سلام دوستان خوبم من اومدم تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » سلام دوستان خوبم من اومدم حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 سلام دوستان خوبم من اومدم توسط حسین امیری ۳۶۲۸ روز قبل سلام دوستان عزیزاز بند امتحاناخلاص شدم و یه چند هفته ای در خدمتتون هستم.تایپیک جدید بذارم یا همون قبلیه رو ادامه بدم؟اصلا موضوع از شما مطالب از من.خوب شد؟فدای همتون رسول موگویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۴:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رسول موگویی ۳۶۲۶ روز قبل خوش برگشتی دوست گرامی وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۵۵ روز قبل سالار خوش آمدی . بودن شماها باعث دلگرمی ما میشود . موضوع بده من یکی در خدمتم. shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۵۴ روز قبل سلام خوش اومدین اگه میشه لطفا یه تاپیک مثل میخوای شاد باشی بیا تو بذارید چون اون دیگه خیلی زیاد شده حجمش . مرسی وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۵۳ روز قبل دوست عزیز آبی amiri.Hossin .ما از صمیم قلب بشما خوش آمد گفتیم . چرا حضورتان کمرنگ شد . لطفا مثل همیشه حضورتان را پر رنگ کنیدو به تالار رونق بدین . ما هم در خدمتیم . تا از حضور شما دوستان آبی دریا دل هر چی لنگیه کور بشه . پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا