این رسم مهمون نوازی نبود!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آواتار بردیا امینی
این رسم مهمون نوازی نبود!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توسط   بردیا امینی   ۵۵۴۳ روز قبل

با سلام به همه آبی دلان و اونایی که عشقشون تیمشونه

تو این مدت هوادارا کم و بیش باروحیات هم آشنا شدن و میدونن من زیاد اهل گلایه نیستم ولی مصاحبه بعد از بازی ملوان مجبورم کرد این حقایق را بازگو کنم.

قبل از ورود به استادیوم بماند که چه بدبختی کشیدیم.

از بدو ورود فحاشی ها شروع شدتا زمان خروج ! چرا؟ چون به عشق تیممون استقلال تهران اومده بودیم شهرتون؟

بد ترین جا جایگاه ما بود کی گوش کرد؟  حتی کمتر از 10% ورزشگاه سهم مابود !ولی بازم تحمل کردیم  اومدیم سرمربی تیمتونو تشویق کردیم که خجالت بکشید ولی کو مردانگی؟

شما اسم جهان پهلوان تختی رو استادیومتونه. دریغ از منش پهلوانی!

همیشه میگن تیمای شهرستانی مظلومأ ما که ندیدیم. هرجا رفتیم همین بود

3بار منور قرمز هواکردید برای جنگ روانی ولی کسی جلو این کارو نگرفت چرا؟

جناب آقای داور قبل از شروع بازی زمانی که طرفدارای ملوان شما رو با شعار( داور بین الملل) مورد تشویق قرار میدن وشما از هوادارا تشکر میکنید تو ذهن من هوادار استقلال چی نقش میبنده؟

خلاصه سال به سال داره بی مهری ها بیشتر میشه و کسی هم کاری نمیکنه!

امیدوارم روزی برسه و بفهمیم احترام متقابل باید باشه و همه با هم هموطن و ایرانی هستیم.

آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۵۴۳ روز قبل

بردیا عزیز دیگه باید به این چیزا عادت کنیم

این کارا را تو ایران داره مد میشه یعنی برای بدست آوردن نتیجه دست به هر کاری بزنیم تا تیمون برنده بشه اعمال فشار و رفتارهای غیر اخلاقی ، جای تشویق تیم خودی رو گرفته و این بده ، به دوستان که در هر جایی ایران هستن توصیه میکنم شما تماشگر عزیز نماینده اون شهر و استان هستین دست به کاری نزنین که شخصیت شهرتون در 90 دقیقه زیر سوال بره .

آواتار احمد قدس
توسط   احمد قدس   ۵۵۴۲ روز قبل
من فکر نمی کنم در هیچ جای دنیا تیم میزبان از تیم میهمان این طوری پذیرایی کنه . این چه وضعیتی بود که تو اون شب برای تیم ما ایجاد کردن نمی دونم .
آواتار اسماعیل شریفی
توسط   اسماعیل شریفی   ۵۵۴۱ روز قبل
به نظر من تیم ملوان خیلی گرایش سمت تیم پرسپولیس رو داره از اون سالی که برایه اینکه استقلال قهرمان نشه خودشون رو به آب وآتیش زدن تا پرسپولیس قهرمان بشه بعدش هم چون پرسپولیس قهرمان شد واستقلال رو به واسطه خودشون قهرمانی رو ازدست داد تو ورزشگاهشون جشن گرفتن اون روز رو هیچ وقت فراموش نمی کنم
آواتار سولماز برهانی
توسط   سولماز برهانی   ۵۵۴۱ روز قبل

ای کاش ما دخترا هم می تونستیم بریم استادیوم...

آواتار احمد قدس
توسط   احمد قدس   ۵۵۴۱ روز قبل
به امید ان روزی که همگی با هم بریم استادیوم ( تمام طرفدارها )