شفقنا ورزشی : گویا امسال برنامه تعظیلی تان بیشتر از سال های اخیر است ؟- درست است. فکر می کنم امسال حداقل 4 روزی تعطیل باشیم و فرصت بیشتری در مقایسه با سالهای قبل برای ما برای استفاده از تعطیلات پیش بیاید.
شفقنا ورزشی: برای این تعطیلات چه برنامه ای دارید ؟
- مثل اکثر ایرانی ها شاید برای چند روزی استراحت راهی شمال شویم و برای ادامه تمرینات به تهران برگردیم .
شفقنا ورزشی : بهترین عیدی که تا به امروز گرفته اید ، چه چیزی بوده است ؟
- اکثر عیدی هایی که گرفته ام ، پول بوده و با توجه به علاقه ام به فوتبال ترجیح می دادم با عیدی هایم که در دوران کودکی می گرفتم ، یا کتانی بخرم یا توپ فوتبال . البته اگر بیشتر هم عیدی می گرفتم ، صرف خوراکی می شد و رفتن به سینما و کلی هم لارژ بازی می کردم !
شفقنا ورزشی : عید فراموش ناشدنی هم داشته اید ؟
- در این سال های اخیر که اکثر یا تمرین داشتیم یا در اردو بودیم و تقریبا تعطیلاتی نداشتیم اما یادم می آید در سال 1380 بود که با همه اعضای خانواده سفر شمال را در تعطیلات داشتیم که خیلی خوش گذشت . سال 90 هم دهم فروردین بود که در دربی به پرسپولیس گل زدم و گلم سه امتیازی شدکه بهترین خاطره ام در عید است .
شفقنا ورزشی: فکرش را می کردید که سال را به چنین اتفاق ویژه ای آغاز کنید ؟
- واقعیتش را بخواهید نه ، در روز های اول سال بود که تصادفی برایم پیش آمد که فکر می کردم در ادامه دوباره بدشانسی می آورم اما خوشبختانه این طور نشد.
شفقنا ورزشی : از سین های هفت سین کدام را بیشتر دوست دارید ؟
- اگر بخواهم کلیشه ای جواب بدهم ، باید بگویم سکه اما من سیب را ترجیح می دهم !
شفقنا ورزشی : چطور ؟
- چون اولا من اهل خورد و خوراکم و سیب هم یک میوه خوشمزه و بهشتی است و از این گذشته ، کلی اتفاقات تاریخی با سیب رخ داده است ، از جمله قانون نیوتن وهمین طور محصولات apple !!
شفقنا ورزشی : مهم ترین چیزی که شما را به یاد عید می اندازد ، چیست ؟
خرید کردن های این فصل و همین طور خانه تکانی اش ! اما من شخصا وقتی حاجی فیروزها رادر سطح شهر می بینیم ، باورم می شود که عید دارد ، می آید.
شفقنا ورزشی : دعای شما در لحظه تحویل سال پای سفره هفت سین چیست ؟
- مثل همه اول آرزوی سلامتی برای خودم و خانواده و همه مردم ایران دارم و از صمیم قلب از خدا می خواهم به همه مردم ایران عزت بدهد و هیچ بیماری اسیر تخت بیمارستان ها نشود.
شفقنا ورزشی : چه پیام نوروزی برای اهالی فوتبال دارید ؟
- امیدوارم ورزش ما به خصوص فوتبالش و به ویژه استقلال سال 1394 سالی پر از موفقیت را پیش روی داشته باشد.