل چی میدونی چنده . گفت نه نمیدونم . پرسید مگه میخوای ازدواج کنی . گفتم نه . فقط می میخواستم ثابت کنم خیلی خری . گفت چه ربطی داره . گفتم از قدیم گفتن خر چه داند قیمت نقل و نبات . raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۵۲۹ روز قبل دسشویی پارک بودم یکی در زد. گف :سلام خوبی؟ من باخجالت :خوبم مرسی!گف چیکا میکنی؟ گفتم آدم اینجا چیکار میکنه؟ گف :میتونم الان بیام اونجا؟ عصبی شدم گفتم :هنوز کار دارم. یهو گف بهت زنگ می زنم الان یه دیونه تو دسشویی داره جواب میدهمن|:آفتابه که غش کرد سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۸ روز قبل نوشته شده توسط: وهاب نظری نژاد دختر آبی انصافا کاشف خوبی هستی و این کشفیات شما باعث شده که تالار از رونق نیفته . خدایی میگم خسته نباشی . بکمک شماها انشااله این تالار پر رونق میمونه تا چشه هر چی لنگیه کور شه . خواهش میکنم وظیفه است. raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۵۲۸ روز قبل اگه لامصـــب ۳تا یخچال فریزر ساید بای سایدیا ۴ تا تلویزیون و شونصد تا لوازم خونگی دیگه هم توخونه باشهاز نظر مادرم ۹۰ درصد قبض برق مال لپ تاپ منه سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۸ روز قبل مامانم اومده میگه سرویس بهداشتی رو الان جرم گیری کردم و برقش انداختمببینم یه نفر بره دستشویی قلم پاشو میشکنم.هیچی دیگه الان داریم دسته جمعی از توالت مسجد محل برمیگردیم!!!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۸ روز قبل زمانیکه اخلاق شوهراتون خوب میشه 2 راه دارین:یا بهشون تافت بزنین که همون حالتی بموننیا پیف پاف بزنید که در اوج بمیرن و آخرین خاطره ای که ازشون براتون باقی میمونهخوب باشه*_0 سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۸ روز قبل بنظر من سخت ترین عذاب رو تو دنیا پسر نوح کشیدفک کن داری غرق میشی یه گورخرم داره از رو کشتی بابات برات دس تکون میده. raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۵۲۸ روز قبل امروز دیدم پشت یه پیکان نوشته بود:Go with withبعد کلی تحقیق و تفحص در متون انگلیسی فهمیدم منظورش هست:برو بابا!!Go=برو with=با with=بامملکت نداریم که،زندان نوابغه:-| سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۸ روز قبل کشاورزی مشغول پاشیدن بذر بوددختر ثروتمند و مغروری به او رسید و گفت:بکار بکار که هرچه بکاری ما میخوریمکشاورز نگاهی به او انداخت و گفت:دارم یونجه میکارم! D: سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۸ روز قبل آخرین کری پرسپولیسی ها:ما امتیاز ازدست میدیمتا شما تو جدول بالا برید!!من دیگه حرفی واسه گفتن ندارم. raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۵۲۸ روز قبل تو صف نون بودم دیدم دوتا پسر هفت هشت ساله سر نوبت با هم بحث میکردناولی :برو بابا!دومی :به من نگو بابا به من بگو عمو، وقتی میگی بابا من نسبت بهت احساس مسئولیت پیدا می کنم!من ۸سالم بود، پشت کمدمو به امید راه پیدا کردن به سرزمین نارنیا بررسی می کردم! raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۵۲۸ روز قبل غضنفر می ره دستشویی، می زنه آفتابه رو لتو پار می کنه.بهش می گن: چرا آفتابه رو این جوری کردی؟می گه: برام ژست گرفته بود! وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۲۸ روز قبل اتفاقا لنگیها هم ژستشون تمام آفتابیه ای است . خوب لنگیه دیگه . کاریش نمیشه کرد . وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۲۸ روز قبل زنی سر قبر شوهرش با گریه میگفت . بچه ها لباس ندارن . کفش ندارن . قلم و دفتر ندارن . پول تو جیبی ندارن . غضنفر که از اونجا رد میشد . گفت . ای یارو مرده یا رفته بندر . shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۲۷ روز قبل ” کادو نمیخوام فقط آدم باش ”حرفی که بابام هرسال روز پدر بهم میگه !اما من هر سال براش کادومیگیرم ، آسونتره :D shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۲۷ روز قبل ﻛﻴﻒ ﭘﻮﻝ ﺯﻥ ﻫﻤﺴﺎﻳﻤﻮﻥ ﺭﻭ ﺯﺩﻥﻣﻴﮕﻪ عیبی ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻣﻦ ﮐﻪ ﺍﺯﺵ ﮔﺬﺷﺘﻢﻭﻟﯽ ﺍﻟﻬﯽ ﺧﺮﺝ ﺩﺍﺭﻭ ﻭ ﺩﺭﻣﻮﻥ ﻭ ﺍﻭﺭﮊﺍﻧﺲ ﻭ ﺗﺼﺎﺩﻓﺶ ﺑﺸﻪﺍﻟﻬﯽ ﺧﺮﺝ ﺳﺪﺭ ﻭ ﮐﺎﻓﻮﺭ ﻋﺰﻳﺰﺍﺵ ﺑﺸﻪﺍﻟﻬﻲ ﺧﺪﺍ ﺑﺰﻧﺘﺶ ﺑﻪ ﺯﻣﻴﻦ ﮔﺮﻡ ﻓﻠﺞ ﺑﺸﻪﺑﻪ ﻧﻈﺮﻡ ﺑﺎﻳﺪ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﻣﻔﻬﻮﻡ ﮔﺬﺷﺖ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﺻﺤﺒﺖ ﻛﻨﻢ :| shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۲۷ روز قبل ۹۰ % دختر پسرا جذابن !بقیشون همسایه و همکلاسی های ما هستن :| سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۷ روز قبل بیشتر از انچه برای موفق بودن تلاش میکنی برای با ارزش بودن تلاش کن....!من و انیشتین همین الان یهویی....!!^_^ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۷ روز قبل هاردی:فردا دم آفتاب اعداممون میکنن.لورل:کاش فردا هوا ابری باشه... سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۷ روز قبل میخوام واستو یه پست انگلیسی بزارم حال کنید................POSTحال کردین؟؟؟!!خخخخخخخخخدایا اخه چرا منو انقدر بانمک آفریدی؟/ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۷ روز قبل رمز عدم موفقیت دو جملس:حسش نیست!از فردا! وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۲۷ روز قبل لبنیات هر روز گران میشه . بنظر شما گاو ها مسئولن . یا مسئولین دام و طیور گاون . وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۲۷ روز قبل پلیس منکرات دهن غضنفرو بو میکنه بهش میگه عرق خوردی . غضنفر میگه نه بخدا زیاد حرف زدم دهنم عرق کرده . وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۲۷ روز قبل غضنفر به زنش گفت . امروز جون یه نفرو نجات دادم . زنش گفت چطوری . غضنفر گفت . هزار تومن به یه فقیر دادم از خوشحالی نزدیک بود سکته کنه . منم هزار تومن و ازش گرفتم . raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۵۲۷ روز قبل پشت سر یه مرد موفق یه زن زیبا هستپشت سر یه زن زیبا یه مرد توانمندهپشت سر یه مرد توانمند یه زن سن بالاو پشت سر زن سن بالا یک پسر باهوشو پشت سر پسر باهوش من هستم :|پشت سر منم یکی زنبیل گذاشته رفته . . .ببخشید تو صف نون سنگکی ام حوصلم سر رفتهگفتم دوستان رو معرفی کنم خدمتتون :D raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۵۲۷ روز قبل ﻣﯿﺪﻭﻧﯿﻦ ﺍﮔﻪ ﺯﺭﺍﻓﻪ ﻣﺎﺳﺖ ﺑﺨﻮﺭﻩ ﭼﯽﻣﯿﺸﻪ؟؟؟......ﺗﺎ ﻣﺎﺳﺖ ﺑﻪ ﻣﻌﺪﺵ ﺑﺮﺳﻪ ﺗﺎﺭﯾﺦﺵ ﻣﯿﮕﺬﺭﻩ ﻣﺴﻤﻮﻡ ﻣﯿﺸﻪ :|.ﺗﺎ ﺍﮐﺘﺸﺎﻓﺎﺕ ﺑﻌﺪﯼ خدانگهدارمورچه ای را دیدمبا این کوچکی اش باری را میبرد از خود بزرگتر . . .منم اصن حال و حوصله ی لوس بازی و متحول شدنُ نداشتمکشتمش |:همینم مونده از مورچه پند بگیرم********************ﻣﯿﮕﻮﯾﻨﺪ ﺷﯿﺸﻪ ﻫﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ ...ﺍﻣﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﺭﻭﯼ ﺷﯿﺸﻪ ﯼ ﺑﺨﺎﺭ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﯼ ﻧﻮﺷﺘﻢﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩﺍﺭﻡ ، ﺁﺭﺍﻡ ﮔﺮﯾﺴﺖ .......ﯾﻪ ﺑﺎﺭﻡ ﻧﻮﺷﺘﻢ : ﺩﻭﺳﺘﺖ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﺑﺎﺯﻡ ﮔﺮﯾﺴﺖ......ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﻪ ﻧﻮﺷﺘﻢ : ﺳﻼﻡ ﺧﻮﺑﯽ ﺷﯿﺸﻪ؟؟ﺑﺎﺯ ﮔﺮﯾﺴﺖ..ﻓﮏ ﮐﻨﻢ ﺍﻓﺴﺮﺩﮔﯽ ﺩﺍﺭﻩ ﺩﯾﻮوووﻧﻪ..***************************تو زندگیت مثل درخت فندق باش................... یادم نیس چرا ولی حالا تو باش ضرر که نمیکنی!!!!دمت گرمتو عروسیت جبران میکنم...************************ وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۲۷ روز قبل از دیدگاه پسرای مجرد زن خوب برای ازدواج باید دو خصلت داشته باشه . 1= نجیب باشه .. یعنی با جیب آدم کاری نداشته باشه 2= خانه دار باشه .. یعنی از خودش خونه داشته باشه وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۲۷ روز قبل یارو زنگ میزنه . گوشی را برداشتم . میگه منزل آقای طاهری . میگم نخیر . میگه اشتباه گرفتم میگم . په . نه . په . شما درست گرفتین من اشتباه برداشتم سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۶ روز قبل دوباره رفتی پولامو خرج چی کردی؟.......احساسی ترین جمله پدرم در هنگام گرفتن کادوی روز پدر ^_^ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۶ روز قبل از وقتی بین ایران و آمریکا توافق شده......خبر رسیده تو خیابونای واشنگتن موتور میگیرنD: سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۶ روز قبل اگه تو زندگی کمی احساس خوشبختی کردیدمطمئن باشید که جلوی دوربین مخفی هستیدیه لبخند بزنید و برید دنبال بدبختی هاتون!والاااااا ^_^ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۶ روز قبل یه مگس تو خونمون هس انقد نکشتیمش پیر شده......تو خونه با پیژامه راه میره برا خودش سیگار میکشه! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۶ روز قبل این آقایون محترم همچین میگن دخترای امروزی آشپزی بلد نیستن خونه داری بلد نیستنکه یکی ندونه انگار خودشون مثل مردای قدیم میرن از صبح کار میکنن تا بوق سگ!!!بابا شما ها رو که باید با بیل ساعت12 از زیر پتو درآورد!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۶ روز قبل دقت کردین بعضیا تیپشون یجوریهآدم نمیدونه دارن مسخره بازی درمیارنیا مد روزه!! raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۵۲۶ روز قبل نعمت چیست؟.......به حضور من در جمع شما دوستان، نعمت گفته میشودخوشبخت کیست؟به شما دوستان ک من در حضورتان هستم خوشبخت گویند...وحالا بدبخت چیست؟؟ اون گروهی ک من توش نیستم....والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته( با منم بحث نکنید😐 raha ahmadi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط raha ahmadi ۳۵۲۶ روز قبل ///// ﺗﺴﺖ ﺟﺎﻟﺐ ﺷﺨﺼﯿﺖ ﺷﻨﺎﺳﯽ \\...ﯾﻪ ﺭﻭﺯ ۴ﺗﺎﺣﯿﻮﻭﻥ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﺍﺯ ﯾﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﻧﺎﺭﮔﯿﻞ ﺑﺮﻥ ﺑﺎﻻ :۱ ﺷﯿﺮ۱ ﻣﯿﻤﻮﻥ۱ﺯﺭﺍﻓﻪ۱ ﺳﻨﺠﺎﺏﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﺮﻓﺘﻨﺪ ﻛﻪ ﻣﺴﺎﺑﻘﻪ ﺑﺪﻥ ﻛﻪ ﻛﺪﺍﻡ ﯾﻚ ﺑﺮﺍﯼ ﭼﯿﺪﻥ ﯾﻚ ﻣﻮﺯ ﺍﺯﺩﺭﺧﺖ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺳﺮﯾﻊ ﺗﺮ ﺑﺎﻻ ﻣﯽﺭﻭﺩﻓﻜﺮ ﻣﯿﻜﻨﯽ ﻛﺪﺍﻣﯿﮏ ﺑﺮﻧﺪﻩ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ؟ﭘﺎﺳﺦ،ﺑﺎﺯﮔﻮ ﻛﻨﻨﺪﻩ ﺷﺨﺼﯿﺖ ﺗﻮﺳﺖﭘﺲ ﺑﺎ ﺩﻗﺖ ﻓﻜﺮ ﻛﻦ............ﭘﺎﺳﺦ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺯﯾﺮ ﺑﺒﯿﻨﯿﺪ...........ﺍﮔﺮ ﭘﺎﺳﺦ ﺗﻮ:ﺷﯿﺮ ﺍﺳﺖ = ﺧﺴﺘﻪ ﻭ ﻛﺴﻞ ﻫﺴﺘﯽﻣﯿﻤﻮﻥ = ﮔﯿﺞ ﻫﺴﺘﯽﺯﺭﺍﻓﻪ = ﻛﺎﻣﻼٌ ﺗﻌﻄﯿﻞ ﻫﺴﺘﯽﺳﻨﺠﺎﺏ = ﻧﺎﺍﻣﯿﺪ ﻫﺴﺘﯽﭼﺮﺍ؟ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻨﻜﻪ:ﺩﺭﺧﺖ ﻧﺎﺭﮔﯿﻞ ﻛﻪ ﻣﻮﺯ ﻧﺪﺍﺭﺩ !!ﺣﺘﻤﺎ ﻟﯿﺴﺎﻧﺴﻢ ﻫﺴﺘﻲ!!.یارانه هم میگیری؟؟؟من سرمو کجا بکوبم تعداد نمایش: 50 100 250 500 همه موارد ۱ ۲ صفحه ۳ از ۴ ۴ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا