خداحافظ جام... تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » خداحافظ جام... میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 خداحافظ جام... توسط میرودود سیدمحمدی ۳۵۴۹ روز قبل میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۵۴۹ روز قبل با این نتیجه واین سبک بازی من به شخصه جام قهرمانی را بوسیدم وگذاشتم کنار.شما هم ببوسید!!!!! میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۵۴۹ روز قبل آخه این چه تعویض هایی بود که امیر کرد؟؟ واقعا متاسفم برای استقلال. حالم خیلی بد است از این شکست بدوناگوار. محمود اشوری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ فروردین ۱۳۹۴ ۱۹:۱۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمود اشوری ۳۵۴۶ روز قبل سلام به تمام دوستان ابی دل ودست اندرکاران سایت.دوستان خوبم به نظر من همه تقصیرها رو نباید به گردن امیر خان انداخت.توصیه میکنم یادتون بیارید از موقع نقل وانتقالات ودر بحث مالی ودشواریهایی که هم مدیرعامل هم سرمربی هم بازیکنا ن باهاش دست وپنجه نرم میکنند مصدومیتها مسایل تیم ملی وداوریها وبازیکن بی نظمی مثل کرار چقدر میتونه از نیروی یه تیم بکاهه.اگر قلعه نوعی ادم کارامدی نبود میتونست تو تیمهای مختلف موفق بشه.مسلما نه .پس بیاید تحت هر شرایطی شده از تیممون حمایت کنیم واستقلالو فقط واسه نام ورنگ قشنگش بخوایم.اطمینان دارم اگه ماها قلبا حمایتش کنیم خودش راهشو که قهرمانیه پیدا میکنه.باتشکر وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۴۶ روز قبل پیشتر گفته بودم با این وضع و این حاشیه ها قهرمانی پیشکش که مانند پارسال سهمیه هم نمیگیریم . من بازی را ندیدم ولی این را میدانم تیمی که نامش استقلال است حتی نباید به مساوی هم فکر کنه چه برسه به باخت . شما دقت کردین که همیشه استقلال با این باختها خیلی از تیمها را از بحران خارج کرده . واقعا حالم خوش نیست و حرفی برای گفتن ندارم . سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۴۵ روز قبل بنظر منم دیگه نمیشه به قهرمانی فکر کرد.نیمه دوم خوب نبودیم.هاشم که سمت چپو کلا باز کرده بود.گل رو هم که شریفات با قد کوتاهش بین مدافعان مثلا قد بلند ما زد.تعویض ها هم اصلا خوب نبود.این فصل باید به گرفتن سهمیه فکر کنیم.فصل بعد تیم یه تغییر و تحول حسابی میخواد. وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۴۴ روز قبل من امیر خان را دوست دارم بالاخره برای استقلال زحمت کشیده . در قسمت اظهار نظرها هم گفته ام که چرا امیرخان در مصاحبه های قبل از هر بازی با گفتن بازی سختی پیش رو داریم . تیم مقابل از تیمهای خوب این فصل است و بازیکنان دونده و جوانی دارد ترس را به تیم تزریق میکند . اکثر تیمها چیدمان تیم و حتی تعویضهایش را میدانند . گفتم امیرخان را خیلی دوست دارم ولی فکر میکنم در مهر چینی و تعویضهایش باید تجدید نظر کند تا تیم از کسلی و بی انگیزگی به تراوت و شادابی برسد . که اگر روز جمعه بازی را استقلال نبرد و دو تیم بعذ از استثلال هم برنده بشن آنوقت خدانکرده تیم تا رده هفتم پایین میاید. جمعیت لنگیها در بازی با تیم عربستانی را دیدین تمام استادیوم آزادی را پر کرده بودن و اصلا کاری به جدول و نهم بودن تیمشان نداشتن . آمدن تماشاچی به استادیوم به بازیکن هم روحیه میدهد حال چرا طرفداران آبی به استادیوم نمیروند و اینقدرنسبت به تیمشان بی تفاوتند. خدا داندو بس. بیرون گود نشسته ایم و هی میگیم لنگش کن . پای تلویزیون نشستن و انتظار برد داشتن آنهم در تهران فکر میکنم کار درستی نباشد . shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۴۴ روز قبل اقا واقعا چرا نمیرید استادیوم؟؟؟؟اگه ما میتونستیم بریم که یه جایه خالی پیدا نمیشد اونجا . وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۴۳ روز قبل خدمت خواهرم سلام . شما میگین خدا حافظ جام . من میگم . سهمیه . آسیا هم خدا حافظ . وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۴۳ روز قبل خدمت خواهرم سلام . شما میگین خدا حافظ جام . من میگم . سهمیه . آسیا هم خدا حافظ . پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا