میخوای شاد باشی بیا تو تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » میخوای شاد باشی بیا تو shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۶۲ روز قبل ******************(3 تا!!! یا 3تا ؟؟؟)علامت اختصاصی abas_m223 وصـیـت کـردم هـرکـی تـو مـراسـم خـتـمـم گـفـت : خـدا بـیـامـرزدش ، راحـت شـدبـا لـبـه ی سـیـنـی حـلـوا چـنـان بـکـوبـن تـو دهـنـش تـا اونـم راحـت شـه بـیـاد پـیـش مـن !!! والا کـیـصـافـط جـای مـن اظـهـار نـظـر میـکـنـه^_^ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۵۵ روز قبل یه مرحله ای بالاتر از روشن فکری هست!...اونم اینه که کتاب نخری تا درختهای کمتری قطع بشن!!!......ایرانیها الان تو این مرحله هستن. وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۵۵ روز قبل دندانامو ارتو دنسی کردم . دوستم میگه برای مرتب کردنشون ارتو دنسی کردی . میگم . په . نه . په . منطقه حفاظت شده است . با سیم مشخص کردم کسی نره شکار وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۵۵ روز قبل رفتم باغ وحش از نگهبان میپرسم . آقا قفس شیرها کجاست ؟ . میگه بازدید کننده ای ؟. میگم. په . نه . په . از فامیلاشونم . اینورا کار داشتم . گفتم یه سری بهشون بزنم . تعداد نمایش: 50 100 250 500 همه موارد ۱ ۲ ۳ ۴ صفحه ۵ از ۵ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا