چیستان . ( معما ) تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » چیستان . ( معما ) وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 چیستان . ( معما ) توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۷۸ روز قبل دوستان آبی . یک معما یا چیستان مطرح کنند. و هوش دیکران را محک بزنند. اگرمایل بودید جواب را در پایین سوِال خود بنویسید .در غیر اینصورت بگذارید جواب را دوستان آبی بگویند . ابتدا یک معماو چیستان خودم مطرح میکنم . 1.. اون چیه که وقتی راه میره یک پا داره .وقتی میایسته سه پا داره .2. عجایب خلقتی دیدم در این دشت .. که صد ناخن بود بر پا و بر دست .. سرش پنج و تنش پنج و نفس چهار.. که معنی گفتن آن هست دشوار . سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۷۸ روز قبل فک کنم اولیه پنکه بشه.فقط همین به ذهنم رسید! وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۷۸ روز قبل پنکه که راه نمیره . میچرخه . ضممنا بد نیست دوستان هم معما بگن .تا دیگران جواب بدن . سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۷۷ روز قبل نوشته شده توسط: وهاب نظری نژاد پنکه که راه نمیره میچرخه.خخخخخخ...آره.چقددررررررر باهوشم. سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۷۴ روز قبل میشه جواب چیستانهاتون رو بگید.بشدت فکرمو مشغول کرده. shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۷۴ روز قبل فرغونه؟؟؟ وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۷۴ روز قبل بله BLue GIrl آبی عزیز . اولی را که شیده خانم جواب دادن . فرغون چوابش بود و اما چیستان دومی . این مخلوق عجیب که صدتا ناخن هم پا و هم دستش داره و پنج تا سر و از چهار جا نفس میکشه .... چهارتا آدم زنده هستن که یک مرده را حمل میکنند . معما چون حل شود . آسان شود . حالا این معما . عجایب خلقتی دیدم در این دشت . که بیجان در پی جاندار میگشت .... و اینهم یک معمای ساده . اون چیه که هر چی بیشتر بکشیش . بیشتر کوتاه میشه . shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۷۴ روز قبل جدی درسته؟فکر میکردم مسخره ترین جوابه ممکنو دادم ... وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۷۴ روز قبل شما یک اس . اس آبی بوسعت تمام دریاهاو آسمان هستی . بعنوان یک استقلالی هیچوقت به هوش خود شک نکنید . اس اسهای آبی دریا دل. همه باهوشن . تا هر چه لنگیه . کور بشه . سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۷۳ روز قبل نوشته شده توسط: وهاب نظری نژاد بله BLue GIrl آبی عزیز . اولی را که شیده خانم جواب دادن . فرغون چوابش بود و اما چیستان دومی . این مخلوق عجیب که صدتا ناخن هم پا و هم دستش داره و پنج تا سر و از چهار جا نفس میکشه .... چهارتا آدم زنده هستن که یک مرده را حمل میکنند . معما چون حل شود . آسان شود . حالا این معما . عجایب خلقتی دیدم در این دشت . که بیجان در پی جاندار میگشت .... و اینهم یک معمای ساده . اون چیه که هر چی بیشتر بکشیش . بیشتر کوتاه میشه . اولی میشه تفنگ( یا تیر تفنگ)؟دومیم سیگار؟ وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۷۳ روز قبل هوشت بسیار عالی و بالا است . حالا این معما . آن چیست که بال و پر ندارد . گرد است و دراز و در ندارد . اندر شکمش ستارگان است . جز نام دو جانور ندارد . سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۷۲ روز قبل نوشته شده توسط: وهاب نظری نژاد هوشت بسیار عالی و بالا است . حالا این معما . آن چیست که بال و پر ندارد . گرد است و دراز و در ندارد . اندر شکمش ستارگان است . جز نام دو جانور ندارد . خربزه؟ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۷۲ روز قبل اینم چیستان من:در دنیا 4 برادر هستند که باهم بدنیا امده اند.اولی در حرکت است و هیچگاه خسته نمیشود.دومی میخورد و هیچگاه سیر نمیشود.سومی مینوشد و همیشه تشنه است.و چهارمی آوازی میخواند که خیلی خوشایند نیست.این 4 برادر که هستند؟ وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۶۹ روز قبل خیلی فکر کردم . پیش خود میگفتم شاید چهار عنصر . آب و باد و آنش و خاک باشه . بعد میگفتم نه . یا اینکه اجزای صورت هستن و باز هم .نه. . و فکرهای دیگر که به نتیجه نرسیدم . البته جوابهای دیگری هم به ذهنم رسیده . ولی فکر میکنم جواب معما نیست . خلاصه خوب ما را با این معما مشغول کرده ای . سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۶۸ روز قبل نوشته شده توسط: وهاب نظری نژاد خیلی فکر کردم . پیش خود میگفتم شاید چهار عنصر . آب و باد و آنش و خاک باشه . بعد میگفتم نه . یا اینکه اجزای صورت هستن و باز هم .نه. . و فکرهای دیگر که به نتیجه نرسیدم . البته جوابهای دیگری هم به ذهنم رسیده . ولی فکر میکنم جواب معما نیست . خلاصه خوب ما را با این معما مشغول کرده ای . آفرین.جوابش میشه آب آتش خاک و باد.کاملا درست گفتید. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا