بیایید در تالار شاد باشیم و بخندیم تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » بیایید در تالار شاد باشیم و بخندیم وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 بیایید در تالار شاد باشیم و بخندیم توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۵۳ روز قبل دوستان عزیز هر کس هرموضوعی را که باعث شاد شدن دیگر دوستان میشود .اشعار طنز گونه . لطیفه . جوکهای خنده دار . خلاصه هر مطلبی را که باعث انبساط آبیهای عزیز میشود باز گو کنند . به استادم میگم . لطفاکمکم کنید دارم مشروط میشم . میگه نمره میخواهی . میگم . په . نه . په . خواستم نظر شما را در مورد مقدار و جنس خاکی که باید بریزم تو سرم بدونم . ای کاش باران بودم تا غبار از صورتت می شستم .خودت که ماه به ماه صورتت را نمی شوری . shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۵۱ روز قبل ﻣﻦ ﻣﻮﻧﺪﻡ ﭼﺮﺍ ﮔﺮﻭﻩ 1+5 ﻭ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻫﯽ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﮐﺸﻮﺭ ﺑﻪ ﺍﻭﻥ ﮐﺸﻮﺭ ﻣﯿﺮﻥ ؟......ﭼﺮﺍ ﺗﻮ ﻭﺍیبر ﯾﻪ ﮔﺮﻭﻩ ﺩﺭﺳﺖ ﻧﻤﯿﮑﻨﻦ ﻗﺸﻨﮓ ﺑﺎﻫﻢ ﺣﺮﻑ ﺑﺰﻧﻦ shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۵۱ روز قبل ﺭﻭﺯﯼ ﻋﺪﻩ ﺍﯼ ﺍﺯ ﺷﯿﺨﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ؟.ﺍﯼ ﺷﯿﺦ ﺗﻮﺭﺍ ﭼﻪ ﺷﺪ ﻩ ﮐﻪ ﺳﺎﻟﻬﺎﺳﺖ ﺩﺭ ﺍﯾﻦﮐﻨﺞ ﻋﺰﻟﺖ ﮔﺰﯾﺪﻩ ﺍﯼ؟................ ﺷﯿﺦ ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ : ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﻓﻘﻂ ﻫﻤﯿﻦ ﮔﻮﺷﻪ ﺁﻧﺘﻦﻣﯿﺪﻩ shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۵۱ روز قبل مسابقه ی آوای انتظار شرکت کردم،اس ام اس اومده:من بر عکس همه پشت خنده هام غمه،تو بر عکس منی....1 ویولن و.تنبک می زنی2 راه می ری و سوت می زنی3 شادی و غمگین می زنیمن :|محسن یگانه:|رییس سازمان سنجش :| shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۵۱ روز قبل خداکنه تا شش سال دیگه زنده بمونیم بریم توی سال 1400... ....بعد هی بگیم شما یادتون نمیاد ما صده سیصدیا.........لامصب خیلی فاز میده آدم حس آثار باستانی پیدا میکنه وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۵۱ روز قبل خب این بنده های خدا هم دل دارند . طفلکا از صبح تا شب پشت میز مذاکره می نشینند خب خسته میشن . برای تنوع هم که شده به مسافرت احتیاج دارند . محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۵۵۱ روز قبل راستی چی شد بالاخره توافق کردن یا نه؟ shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۵۱ روز قبل نوشته شده توسط: محمدحسن ملکی راستی چی شد بالاخره توافق کردن یا نه؟نه هنوز shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۵۱ روز قبل کی میگه موسیقی مخالفه دینه؟ من با ذکر چند مثال ثابت میکنم این دو هیچ منافاتی ندارند! بینید:۱. ای قشنگتر از پَریا، تنها تو کوچه نَریا:نهی از منکر۲. دار و ندارمو بگیر، مال خودت، مال چشات:صدقه و انفاق۳. آرهه تو محشری، از همه سری:ذکر۴. امشب دل من هوس رُطب کرده:روزه۵. آره خودم فداتم, فدای اون چشاتم:شهادت طلبی۶. یه امشب شب عشقهِ، همین امشبو داریم...:لیلة القدر۷. منو کشتی، دوباره زنده کردی:معادخب من برم دنباله کشفیات بعدیم. ... (happy) shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۵۱ روز قبل زندگى یَعنی شادی ، یَعنی خنده یعنى داشتن بــَــــــــــنده ㄟ(ツ)ㄏخداشاهده بگین زر نزن ناراحت میشما shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۵۱ روز قبل اینو دیگه عمرا نشنیدین...! . . . . . . . . . . منم فعلا نشنیدم میگم که،هنوز هیشکی نشنیده!!! shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۵۰ روز قبل باکتری چیست؟،،،،،،موجودی که با قوری نبوده است!!!وجدانا اینوبگی شنیدم بازنجیر چرخ دارت میزنم...!!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۵۰ روز قبل سوهان قم ساخت چین رسیدحاج چانگ چینگ و پسران (به جز چولانگ) وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۴۶ روز قبل رفتم گلستان که با عشق برایت یک دامن گل بچینم . دیدم شلوار پامه . وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۴۶ روز قبل زندگی دو چیز به آموخت که هر چه فکر میکنم یادم نمیاد چی بود . اگر یادم آمد حتما برای دوستان تعریف میکنم . shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۴۶ روز قبل _.___._.__._..__.____.__._.__.___.___._.__.___._.___.._.____._.__.(Brown beloved)(Brown beloved)(Brown beloved)..اینو همین الان سرهنگ نصراللهی اشتباهی برا من فرستاد shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۴۶ روز قبل ، از قلبم پرسیدم: چه کنم وقتى دلم تنگ است و دستم کوتاه و جفای یار بسیار؟.....گفت:ببین کارمن خون رسانى به بدنه ،از من چرت و پرت نپرس!!!!!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۴۶ روز قبل پشمک حاج عبداللهاز امروز در تمامی فروشگاه های آمریکا سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۴۶ روز قبل چن وقت وقتی مامانم برنج هندی درست میکرد داداشم بعد غذا پامیشد هممون رو میگرفت به باد مشت و لگد D:چن وقتم برنج پاکستانی درست میکرد داداشم هر دقیقه پامیشد خودشو منفجر کنه ^_^خدارو شکر از وقتی برنج ایرانی میخوره مشت و لگد و انفجار رو فراموش کرده زده تو کار اختلاس *_0 سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۴۶ روز قبل رسیدی گلم؟اس ام اس جان کری به ظریف D: وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۴۵ روز قبل دعای خانمهای مجرد و دم بخت . الهم الرزقنا. جوانک الرشیدو الغنی . والصاحب الملک و المسکن . راکب البنز . مطیع الاوامر . لا خواهر لا مادر . متخصص الطبخ و النظافت المنزل . و ماهر بالتعویض الکهنته الطفل الصغیر . الخلاصه . الزن ذلیل چه با دلیل چه بی دلیل . سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۴۵ روز قبل از اولشم میدونستم رییس جمهور آمریکا طرفدار ماست.اصلا اسمش روشهاوباماسیعنی کلا واس ماستا اکتشافات بعدی خداحافظ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۴۵ روز قبل پرسپولیس تکه...پرسپولیس قهرماااااننهههههه.....مثل پرسپولیس دیگه پیدا نمیشه.............الکی مثلا من مشکل ذهنی دارم....خخخخخخخخخخخخخخخخخ....... وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۴۵ روز قبل مسافر خطاب به مدیر هتل . آقا اطاق من پر از مگسه . مدیر هتل . نگران نباش تا نیم ساعت دیگه وقت ناهاره . همه مگسا به رستوران هتل میرند . وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۴۵ روز قبل گرگه میره دم در منزل شنگول و منگول در میزنه . میگه منم منم مادرتون . غذا آوردم براتون . خرسه میپره از خونه بیرون میگه . بابا تو پدر ما را در آوردی .اونا الان چند ساله که از اینجا رفتن. !!! shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۴۴ روز قبل ﺧﺒﺮ ﻓﻮﺭﯼﺷﺮﮐﺖ ﺟﯽ ﺍﻝ ﺍﯾﮑﺲ ﮐﺸﻮﺭ آﻣﺮﯾﮑﺎ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻟﯿﺴﺖ ﺗﺤﺮﯾﻢ های ﺧﻮﺩ ﺧﺎﺭﺝ ﮐﺮﺩ!ﺍﮐﻨﻮﻥ آﻣﺮﯾﮑﺎیی ها ﻫﻢ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﮔﻮﺷﯽ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺭﺍﺣﺖ ﺍﺯ ﺟﯿﺐ ﺩﺭﺁﻭﺭﻧﺪ! shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۴۴ روز قبل مورچه ای را دیدم با این کوچکی اش باری را میبرد از خود بزرگتر . . . ..منم اصن حال و حوصله ی لوس بازی و متحول شدنُ نداشتمکشتمش |:همینم مونده از مورچه پند بگیرموالا به خدا... shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۴۴ روز قبل ﻣﺮﺩ ﻫﯿﺰﻡ ﺷﮑﻨﯽ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﺭﻭﺩﺧﺎﻧﻪ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺑﻮد... ﻧﺎﮔﻬﺎﻥ ﺗﺒﺮﺵ ﺑﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﺁﺏ ﺍﻓﺘﺎﺩ و ﻣﺮﺩ ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﺷﺪ! . . . . . . . . . . . . تا داستانی دیگر خدا نگهدار سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۴۴ روز قبل هر وقت میخواستید یجا استخدام شید موقع مصاحبه آب دهنتونو جمع کنید که اگه بهتون گفت برید خودمون باهاتون تماس میگیریم توف کنید تو صورت طرف...!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۴۴ روز قبل پشت یه نیسان نوشته بودمنو اینجوری نگاه نکن...من لندکروز بودم اسید پاشیدن روم.... وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۴۴ روز قبل به یه نفر گفتن چرا اینقدر زشتی . گفت مامانم میگه موقعی که بدنیا آمدم تو بیمارستان منو با یکی دیگه عوض کردن . وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۴۴ روز قبل دزده میره بانک دزدی . کارش که تموم میشه رو میکنه به یکی از مشتریان میگه تو دیدی که من دزدی کردم ؟. طرف میگه آره . دزده با اسلحه میزنه طرفو میکشه . بعد رو میکنه به یه زن و شوهر. ازشون میپرسه .شما چی . شما دیدین که من دزدی کردم . مرد میگه . نه آقا من ندیدم ولی فکر کنم خانمم دیده . پیشاپیش روز زن مبارک . وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۴۴ روز قبل یک سوال یک معما . . چه تفاوتی است بین یک مدرسه و باشگاه لنگیها . shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۴۴ روز قبل کهنه فروش تو کوچمون داد میزد :چراغ کهنه میخریموسایل شکسته میخریمبی اختیار فریاد زدمکهنه فروش ، قلب شکسته هم میخری؟؟با یه لبخند تلخ گفت زر نزن بابا ،با اون قیافت:-) shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۴۴ روز قبل آﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﺴﺘﯿﺪ...........ﺧﺮﺳﺎﯼ ﻗﻄﺒﯽ ﭼﻮﻥ ﺳﻔﯿﺪﻥ ...ﻫﯿﭽﻮﺧﺖ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﻦ ﺑﺮﻥ ﺧﺘﻢ ..!ﻓﻘﻂ ﻣﯿﺘﻮﻧﻦﺗﻮ ﺷﺎﺩﯾﺎﺗﻮﻥ ﺟﺒﺮﺍﻥ ﮐﻨﻦ..شبا میشینم تا بوق سگ کشف میکنمکسی قدر نمیدونه shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۴۴ روز قبل امروز دیدم پشت یه پیکان نوشته بود:Go with withبعد کلی تحقیق و تفحص در متون انگلیسی فهمیدم منظورش هست:برو بابا!!Go=برو with=با with=بامملکت نداریم که،زندان نوابغه:-| shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۴۴ روز قبل میگن بد حجابی عامل وقوع زلزله توی ایرانه،بازم خدا رو شکر کهبی عدالتی ، اختلاس و دزدی دروغ و تهمت و افتراعامل وقوع زلزله نیستوگرنه ایران یکسره رو ویبره بود! shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۴۴ روز قبل "ﻓﺤﺶ ﺟﺪﯾﺪ اینترنتی: . . . . . . . ﺍﺯ ﺟﻠﻮ ﭼﺸﺎﻡ ﺁﻓﻼﯾﻦ ﺷﻮ ﺗﺎ از زندگی ﺑﻼﮐﺖ ﻧﮑﺮﺩﻡ! :|" وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۴۳ روز قبل پشت یه وانت نوشته شده بود . وانت فروشی با این شماره موبایل .............. تماس بگیرین . اتفاقا ماشین راهنمایی هم پشت سر وانت فروشی در حرکت بود . افسره به همکارش میگه بزاز به موبایل این وانتی زنگ بزنم ببینم پشت فرمون با موبایل صحبت میکنه . به راننده وانت زنگ میزنه وانتی هم جواب میده . افسره سوال میکنه که آقا این وانتت چه قیمته . راننده وانت بهش میگه . ببخشید آقا دم عیده و مامورین در حال جریمه کردن هستن یکی از همین جریمه کنا پشت سر ما در حرکته . شمارت تو گوشی من افتاده شما قط کنید خودم از منزل بهتون زنگ میزنم و قیمتو بهتون میگم . وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۴۳ روز قبل اینهم از کشف من . البته اینها را من روز کشف کرده ام . میدانید که قورباقه به اندازه قدمهای یک اسب می جهد . که اغلب مارها شش ردیف دندان دارند . که قلب وال (همان نهنگ ) در هر دقیقه فقط نه بار میزند . که اندازه جوراب هر کس به اندازه دور مشتش است . که خانمها خیلی وقته خواندن این متن رو به پایان رسانده اند اما آقایان هنوز دارن به مشت بسته خود نگاه میکنن . وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۴۳ روز قبل افسر رهنمایی یه نفرو به جرم تخلف متوقف میکنه . به راننده میگه کارت ماشین . گواهی نامه . بیمه نامه . راننده متخلف به افسره میگه . جناب سروان با اینها جمله بسازم . سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۴۳ روز قبل امروز دبیر دینی راهنمایییمو دیدم تو خیابوناولین چیزی که به مغزم خطور کرد ایمان تقوا و عمل صالح بود.!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۴۳ روز قبل دوست عزیز اگه دیدی یجا یه دشمنی داری الزاما دلیل بر موفقیت شما نیستحتما یجا یه کرمی ریختی! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۴۳ روز قبل بعلت گرانی بانک مرکزی بمناسبت روز زن کارتهای آفرین/ صدآفرین/هزاروسیصد آفرین/همسر خوب و نازنین چاپ کرد! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۴۳ روز قبل خب به سلامتی توافق هم صورت گرفت و تحریمها هم کمکم لغو میشه.از فردا توی تمام فیلمهای هالیوود منتظر دیدن مهران رجبی باشید :))))))) وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۴۳ روز قبل قامتت چون سرو . چشمانت همچو آهو . گیسوانت چون یال اسب . نگاهت همچو عقاب . راه رفتنت چون کبک . خلاصه هیچ چیزت به آدم نبرده . وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۴۳ روز قبل مرا هر طور خواهی دربدر کن ....... جفایت را از این هم بیشتر کن بزن آتش بجانم با وجودت ........ ولی یادت نره آتش نشانی را خبرکن وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۴۳ روز قبل مر گ دست خداست . زن فقط یک وسیله است . روز زن مبارک . وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۴۳ روز قبل از نظر یک زن . بی عیب ترین مرد . پدرشه . زن ذلیل ترین مرد . برادرشه . خوش تیپ ترین مرد . پسرشه . مطلوبترین مرد . پدر شوهرشه . قدر نشناس ترین مرد . دامادشه . و بی ریخترین . بی عاطفه ترین .و بد اخلاق ترین مرد دنیا . شوهرشه . shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۴۳ روز قبل میگن تو جهنم ترتیب روزا اینجوریه:......صبح شنبهعصر جمعهعصر جمعهشب کنکورعصر سیزده بدر31 شهریورعصر جمعهراه توبه بازه...دیگه خودت میدونی... تعداد نمایش: 50 100 250 500 همه موارد صفحه ۱ از ۴ ۲ ۳ ۴ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا