مرگ یک هوادار دیگر و بی تفاوتی بعضی بازیکنان پولکی و بیغیرت تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » مرگ یک هوادار دیگر و بی تفاوتی بعضی بازیکنان پولکی و بیغیرت وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 مرگ یک هوادار دیگر و بی تفاوتی بعضی بازیکنان پولکی و بیغیرت توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۳۵ روز قبل از خانواده هوادار متعصب و با غیرت استقلال یکی دیگر بخاطر بازی ضعیف و کسب تساوی مقابل ملوان بحران زده سکته و دار فانی را وداع گفت . واقعا بعضی از بازیکنان بی غیرت چه حرفی برای کفتن دارن . واقعا خجالت داره . این که اولی نبود . بنظر شما آخریش هست . من که فکر نمیکنم . تا نظر شما چی باشه . میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۵۳۵ روز قبل داشتن استرس و نگرانی هنگام مشاهده فوتبال آن هم در چنین مقطع زمانی طبیعی است.من خودم قبل از شروع بازی تا پایان تپش قلب داشتم.اما دیگه واقعاحیفه که یه نفر اون هم هوادار به خاطر بدنتیجه گرفتن بمیره.چطور مربی نمیمیره؟بلاخره فوتبال واسه ماها که دوستدار استقلالیم اهمیت داره.اما دیگه نه به اندازه ایکه جونمون رو هم بدیم.افراط در هیچ کاری خوب نیست. خدا این بیچاره رو هم بیامرزه. arezoo 2134 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ آبان ۱۳۹۳ ۱۴:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط arezoo 2134 ۳۵۳۳ روز قبل خدا بیامرزتش معلومه که از متعصب ترین هوادارای اس اس بوده اما مشکل از خودش بوده که اینقدر وابسته به چیزی شده بوده چه ربطی به بدبخت بازیکن و مربی و .. داره همه تیم ها ممکنه تو چنین شرایطی باشن ولی دلیل نمیشه که بازیکنای تیممون رو بی غیرت و نامرد خطاب کنیم ..قبول دارم ما هوادارا به برد نیاز داریم من خودم هم از چند روز قبل تا زمان بازی دل تو دلم نبود و بعدشم کلی گریه کردم ... انشاالله همه چی درست میشه ... به نظر منبازیکنامو به ویژه ملی پوشامون خیلی مردن که با هر شرایطی (نگرفتن پول و تحقیر از سوی کادر فنی وهوادارا و فحش ناموس و..)پای تیمشون هستند. میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۵۳۳ روز قبل درست میفرمایئن آرزو خانم. shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۳۲ روز قبل خدا رحمتش کنه ولی این فوتبال بی ارزش تر از اونه که حتی به خاطرش اعصابتو خورد کنی ... وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۳۲ روز قبل آرزو خانم این توهین به بازیکن یا کادر فنی نیست . این خالی کردن دق دلی هواداره . خود شما هم ناراحت شدین و گریه کردین . پس باید گفت چرا ناراحت میشی اهمیت نده . با با این بازیکنان با این نحوه بازیشان هوادار و دق مرگ کردن . مثلا بازیکنان که به همراه تیم ملی رفتن بازی دوستانه انجام بدن . کوه کندن . خوب رفتن اردوی تفریحی . یه بازیکن حرفه ای که با یک اردو اونهم سفر خارج که نباید خسته بشه . همه ما برای عوض کردن آب و هوا در کردن خستگی و تفریح بمسافرت میریم اونم نه خارج بلکه همین ایران خودمان . وقتی هم برگشتیم با یک روحییه مضاعف برگشتیم . نه اینها به هوادار اهمیت نمیدن . maryam 7 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ دی ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط maryam 7 ۳۵۲۸ روز قبل نوشته شده توسط: shide HR خدا رحمتش کنه ولی این فوتبال بی ارزش تر از اونه که حتی به خاطرش اعصابتو خورد کنی ... پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا